Tekstiili- ja muotialan tiedon äärelle entistä mukavammin – tervetuloa uudistuneille verkkosivuillemme!

Verkkosivujen uudistus tuo liiton palvelutarjonnan aiempaa helpommin käyttäjien saataville. Tutustu ja löydä tuoretta tietoa alasta ja sen vahvimmasta vaikuttajasta.

Kiva saada sinut tänne Suomen Tekstiili & Muoti ry:n uusille verkkosivuille!

Tällä stjm.fi-sivustolla vieraillaan tuhansia ja tuhansia kertoja vuodessa, joten meistä on tärkeää tarjota kävijöille mukava visiitti. Verkkosivujen uudistusta on rakennettu hyvää käyttökokemusta tavoitellen. Moni tulee etsimään tietoa alan avoimista työpaikoista, liiton asiantuntijoista, työehtosopimuksista, tapahtumista ja jäsenpalveluista. Olemme luoneet väyliä, joilta löydät etsimäsi – ihan viimeistään kunnon hakutoiminnolla – ja saatat samalla törmätä vaikka ajankohtaisiin alan uutisiin tai tilastotietoihin.

Riemastuttaako väritys? Tuntuuko, että tutut sivuilla etenemisen polut eivät enää toimi? Kysy toki lisää ja anna palautetta! Tavoitat verkkosivutiimin parhaiten osoitteessa viestinta@stjm.fi

Kiitokset projektin kumppaneille!

Uudenlaisen sivuston kokoaminen on vaatinut ison määrän suunnittelua ja tiivistä yhteistyötä. Ansaitut aplodit innolla mukana olleille liiton asiantuntijoille sekä projektia edistäneelle viestintäharjoittelija-Akselille ja projektityöntekijä-Edithille! Lämpimät kiitokset myös Lapuan Kankurit, Costo & Pure Waste, R-Collection ja Frenn Company, joiden tuotteet näkyvät monissa uusissa kuvissamme ja/tai joiden tiloissa on kuvattu videoita ja still-kuvia käyttöömme. Isot kiitokset myös osaaville kumppaneillemme Site Logicille, Gut Studiolle, Jetro Stavén Photographylle ja Katinka Kreativelle.

Ajankohtaista aiheesta

Hei viestinnän tekijä, hae meille harjoitteluun!

Vastaa jäsenkyselyyn 20.6. mennessä ja voita lippu Textile & Fashion Forumiin!

Uutishuone