Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtajaksi Marja-Liisa Niinikoski

Marja-Liisa Niinikoski aloittaa liiton toimitusjohtajana 2.1.2021.

Marja-Liisa Niinikoski siirtyy Suomen Tekstiili & Muoti ry:hyn Helsinki Business Hubin toimitusjohtajan paikalta. Helsinki Business Hub on yritys, jonka tehtävä on houkutella yrityksiä ja investointeja Helsingin seudulle.

Niinikoskella on laaja-alainen johtamistausta, ja hän on urallaan toiminut niin elinkeinoelämän, yritysten liiketoiminnan kuin innovaatiotoiminnankin kehitystehtävissä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden tohtori ja oikeustieteen maisteri.

”Odotan innolla, että pääsen työskentelemään tällä perinteikkäällä alalla, joka koskettaa meitä kaikkia joka päivä. Haluan tehdä yhdessä yritysten kanssa työtä kotimaisten toimintaedellytysten kehittämiseksi ja alan kansainvälisen menestyksen eteen. Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat koko ajan tärkeämpiä, ja niissä suomalaiset yritykset voivat olla edelläkävijöitä”, Marja-Liisa Niinikoski sanoo.

”Tekstiili- ja muotiala kehittyy ja muuttuu nopeasti. Innovatiiviset ratkaisut, liiketoimintamallit ja designosaaminen tuovat yrityksille ja Suomelle valtavasti mahdollisuuksia. Marja-Liisa tuo Suomen Tekstiili & Muoti ry:hyn laaja-alaista osaamista ja näkemystä, joiden uskon vievän tekstiili- ja muotialaa ja liittoa jälleen uuteen kehitysvaiheeseen”, sanoo Suomen Tekstiili & Muoti ry:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Nikkanen.

Liiton vt. toimitusjohtajana toimii vuoden 2020 loppuun saakka Lasse Wendelin.

Ajankohtaista aiheesta

Tuore raportti: Digitaalisen ja fyysisen kokemuksen integrointi elinehto muotialan yrityksille

Esiselvitys: Tuottajavastuumallien tavoitteiden toteutuminen edellyttää todellisen kiertotalousmarkkinan syntymistä

Uutishuone