Tervetuloa jäseniksi Vimma, TAUKO ja Gemmi 

Liiton jäsenistö on kasvanut jälleen kolmella kiinnostavalla yrityksellä. Kaksi uusista jäsenistä valmistaa vaatteita ekologisin periaattein, yhden osaamisalueena on nykyaikainen turkismuoti. 

Vimmacompany Oy

Lettikuosisista tunnetuksi tullut Vimma valmistaa näyttäviä naisten-, lasten- ja unisex-vaatteita jokapäiväiseen käyttöön. Brändin kulmakiviä ovat ekologisuus, tuotteiden pitkäikäisyys ja monikäyttöisyys. Samaa tuotetta voi käyttää monessa eri tilanteessa, ja mallit muovautuvat käyttäjän mukaan.

Vimma valmistaa designtuotteita, jotta ihmiset tarvitsisivat vähemmän tavaroita, kiteyttää perustaja ja design manager Marjut Rahkola.

Vimman tuotteet valmistetaan Suomessa tai lähituotantona Virossa. Tuotteita myydään jälleenmyyjien kautta pääasiassa Suomessa, verkkokauppa palvelee maailmanlaajuisesti. Vimman oma myymälä sijaitsee Helsingissä Kauppakeskus Triplassa 

www.vimmacompany.com 

TAUKO

TAUKOdesign Oy

TAUKO on helsinkiläinen naistenvaatteita valmistava designyritys. Ekologisuus ja vastuullisuus näkyvät vahvasti TAUKOdesignin toiminnassa. Tuotteiden materiaalina käytetään suomalaisia ja saksalaisia kankaita, jotka ovat aikaisemmin palvelleet muun muassa sairaaloissa, hotelleissa ja ravintoloissa lakanoina ja pöytäliinoina. Tuotantokonsepti on saanut British Councilin  “Best sustainable fashion project” -kunniamaininnan maaliskuussa 2019.  

TAUKOdesignin mallistot ovat rajattuja ja ne valmistetaan lähituotantona Suomessa ja Virossa. Yrityksellä on verkkokaupan lisäksi oma myymälä Kämp Gardenissa ja studiomyymälä Helsingin Katajanokalla. Yrityksellä on myös kansainvälinen jälleenmyyntiverkosto. 

taukodesign.com

Gemmi

Gemmi Oy

Gemmi suunnittelee ja valmistaa kotimaista nykyaikaista turkismuotia naisille, miehille ja lapsille. Ympäri maailmaa vietävät tuotteet valmistetaan suomalaisilta sertifioiduilta ja valvotuilta tarhoilta hankitusta siniketusta. Yrityksen oman myymälä sijaitsee Helsingissä Kämp Galleriassa. 

Gemmin kotipaikka on Loviisa, jossa tuotteet myös edelleen valmistetaan. Yritys työllistää 20 henkilöä ja tarjoaa valmistusosaamistaan ja ompelukapasiteettiaan myös muille tekstiilialan toimijoille.  

www.gemmi.fi 

Kiinnostaako liiton jäsenyys? Lue lisää jäsenyyden kriteereistä ja liiton tarjoamista jäsenpalveluista: liity jäseneksi. 

Pääkuva: Vimma

Ajankohtaista aiheesta

Textile & Fashion Forum kokosi alan Helsinkiin – inspiroivaa ja rehellistä keskustelua muuttuvasta kuluttajuudesta, alan rahoituksesta sekä tulevasta sääntelystä

Euroopan komissiossa kaivataan tekstiilialan toimijoiden sitoumuksia tekstiilien siirtymäpolkuun

Uutishuone