Uutta osaamista liittoon: Tervetuloa jäsenasioiden koordinaattori Tarja Sagulin

Suomen Tekstiili ja Muoti ry:n tiimi vahvistui jäsenkoordinaattorilla, kun Tarja Sagulin aloitti tehtävässään huhtikuun alussa. Uusi koordinaattori onkin tarttunut suurella innolla ja uteliaisuudella toimeen.

”Työviikkoja on takana viisi ja päällimmäisenä fiiliksenä tuntuu kupliva innostus. Muotialaa opiskelleena on mahtavaa, että pääsen kasvattamaan osaamistani tekstiili- ja muotialalta minulle uudenlaisesta näkökulmasta. Lisäksi tykkään siitä, että meillä on pieni ja tiivis porukka, jonka kanssa pääsee sparrailemaan, niin työasioista kuin alasta yleisestikin”, Tarja Sagulin kertoo.

Tehtävässään Tarja koordinoi  liiton jäsenasioita ja vastaa osaltaan jäsenkokemuksesta. Hänen vastuullaan ovat liiton sekä uudet että nykyiset jäsenet, unohtamatta tietenkään niitä yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita palveluistamme ja jäsenyydestämme. Tarjan työpöydältä löytyy siis esimerkiksi jäsenprosessin kokonaisvaltaista koordinointia, jäsenhankintaa, jäsenkokemukseen liittyviä kehitystehtäviä, sekä jäsenviestintää.

Tarjan tausta ja työkokemus toimialalta on vauhdittanut perehtymistä tehtävään. ”Taustaltani olen vaatetusartesaani ja -muotoilija, mutta työelämässä kokemusta on kertynyt niin asiakaspalvelusta, sisäisestä viestinnästä kuin laatu- ja vastuullisuusasioistakin. Arvelen, että erityisesti palvelumuotoilun kokemuksesta on paljon hyötyä nykyisessä tehtävässäni, sillä työskentelen nimenomaan jäseniämme varten ja heidän kokemansa palvelun laatu onkin yksi tärkeimmistä työni osa-alueista.” Uusi jäsenkoordinaattori lähettääkin terveisiä liiton jäsenyrityksille ja jäsenyydestä kiinnostuneille. ”Minuun voi olla yhteydessä missä tahansa jäsenyyteen liittyvässä asiassa – odotan innolla tutustumista teihin”, Tarja huikkaa.

Anni Leiponen

Asiantuntija, viestintä

+358 50 345 3517
anni.leiponen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Avoin työpaikka: Suomen Tekstiili & Muoti ry:n asiantuntija-projektipäällikkö

Tule mukaan vaikuttamaan: Haku vaikuttajaryhmiin on nyt käynnissä!

Uutishuone