Uusia jäseniä liittoon – tervetuloa mukaan!

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäseneksi on alkuvuoden aikana liittynyt joukko tekstiili- ja muotialan yrityksiä ja oppilaitoksia. 12 uuden jäsenen joukossa on mukana mm. vastalanseerattu muotibrändi, ballististen suojavarusteiden valmistaja ja lukuisia koulutuksenjärjestäjiä.

Jutun pääkuva: Dali Dali

Dali Dali ja Fluff Stuff ovat liiton tuoreimmat startup jäsenet. Vaatebrändi Dali Dalin malliston ydin ovat istuvat ja laskeutuvat siluetit, 2nd skin materiaalit ja nyloncore – vaatekaapin luottokappaleet regeneroidusta nylonista. Fluff Stuff on kotimainen startup -yritys, joka tarjoaa maailman tekstiilitäytemarkkinoille ilmastopositiivisen ja kestävämmän vaihtoehdon polyesterin ja untuvan rinnalle. Fluff Stuff valmistaa täytteensä osmankäämihöytyvästä.

fluff stuff

Liiton varsinaisiksi jäseniksi ovat alkuvuoden aikana liittyneet Remake Ekodesign, Nordic Advanced Composites Oy. Jo pitkään STJM:n jäsenenä ollut Remake upcycling studio on vuodesta 2007 saakka toiminut eko-ompelimo. Remaken liiketoiminnan pääpaino on siirtynyt tuottamaan koulutus- ja asiantuntijapalveluita, ja se tuottaakin systemaattisesti pienimuotoisen eko-ompelimo toiminnan lisäksi myös UPCYCLING koulutusta.  Nordic Advanced Composites, eli NOAC on vuonna 2022 perustettu korkean laatuluokan ballististen suojavarusteiden valmistaja.

Tekstiili- ja muotialan koulutuksentarjoajat osaksi verkostoa

Kuluva vuosi on tuonut jälleen mukanaan uusia oppilaitoksia ja koulutuksentarjoajia liittoon. Kumppanijäseneksemme ovat liittyneet Metropolia ammattikorkeakoulu, Salon seudun koulutuskuntayhtymä, Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, Faros & Com Oy, Tampereen ammattikorkeakoulu ja Laurea-ammattikorkeakoulu.

Liiton kumppanijäseniksi ovat liittyneet myös verkkokaupan kokopalvelua tarjoava Sizey ja luonnonvärejä värimorsingosta sekä metsä-elintarvike- ja alkutuotannon sivuvirroista valmistava Natural Indigo.

Liity jäseneksi

Jokaisen tekstiili- ja muotialan toimijan on mahdollista hakea Suomen Tekstiili & Muodin jäsenyyttä. Tutustu eri jäsenyysmuotoihimme ja hae jäseneksi!

Lue lisää

Anni Leiponen

Asiantuntija, viestintä

+358 50 345 3517
anni.leiponen@stjm.fi