Uusia jäseniä liittoon – tervetuloa mukaan!

Suomen Tekstiili & Muoti ry vahvistui jälleen uusilla jäsenillä. Lämpimästi tervetuloa tekstiili- ja muotialan vaikuttavimpaan verkostoon Wølmark Finland, Pomppa, EMENIA ja FASHION RIVER!

Wølmark Finland

Wølmark Finland on uusi suomalainen vaatebrändi, joka on perustettu vuonna 2020 huhtikuussa. Yrityksen perustajat Petteri Kiuru ja Teemu Pinomäki aloittivat yrittäjyysmatkansa Teemun palattua Perusta Suomeen. Paluuseen liittyvästä tapahtumaketjusta syntyi idea perustaa vaatealan brändi, joka yhdistää perulaisen alpakan villan ja suomalaisen muotoilun.

Wølmark Finlandin tuotteissa yhdistyvät ajattomuus, seikkailu ja laatu. Tuotteet on suunniteltu sopimaan arjen pieniin seikkailuihin sekä isoihin ja pidempiin seikkailuihin, niin ulkona kuin sisätiloissa. Tuotteiden arvo on suomalainen muotoilu ja kestävä sekä vastuullinen tuotanto. Suurin osa tuotteista tehdään Suomessa ja kaikki muotoillaan Suomessa.

Wølmark Finlandin verkkosivut

(Uutisen pääkuva: Wølmark Finland)

Pomppa

Pomppa on koirien säänkestävään vaatetukseen erikoistunut kotimainen yritys, jonka pitkäikäiset ja ajattomat tuotteet ovat olleet osana koiranomistajien arkea jo yli vuosikymmenen ajan. Pomppa-tuotteet tunnetaan niiden erinomaisesta istuvuudesta, kestävyydestä sekä värikkäistä kuoseista. Pompan kaikkea toimintaa ohjaa vahva arvopohja, jossa korostuvat koiran hyvinvointi, yhteisöllisyys sekä ympäristön kunnioittaminen. Tänä päivänä Pomppa-tuotteita voi löytää jo yli kolmestakymmenestä maasta ympäri maailman.

Pompan verkkosivut

Kiinnostaako liiton jäsenyys? Täältä saat lisätietoa

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäseniksi voivat hakea tekstiili-, vaate- ja muotialan yritykset. Jäseneksi liittyvä yritys pääsee liiton kattavien jäsenpalvelujen ja -etujen piiriin. Tutustu tarkemmin liittoon ja palveluihimme!

Marja-Leena Suikkanen

Toimistopäällikkö

+358 40 137 2339
marja-leena.suikkanen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Textile & Fashion Forum kokosi alan Helsinkiin – inspiroivaa ja rehellistä keskustelua muuttuvasta kuluttajuudesta, alan rahoituksesta sekä tulevasta sääntelystä

Euroopan komissiossa kaivataan tekstiilialan toimijoiden sitoumuksia tekstiilien siirtymäpolkuun

Uutishuone