Suomen Tekstiili & Muoti ry palkittiin IPR-gaalassa

Suomen Tekstiili & Muoti (STJM) sai Muotioikeuden yhdistyksen palkinnon muoti- ja tekstiilialan lakiasioihin liittyvästä ansiokkaasta toiminnasta ja tiedottamisesta.

Kahdeksatta kertaa järjestetyssä IPR Gaalassa jaettiin palkintoja ansioituneille IPR-teoille, -henkilöille ja -innovaatioille.

Suomen Tekstiili & Muoti ry sai Muotioikeuden yhdistyksen palkinnon muoti- ja tekstiilialan lakiasioihin liittyvästä ansiokkaasta toiminnasta ja tiedottamisesta. Palkinto myönnettiin useita vuosia jatkuneesta pitkäkestoisesta hyvästä työstä juridisten palvelujen ja tiedon saatavuuden edistämisestä tekstiili- ja muotialan toimijoiden keskuudessa.

Liiton on katsottu edistävän tietoisuutta muun muassa immateriaalioikeuksien tärkeydestä sekä EU-tason lainsäädännön vaikutuksista toimialalla.

Lisäksi STJM on huomioitu siitä, että se on ollut mukana useissa ajankohtaisissa innovaatiohankkeissa, kuten digitaalisen tuotepassin kehitystyössä sekä vastuullisiin ja laadukkaisiin tekstiilihankintoihin liittyvän oppaan julkaisutyössä.

”Olemme erittäin kiitollisia Muotioikeuden yhdistyksen myöntämästä tunnustuksesta. On ilo nähdä, että pitkäjänteinen työmme muoti- ja tekstiilialan lakiasioissa on huomioitu ja sitä arvostetaan”, sanoo Marja-Liisa Niinikoski, Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtaja. ”Ensi vuonna 120 vuotta täyttävä liittomme pysyy ajassa mukana ja kykenee uudistumaan. Mielestämme saamamme tunnustus on myös osoitus tästä.”

IPR Gaalan järjestää IPR University Center. Se on suomalaisten yliopistojen yhteinen erillislaitos, joka jakaa tietoa aineettomista oikeuksista. IPR University Center toimii yhteistyössä yliopistojen, yritysten, julkisen sektorin ja eri järjestöjen kanssa tavoitteena myötävaikuttaa aineettomien oikeuksien hyödyntämiseen ja alan kehitykseen.

Kuva: Paula Osenius, PoPhoto

Heidi Schroderus

Juristi, TES- & työlainsäädäntöasiat, lakiasiat (IPR ja sopimusasiat)

+358 50 575 3319
heidi.schroderus@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Hyvää kesää! Toimistomme lomailee heinäkuussa

Tule meille töihin: Asiantuntija / johtava asiantuntija, kansainvälisyys ja rahoitus

Uutishuone