USA:n markkinoille? Pohjoismainen muotialan vientiohjelma alkaa 2023

Nordic Innovation House NY aloittaa N_Mode-nimisen ohjelman Yhdysvaltojen markkinoille tähtääville pohjoismaisille muotibrändeille. Ohjelman haku on auki joulukuun puoliväliin asti.

Yhdysvaltojen markkinat tarjoavat yrityksille haasteiden lisäksi valtavasti mahdollisuuksia. Hyvän designin ja korkean laadun lisäksi amerikkalaiset kuluttajat ovat aiempaa kiinnostuneempia vastuullisesti tuotetuista vaatteista, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja eettisiä. Verkkokaupan vahva kasvu lisää markkinoiden vetovoimaa entisestään. 

Nordic Innovation House NY:n koordinoima puolivuotinen -ohjelma auttaa pohjoismaisia vaatealan yrityksiä Yhdysvaltojen markkinoille. Ohjelman osallistujat saavat paitsi perustietoa markkinoille menosta, myös syväosaamista USA:n vaatetusalan, vähittäiskaupan ja verkkokaupan toiminnasta.  

Tarjolla on myös kontakteja ja mentorointia, markkinastrategian kehittämistä sekä verkostoitumista muun muassa toisten yritysten, sijoittajien ja asiantuntijoiden kanssa. Ohjelmaan sisältyy myös muotialan showcase New Yorkissa.  

Markkinatutkimus US Fashion Market Studyn julkistus 

Business Finland on teettänyt markkinatutkimuksen Yhdysvaltojen muotimarkkinoista. Sen tuloksia esitellään webinaarissa 25.10. Lisätiedot ja ilmoittautumismahdollisuus löytyvät Business Finlandin verkkosivuilta. 

Lue lisää Nordic Innovation Housen verkkosivuilla 

Haku ohjelmaan 15.12.2022 mennessä tästä linkistä 

Anne Ruokamo

Johtava asiantuntija, kansainvälinen liiketoiminta ja rahoitus

+358 40 544 0886
anne.ruokamo@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Hyötytietoa jäsenille: Tuore listaus alan messuista ja B2B-alustoista julkaistu

Heimtextil avasi tekstiilialan messuvuoden

Uutishuone