Uusi vastuullisuusjohtamisen valmennusohjelma yritysten johdolle – varmista menestys muuttuvassa toimintaympäristössä!

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n palveluyhtiön toteuttama uusi vastuullisuuden valmennusohjelma tarjoaa yritysten johdolle tilaisuuden päivittää vastuullisuusosaamistaan. Valmennusohjelma antaa välineitä vastuullisuuteen liittyvien liiketoimintariskien ja -mahdollisuuksien tunnistamiseen niin, että menestyksekäs yrityksen johtaminen on mahdollista muuttuvassa toimintaympäristössä.

Valmennusohjelma koostuu ajankohtaisista ja olennaisista vastuullisuuteen sekä kestävään liiketoiminnan osa-alueista. Ohjelmassa syvennytään muun muassa yritysvastuun johtamiseen, lainsäädännön kehittymiseen ja sidosryhmien odotusten kartoittamiseen.

Kolmen lähikoulutuspäivän aikana eri aiheiden asiantuntijat pureutuvat puheenvuoroissaan yritystoiminnan kannalta olennaisiin vastuullisuuskysymyksiin. Lisäksi aiheisiin tutustutaan käytännönläheisten yritysesimerkkien avulla. Valmennusohjelmaan kuuluu ryhmätyöskentelyä sekä koulutuspäivien välissä tehtävä yksilöharjoitus oman yrityksen olennaisten vastuullisuusteemojen tunnistamiseen tai päivittämiseen liittyen.

Koulutuksen toteutuksesta yhdessä Suomen Tekstiili & Muoti ry:n kanssa vastaa vastuullisen liiketoiminnan johtamiseen erikoistunut Third Rock.

Valmennusohjelman jälkeen osallistujilla on päivitetty näkemys vastuullisuusjohtamisen tämän päivän ja tulevaisuuden keskeisistä teemoista ja työkaluista, joita he pystyvät hyödyntämään omien yritystensä johtamistyössä.

Vastuullisuusjohtamisen valmennusohjelman sisältö

Valmennusohjelma koostuu kolmesta Helsingin keskustassa järjestettävästä lähikoulutuspäivästä.

Päivä 1: Vastuullisuus yritysten strategiatyössä ja tulevaisuuden ennakointi, to 22.9. klo 9–16

Valmennusohjelman ensimmäisenä päivänä tutustutaan vastuullisuuteen yrityksen strategiatyössä skenaariotyöskentelyn avulla. Lisäksi luodaan katsaus tulevaisuuden trendeihin pohtimalla, miten tekstiili- ja muotialan yritykset voivat harjoittaa liiketoimintaansa planetaarisissa rajoissa.

Päivä 2: Olennaisten vastuullisuusnäkökohtien tunnistaminen, to 6.10. klo 9–16

Toisena päivänä syvennytään pohtimaan olennaisten vastuullisuusnäkökohtien tunnistamista eri sidosryhmäsuhteiden kautta, keskeisinä aiheina vastuullisuuteen liittyvän lainsäädännön kehitys ja sijoittajien odotukset.

Päivä 3: Vastuullisuus yritysten strategiatyössä, torstai 27.10. klo 9–16

Kolmas päivä keskittyy vastuullisuustyön johtamiseen liittyvien haasteiden ja mahdollisuuksien tunnistamiseen. Päivän aiheita ovat tarvittavan osaamisen kartoittaminen sekä vastuullisuusraportoinnin ja -viestinnän merkitys, minkä lisäksi käydään läpi osallistujien oman yrityksen vastuullisuustyötä koskevat harjoitustehtävät.

Valmennusohjelman hinta

Valmennusohjelman hinta on Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritysten edustajille 2500 € ja muille 3000 €. Mikäli samasta yrityksestä on vähintään kaksi osallistujaa, hinta jäsenyritysten edustajille on 2000 €.

Hintoihin lisätään alv. 24 %

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valmennusohjelmaan tapahtuu tämän linkin kautta viimeistään 31.8.2022. Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Mikäli ohjelman toteutusajankohtaa joudutaan siirtämään ylivoimaisen esteen, kuten sairastumisen vuoksi, on osallistujilla oikeus saada osallistumismaksu hyvitettyä, mikäli uusi ajankohta ei sovi ilmoittautuneelle.

Ohjelmaan otetaan enintään 20 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Minimiosallistujamäärä koulutuksen toteutumiseksi on 8 henkilöä.

Ajankohtaista aiheesta

Näytös23 esitteli poikkeuksellisen korkeatasoista muotia – Suomen Tekstiili & Muoti palkitsi Elina Silinan kokoelman

KOE23 esitteli alan tulevia tähtiä

Uutishuone