Uutta osaamista liittoon: Emilia Gädda ja Mihail Tchitcherin aloittivat tehtävissään

Syksyn aikana liiton vastuullisuus- ja viestintätiimit ovat vahvistuneet uusilla asiantuntijoilla. Uusi viestinnän johtava asiantuntija ja vastuullisuus- ja kiertotalouden johtava asiantuntija ovat tarttuneet innolla töihin.

Emilia Gädda aloitti syyskuun puolivälissä johtavana asiantuntijana vastuullisuus- ja kiertotalouskysymysten parissa. Emilia siirtyi liiton palvelukseen Posti-konsernista, missä hän työskenteli vastuullisuuspäällikkönä. Tekstiilien vastuullisuusasioista Emilialla on pitkä ja monipuolinen kokemus Stockmann-konsernista. Sen lisäksi hän on toiminut vastuullisuuspäällikkönä Lassila & Tikanoja Oyj:ssä. Emilia on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Hankenilta. Emilian vastuualueella on vastuullisuuteen ja kiertotalouteen liittyvät asiantuntijapalvelut ja edunvalvonta. 

Olen valtavan ylpeä ja motivoitunut päästessäni osaksi STJM:n osaavaa tiimiä ja edistämään suomalaisen tekstiili- ja muotialan vastuullisuustyötä entisestään. Vastuullisuusteemat nousevat jatkuvasti tärkeämmiksi, ja on mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä jäsenyritystemme kanssa juuri näiden teemojen parissa”, sanoo Emilia. 

Mihail Tchitcherin aloitti elokuussa johtavan asiantuntijan tehtävässä viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden asioissa. Hänellä on laaja kokemus viestinnän eri tehtävistä energia- ja rakennusalalta sekä kuluttajamarkkinoinnin puolelta. Ennen liittoon tulemista Mihail työskenteli viestintäpäällikkönä energiayhtiö Fennovoimassa. Hän on suorittanut maisterin tutkinnon Helsingin yliopistossa kääntämisen ja monikielisen viestinnän koulutusohjelmassa.  

”On ollut mielenkiintoista aloittaa työt aivan uuden toimialan parissa ja huomata, kuinka paljon tekstiili- ja muotialalla tällä hetkellä tapahtuu kestävän kehityksen näkökulmasta. Olen erittäin innoissani, että pääsen viestinnän avulla vaikuttamaan alan tulevaisuuteen,” sanoo Mihail.

Anni Leiponen

Asiantuntija, viestintä

+358 50 345 3517
anni.leiponen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Textile & Fashion Forum kokosi alan Helsinkiin – inspiroivaa ja rehellistä keskustelua muuttuvasta kuluttajuudesta, alan rahoituksesta sekä tulevasta sääntelystä

Euroopan komissiossa kaivataan tekstiilialan toimijoiden sitoumuksia tekstiilien siirtymäpolkuun

Uutishuone