Startup- ja kumppanijäsenyys tuovat alan uudet yritykset ja sidosryhmät osaksi liiton verkostoa

Viime syksynä uudistuneiden jäsenyysmuotojemme ansiosta Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyys ja palvelut ovat entistä laajemmin yritysten ja sidosryhmien ulottuvilla. Tervetuloa liittoon uudet startup- ja kumppanijäsenemme!

Jutun pääkuva: VAIN, kuvaaja: Sebastian Johansson

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toiminta kiinnostaa erilaisia tekstiili- ja muotialan toimijoita. Suomen Tekstiili & Muoti vastasi kasvaneeseen kysyntään lanseeraamalla viime vuonna liiton startup- ja kumppanijäsenyysmuodot varsinaisen jäsenyyden rinnalle. Muutoksen myötä myös alan uudet yritykset, sidosryhmät, kuten oppilaitokset ja muut toimialaa lähellä olevat toimijat ovat voineet hakea liittomme jäseniksi. Uudet jäsenyysmuodot ovatkin tuonut meille liittoon moninaisen joukon uusia jäseniä! Startup- ja kumppanijäseninämme on esimerkiksi tuoreita muotibrändejä, konsultointiyrityksiä ja materiaalituottajia.

Ensimmäiset kumppanijäsenet toivotettiin liittoomme tervetulleiksi viime syksynä. Kumppanijäsenyyttämme ensimmäisenä haki Lindström ja pian heidän jälkeensä FootBalance. Sittemmin kumppanijäseniksi ovat liittyneet ACG Nyström, Hovi Creative, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda, Kuomiokoski, LAB-ammattikorkeakoulu, Lounais-Suomen Jätehuolto, Nousfiber Consulting, Rhea Solutions Oy, Savonia-ammattikorkeakoulu, Turun ammatti-instituutti sekä Wilds Womens Car Club.

Kuva: Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH)

Liiton startup -jäsenyys yrityksen tueksi ensi metreistä alkaen

Aloittelevalle yritykselle neuvonta, koulutukset ja verkostoituminen ovat kultaakin kalliimpia. Jos yrityksellä ei vielä ole työntekijöitä tai hyväksyttyä tilinpäätöstä, se voi hakea Suomen Tekstiili & Muodin startup-jäsenyyttä. Startup-jäsenelle kuuluvat kaikki samat palvelut kuin varsinaisille jäsenille. Olemme toivottaneet liittoon tervetulleeksi kahdeksan startup-jäsentä: Alldag, Auneak, Kurki Clothing, Laiska Ebba, Saimaa Wool Oy, This is Lova Oy, VAIN Fashion Group Oy ja Zelina Oy.

Kiinnostaako liittomme startup- tai kumppanijäsenyys?

Kumppanijäsenyyttä voivat hakea tekstiili- ja muotialan eri sidosryhmät ja muilla toimialoilla toimivat yritykset. Startup-jäsenyyttä voivat hakea tekstiili- ja muotialan uudet yritykset, jotka ovat aloittaneet toimintansa hiljattain.

Tutustu jäsenyysmuotoihimme Tule jäseneksi -sivuillamme. Kysy jäsenyydestä tai jäsenmuodoista osoitteesta jasenasiat@stjm.fi, vastaamme tiedusteluihin mielellämme.

Tarja Sagulin

koordinaattori, jäsenasiat

+358 50 525 5904
tarja.sagulin@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Avoin työpaikka: Suomen Tekstiili & Muoti ry:n asiantuntija-projektipäällikkö

Tule mukaan vaikuttamaan: Haku vaikuttajaryhmiin on nyt käynnissä!

Uutishuone