11 uutta jäsentä liittoon: tervetuloa mukaan!

Suomen Tekstiili & Muoti ry on vahvistunut uusilla jäsenillä. Mukana on mm. pian esikoismallistonsa lanseeraava muoti- ja designyritys, tekstiilimarkkinapaikka, oppilaitoksia ja kuitutehdas. Lämpimästi tervetuloa tekstiili- ja muotialan vaikuttavimpaan verkostoon Latimmier, Ruusa Design, TIIKU, Geseca, Reioki, Texmari, Suzano Finland, Välitila Studio, Woodspin, Omnia ja Raseko!

Jutun pääkuva: TIIKU 

Uusiin startup-jäseniimme kuuluu kansainvälistä tunnustusta niittäneen Ervin Latimerin brändi Latimmier, helmikuussa 2023 ensimmäisen mallistonsa julkaiseva Ruusa Design, tekstiilituotteita valmistava Geseca, sekä koko perheelle vaatteita ja asusteita tarjoava TIIKU.

Liiton uusia varsinaisia jäseniä ovat vuonna 2019 perustettu tekstiilinvalmistaja Reioki, tekstiilimarkkinapaikka Texmari, selluyhtiö Suzano Finland Oy, sekä Spinnovan ja Suzanon yhteinen kuitutehdas Woodspin.

Kuva: Raseko

 Jo kuusi oppilaitosta vahvistaa kumppanijäsenyydellään STJM:n verkostoa

Suomen Tekstiili & Muodin jäsenistössä on jo kuusi oppilaitosta ympäri Suomea. Tuoreimpana mukaan ovat liittyneet Espoon seudun koulutusyhtymä Omnia sekä Raision seudun koulutusyhtymä Raseko. Näissä oppilaitoksissa voi opiskella monipuolisesti tekstiili- ja muotialaa, esimerkiksi  mittatilausompelijaksi tai muotiassistentiksi. Myös Välitila Oy on uusi kumppanijäsenemme. Välitila Studio tarjoaa vuokratyötilaa kaikille tekstiilin kanssa työskenteleville.

Kiinnostaako liiton jäsenyys?

Meidän liittoon ovat tervetulleita kaikki kotimaiset tekstiili- ja muotialan toimijat.  Suomen Tekstiili & Muodin jäsenenä saat neuvontaa, pääset osallistumaan järjestämiimme koulutuksiin ja tapahtumiin ja liityt osaksi tekstiili- ja muotialan vahvinta verkostoa. Voit lukea lisää jäsenyydestä täältä.

Anni Leiponen

Asiantuntija, viestintä

+358 50 345 3517
anni.leiponen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Tule meille töihin: Suomen Tekstiili & Muoti etsii koordinaattoria

Teollisuusliiton ja Ammattiliitto Pron poliittiset työtaistelut iskevät tekstiili- ja muotialaan

Uutishuone