Tekstiilin ja muodin palkinto myönnetään alalla ansioituneelle suomalaiselle yritykselle – ehdota palkinnon saajaa!

Tekstiilin ja muodin palkinto on suomalaisen tekstiili- ja muotialan tunnustuspalkinto. Tunnustus jaetaan toista kertaa osana Textile & Fashion Forum Helsinki -tapahtumaa, 7.4.2022. Palkinnon suuruus on 10 000 euroa.

Tekstiilin ja muodin palkinnolla palkitaan tekstiili- ja muotialan yritys, joka vie toiminnallaan tekstiilin ja muodin alaa eteenpäin. Vuonna 2018 palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa ja tunnustuksen sai Nosh Company Oy

”Haluamme nostaa Tekstiilin ja muodin palkinnolla esiin suomalaisella tekstiili- ja muotialalla menestyneitä yrityksiä. Ajatuksemme on, että kotimaisella tunnustuksella voimme tarjota tapahtumamme kautta palkinnon saajalle näkyvyyttä myös kansainvälisesti. Odotamme nyt innokkaasti ehdotuksia tämän palkinnon saajaksi”, kertoo Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtaja Marja-Liisa Niinikoski.

Palkinnon saajaksi voi ehdottaa suomalaista yritystä tai toimijaa, joka on esimerkiksi luonut menestyksekkäästi kasvua omalla liikeideallaan, tarjoaa vastauksia ajankohtaisiin haasteisiin tai toimii alan näkyvänä lähettiläänä. Palkinnon myöntämisessä tarkastellaan muun muassa:

  • Yrityksen tai toimijan kykyä uudistua
  • Yrityksen tai toimijan kasvua ja kehitystä
  • Liike- ja tuoteideoiden innovatiivisuutta

Ehdotuksista koostetaan 3-5 ehdokkaan kärkijoukko, joiden joukosta tuomaristo valitsee voittajan. Tuomaristo voi halutessaan painottaa kriteereissä alan ajankohtaisia kysymyksiä ja painottaa mainittuja kriteereitä harkintansa mukaan.  

Ehdotuksen palkinnon saajaksi voi tehdä kuka tahansa. Oman ehdotuksesi voit lähettää tällä lomakkeella. Ehdotuksia otetaan vastaan perjantaihin 11.3.2022 asti!

Palkinnon saaja selviää 7.4.2022 Textile & Fashion Forum Helsinki -tapahtumassa. Textile & Fashion Forum Helsinki on tekstiili- ja muotialan päätapahtuma Suomessa. Se kokoaa yhteen alan yritykset, palveluntarjoajat, vaikuttajat ja muut sidosryhmät Suomesta ja kansainvälisesti. 

Lue lisää Textile & Fashion Forum Helsinki tapahtumasta

Ajankohtaista aiheesta

Woodspinin uusi tehdas vauhdittaa suomalaisen kestävän muotiteollisuuden nousua

Kasvua kansainvälisestä brändiliiketoiminnasta Aalto EE:n opein

Uutishuone