Tapaa tuottajia Turkista Istanbul Apparel Conferencessa

Istanbul Apparel Conferencen, 12.–13.10.2023, yhteydessä järjestetään jälleen B2B-tapaamisia turkkilaisten valmistajien kanssa. Järjestäjät kutsuvat paikalle myös suomalaisia ostajia.

Istanbul Apparel Conference järjestetään tänä syksynä jo 16. kerran. 12.-13.10.2023 järjestettävän konferenssin kattoteema on Transformative Journey, mullistava matka. Puheenvuoroissa käsitellään muun muassa hankintaketjun jäljitettävyyttä ja läpinäkyvyyttä, vastuullisuutta ja kiertotaloutta, uutta EU-sääntelyä, digitalisaatiota ja innovaatioita sekä puettavaa teknologiaa.

Konferenssin ohjelma julkistetaan pian tapahtuman verkkosivuilla. Aiempina vuosina puhujina on ollut alan tunnettujen yritysten, mm.  Moncler, Adidas ja Citizens of Humanity edustajia.  

Toisena päivänä, 13.10.2023 järjestetään tuotantopaikkoja etsiville yrityksille B2B Matchmaking -tapaamisia turkkilaisten valmistajien kanssa. Osallistuminen matchmaking-päivään on ostajille maksuton.  

Konferenssin ja B2B-tapahtuman järjestää Turkin vaatevalmistajien liitto TGSD, jonka jäsenet vastaavat yli 60 prosentista Turkin valmisvaateviennistä.  

Lue lisää: 

Istanbul Apparel Conference
Video viime vuoden tapahtumasta 

Anne Ruokamo

Johtava asiantuntija, kansainvälinen liiketoiminta & rahoitus

+358 40 544 0886
anne.ruokamo@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Hyötytietoa jäsenyrityksille: Business Finlandilta tukea yritysten kansainvälistymiseen – Exhibition Explorer ja Group Explorer -rahoitus uudistuivat

Hae mukaan: Ylimmän johdon sparrausverkosto jatkaa kestävän kansainvälisen kasvun aiheilla

Uutishuone