Tervetuloa uudet jäsenet – liiton jäsenyrityksiä nyt jo yli 200

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäseniksi on jälleen hyväksytty uusia yrityksiä – lämpimästi tervetuloa joukkoon K & H Annala Oy, Hálo from North Oy, Keli Clothing Oy, Kind Pet Accessories & Lifestyle Oy ja Suomen Käsityön Ystävät Oy. Liiton jäseninä tekstiili-, vaate- ja muotialan yritykset pääsevät monipuolisten jäsenpalvelujen ja osaavan vaikuttamistyön piiriin.

Hálo

Hálo on Marta Valtovirran ja Jukka Puljujärven vuonna 2017 perustama naistenvaatemerkki Lapista. Mallistot saavat inspiraationsa Lapin kahdeksasta eri vuodenajasta, muun muassa kaamoksen tummista sävyistä, lempeästä keskiyön auringosta, ruskan värikylläisyydestä sekä maagisista revontulista. Hálolla on yksinoikeus käyttää Reidar Särestöniemen taidetta mallistoissaan. Tähän mennessä käyttöön on otettu seitsemän eri teosta. Jokaisesta myydystä hálo x Reidar Särestöniemi -tuotteesta lahjoitetaan osa Särestöniemen museon ja säätiön hyväksi.

Hálon mallistosta löytyy luottovaatteita, ajattomia aarteita, uniikkeja kuoseja ja tunnistettavia suosikkeja. Hálo noudattaa hitaan muodin sykliä ja pyrkii pitämään toimintansa mahdollisimman ekologisena ja ympäristöystävällisenä, joka näkyy mallien ajattomuuden lisäksi materiaalien valinnoissa, lähituotannossa ja minimoidussa ylijäämässä. Kankaat tulevat tarkoin valituilta valmistajilta Euroopasta (Italia, Ranska, Saksa, Portugali) ja tuotanto tapahtuu Euroopassa. Hálolla on lippulaivamyymälä Levin keskustassa ja kivijalkamyymälä Erottajankadulla Helsingissä. Hálolla on jälleenmyyjiä ympäri Suomea ja kansainvälisesti.

Hálon verkkosivut

Uutisen pääkuva: Hálo from North

Annala

Annala tarjoaa kotimaisen vaihtoehdon kodin ja julkisten tilojen verhoilu- ja sisustuskankaiksi. Annalan kankaat ovat kodeissa osana omannäköistä ja arvokasta elämää, julkisissa tiloissa ne rakentavat kestävän sisustuksellisen perustan. Annalan materiaalit ulottuvat monipuolisesti vaatetustekstiileistä vaativiin, paloturvallisiin teknisiin kankaisiin.

Yritys kehittää tulevaisuuden ratkaisuja uusien materiaalien ja viimeistelyjen löytämiseksi. Annalan kutomakoneiden äärellä syntyy yli sadan vuoden kokemuksella kankaita, jotka puhuttelevat maailmalla suomalaisella aitoudella ja puhtaudella.

Annalan verkkosivut

Keli Clothing

Keli Clothing on pyöräilyä ja ulkoilua harrastavan pariskunnan vuonna 2016 perustama yritys. Keli Clothing valmistaa Suomessa merinovillaisia urheilu- ja pyöräilyvaatteita ja asusteita kaikille ulkona liikkumista rakastaville.

”Halusimme vaatteiden olevan yksinkertaisen tyylikkäitä muttei silti tylsiä. Inspiraatiota väreihin saimme polkujen varrelta tutkailemalla luonnon omia väriyhdistelmiä.”

Keli Clothingin verkkosivut

Kind for Dogs

Pehmeitä arvoja kantava Kind for Dogs lifestylebrändi tarjoaa pohjoismaisen tyylikkäitä koiratarvikkeita sekä kodin sisustustuotteita koiran ja omistajan yhteisiin hetkiin. Kind for Dogsin tuotteissa yhdistyvät mukavuus koiralle ja selkeät linjat tyylikkyyttä arvostavalle koiranomistajalle.

Kauneuden ja funktionaalisuuden lisäksi Kind for Dogsille on ominaista korkea laatu sekä aidot materiaalit. Tuotteissa on suosittu mahdollisimman pitkälle aitoja luonnonmateriaaleja, kuten villaa, pellavaa ja puuvillaa. Koiratkin rakastavat luonnonkuitujen aitoa tuntua! Kind for Dogsin kantavana ajatuksena on, että tuotteiden tulee kestää kulutusta ja katseita pitkään.

Kind for Dogsin verkkosivut

Suomen Käsityön Ystävät

Suomen Käsityön Ystävät ylläpitää kansallistietoisuutta suomalaisista käsityöperinteistä ja designista sekä luo uusia perinteitä muuttuvaan maailmaan.

Samannimisen yhdistyksen perusti vuonna 1879 taidemaalari Fanny Churberg. Yhdistyksen tärkeänä tavoitteena oli kerätä kansanomaisia tekstiilejä ja soveltaa niiden malleja uusiin käyttökohteisiin. Tänä päivänä Suomen Käsityön Ystävät Oy valmistaa ja myy edelleen laadukkaita taide- ja sisustustekstiilejä. Tuotevalikoiman ydin muodostuu ryijyistä, mutta mallistoon kuuluu myös kirjontatöitä, kattaustekstiilejä sekä monenlaisia tilaustöitä mm. kirkkotekstiilejä ja kirjottuja lippuja.

Suomen Käsityön Ystävien tulevaisuuden visiona on olla kansainvälisesti tunnettu, aktiivinen muotoilun ja käsityön innovaattori, joka toimii yhdessä alan ammattilaisten, järjestöjen ja harrastajien kanssa tuottaen korkealaatuisia tuotteita ja suunnittelua.

Suomen Käsityön Ystävät Oy;n verkkosivut

Kiinnostaako liiton jäsenyys? Täältä saat lisätietoa

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäseniksi voivat hakea tekstiili-, vaate- ja muotialan yritykset. Jäseneksi liittyvä yritys pääsee liiton kattavien jäsenpalvelujen ja -etujen piiriin. Tutustu tarkemmin liittoon ja maksuttomiin palveluihimme!

Marja-Leena Suikkanen

Toimistopäällikkö

+358 40 137 2339
marja-leena.suikkanen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Uutta osaamista liittoon: Suvi Silvennoinen jäsenkoordinaattoriksi

Suomen Tekstiili & Muoti ry palkittiin IPR-gaalassa

Uutishuone