Uusia jäseniä liittoon: Lämpimästi tervetuloa!

Tervetuloa uudet jäsenet Untuvia, Robes Rental, Kreatiiva, Pukuprinsessa Aada, Metateks, Häivä, Rberg Oy, RIVA Clothing, Katri Niskanen, Infinited Fiber Kemi, Rags Fashion, Lunga Vita, Fashion Team LT, Ammattiopisto Tavastia, Alfatex Oy, Ninyes, Suomen Yrittäjäopisto, Brightplus, Turun ammattikorkeakoulu, Aalto-yliopisto ja Jenni Penttilä Tmi!

Jutun pääkuva: Alfatex

Kulunut vuosi on täydentänyt alan vahvinta verkostoa entisestään. Alkuvuodesta jäseniksemme liittyivät ilta- ja juhlapuvuistaan tunnettu Katri Niskanen ja 2016 perustettu Jyväskyläläisen vaatemerkki Riva Clothing, vastuullisia alusvaatteita valmistava startup Rberg ja lastentuotteita valmistava Häivä. Uusia jäseniä ovat myös kankaita ja sisustustekstiilejä maahantuova Alfateks, koiria vastuullisesti vaatettava Pukuprinsessa Aada, sekä Oululainen muodin jälleenmyyjä ja brändi RAGS.

Kuva: Katri Niskanen

Kiertotalous muuttaa vauhdilla alaamme. Ilahduttavasti myös kiertotaloustoimijat, kuten resale-toimija Ninyes, korjaus- ja upcyclingpalveluja tarjoava Lunga Vita, Suomen ensimmäinen vertaisvuokrausalusta Robes Rental , Infinited Fiber Companyn Kemi, kierrätysuntuvia tarjoava Untuvia ja kierrätettävää BrightBio®-tekstiilipinnoitetta valmistava Brightplus ovat uusia jäseniämme.

Toivotamme liittoon tervetulleeksi myös alan koulutuksenjärjestäjät ympäri Suomea, ja reippaasti yli toistakymmentä ovat jo liittyneet verkostoomme. Tuoreita STJM:n kumppanijäseniä ovat laadukkaista kiertotalouskoulutuksistaan tunnettu Turun Ammattikorkeakoulu, palkittuja suunnittelijoita kouluttava Aalto-yliopisto, tekstiili- ja muotialan perus- ja ammattitutkintoja tarjoava Tavastia ja esimerkiksi stailaajia ja mittatilausompelijoita kouluttava Suomen Yrittäjäopisto.

Uusiksi kumppanijäseniksemme on liittynyt myös tekstiili- ja muotialaa tukevat toimijat, kuten viestintä-ja markkinointitoimisto Kreatiiva, vaatetusteollisuuden konsultointipalvelua tarjoava Metateks, vaatetusalan 3D-mallinnus- ja kaavapalveluja tarjoava Fashion Team LT ja alan osaajatarvetta ratkaiseva Jenni Penttilä TMI.

Tutustu Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksiin täältä.