Uusia jäseniä liittoon – tervetuloa vaikuttavaan verkostoomme!

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäseniksi on jälleen hyväksytty kiinnostava joukko uusia yrityksiä. Lämpimästi tervetuloa tekstiili- ja muotialan vaikuttavimpaan liittoon Kaavapalvelu Assi Moilanen Oy, Nevertex Oy, Sioen Ballistics Oy ja Tuuma Workwear Oy. Liiton jäseninä tekstiili-, vaate- ja muotialan yritykset pääsevät monipuolisten jäsenpalvelujen ja osaavan vaikuttamistyön piiriin.

Tuuma Workwear

Tuuma Workwear on Henri Kurttilan perustama uusi kotimainen työvaatemerkki. Tuuma haluaa muuttaa työvaatemarkkinoita yksinkertaisempaan ja kestävämpään suuntaan. Mallistot onkin suunniteltu mahdollisimman yksinkertaisiksi, ja ylimääräiset värivaihtoehdot ja tuotteet on karsittu. Klassinen ulkonäkö ja laadukkaat kankaat takaavat, että vaatteet kestävät käyttöä useita vuosia säilyttäen ulkonäkönsä, mukavuutensa sekä turvallisuusominaisuutensa.

Tuuman tuotteet on suunniteltu Suomessa ja suurin osa tuotteista valmistetaan Liettuassa. Lähivuosina yrityksen tärkeä tavoite on lisätä ekologista kangasmateriaalia vaatteissa. Päämääränä on, että Tuumasta tulee yksi työvaatemarkkinoiden kestävimmistä toimijoista.

Tuuma haluaa tehdä tuotteita, jotka toimivat eilen, toimivat tänään ja toimivat vielä kymmenenkin vuoden päästä.

Tuuman verkkosivut

Uutisen pääkuva: Tuuma Workwear

Nevertex

Nevertex valmistaa neuleasusteita läpinäkyvästi, vastuullisesti ihmisläheisesti ja juuriinsa tukeutuen. Yritys vaalii perinteisiä arvoja ja tarjoaa mahdollisuuden aitoon, välittömään, henkilökohtaiseen vuorovaikutukseen.

Nevertex valmistaa laadukkaita talviasusteita 35 vuoden kokemuksella. Vaikka Nevertexin tuotanto ei ole massatuotantoa, se on tehokasta ja ripeää. Yrityksen päätuotteita ovat merinovillaiset pipot, käsineet, kaulurit ja huivit. Valikoimassa on neuleasusteita lapsille ja aikuisille, kaikkiin vuodenaikoihin, työstä vapaa-aikaan ja vaativiin olosuhteisiin.

Nevertex valmistaa pääasiallisesti räätälöityjä neuleasustemallistoja jälleenmyyjille ja yrityksille joko asiakkaan oman tai suunnittelijansa mallin mukaan. Yritys käyttää testattuja, turvallisia ja sertifioituja materiaaleja eurooppalaisilta teollisuuslankojen toimittajilta. Nevertex valmistaa myös omaa Tuohimäki-mallistoaan kuluttajamyyntiin. Tuohimäki-tuotteille on myönnetty avainlippu.

”Inspiraationamme on kotimaan puhdas luonto. Tienviittanamme parhaat suomalaiset perinteet vastuullisuus, kestävyys, tehokkuus ja laatu. Näistä sytykkeistä syntyy lämmin, tyylikäs ja käytännöllinen neuleasuste”

Nevertexin verkkosivut

Sioen Ballistics – Life Saving Design Through Innovation

Sioen Ballistics Oy on kotimainen täyden palvelun suojavarusteiden valmistaja. Yritys on osa belgialaista Sioen Industries -konsernia.

Sioen Ballistics valmistaa ballistisia suojavarusteita laaja-alaiseen ja vaativaan ammattikäyttöön yli 30 vuoden kokemuksella. Tuoteportfolioon kuuluvat mm. ballistiset suojaliivit, kilvet ja kypärät sekä erilaisiin tarpeisiin mittatilauksena valmistettavat ballistiset seinät ja suojapeitot.

Kaikki yrityksen tuotteet ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan, yleisimmät standardi- ja laatuvaatimukset huomioiden.

Sioen Ballisticsin asiakaskunta koostuu pääasiassa kansainvälisistä poliisi- ja lainvalvontayksiköistä, sotilas- ja rauhanturvaorganisaatioista sekä humanitaarisista järjestöistä.

Yrityksen tuotekehitysasiantuntijat ovat alansa huippuja, ja heillä on vahva ymmärrys erilaisista uhkakuvista ja niihin varautumisesta. Koska kaikki kriittiset vaiheet – suunnittelu, ballistiikan kehittäminen, valmistus ja tuotteiden lopputestaus – suoritetaan itse, Sioen Ballistics Oy takaa asiakkailleen huippuluokan tuotteiden lisäksi joustavan ja nopean palvelun.

Sioen Ballisticsin verkkosivut

Kaavapalvelu Assi Moilanen

Kaavapalvelu Assi Moilanen Oy on yritys, joka tarjoaa ja toteuttaa kokonaisvaltaisia vaatetus- ja tekstiilialan palveluja tai vain pienempiä kokonaisuuksia: suunnittelua, tuotteiden ohjeistuksia, kaavoitusta, sarjontaa tai asettelua. Yrityksen käytössä ovat Lectra- ja Gerber-kaavoitusohjelmat. Palvelut toteutetaan asiakaslähtöisesti ja vakaalla ammattitaidolla.

”Me Kaavapalvelussa uskomme näkemykselliseen suunnitteluun ja funktionaaliseen toteutukseen. Hyvät kaavat ovat istuvan vaatteen lähtökohta.”

Kaavapalvelun verkkosivut

 

Kiinnostaako liiton jäsenyys? Täältä saat lisätietoa

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäseniksi voivat hakea tekstiili-, vaate- ja muotialan yritykset. Jäseneksi liittyvä yritys pääsee liiton kattavien jäsenpalvelujen ja -etujen piiriin. Tutustu tarkemmin liittoon ja maksuttomiin palveluihimme!

 

Ajankohtaista aiheesta

Textile & Fashion Forum kokosi alan Helsinkiin – inspiroivaa ja rehellistä keskustelua muuttuvasta kuluttajuudesta, alan rahoituksesta sekä tulevasta sääntelystä

Euroopan komissiossa kaivataan tekstiilialan toimijoiden sitoumuksia tekstiilien siirtymäpolkuun

Uutishuone