Vientimahdollisuuksia ja myyntiliidejä mm. muoti- ja lifestylebrändeille sekä suojapeitteille Market Opportunities -palvelussa

Maksuttomaan Team Finland Market Opportunities -palveluun lisätään jatkuvasti vientimahdollisuuksia, myyntiliidejä, toimialojen muutosnäkymiä ja maatietoa. Kannattaa tutustua!

Market Opportunities -palveluun päivitetään suomalaisyrityksille tietoa vientimahdollisuuksista maailmalla. Palvelussa on myös nk. myyntiliidejä eli yhteydenottoja ulkomaisilta yrityksiltä, jotka ovat kiinnostuneita suomalaisista tuotteista ja osaamisesta. Palvelusta löytyy juuri nyt mm. vinkki korealaisyritysten korkeasta kiinnostuksesta suomalaisia tuotteita kohtaan sekä vinkki suomalaisten suojapeitteiden ja pressujen valmistajien mahdollisuuksista Intian valtavilla markkinoilla.

Palvelun Future Watch -osiossa käsitellään pitkän aikavälin markkinoiden muutosilmiöitä. Sieltä löytyy muun muassa katsaus Z-sukupolven tuomaan muutokseen Kiinan kuluttajatuotemarkkinoilla.

Verkkopalvelussa oleva maksuton sisältö perustuu Team Finland -verkoston markkinatuntemukseen, asiantuntija- ja asiakashaastatteluihin sekä asiantuntijaselvityksiin. Sisällön koostavat Business Finland, ulkoministeriö, Suomalais-Venäläinen Kauppakamari ja Opetushallitus.

  • Intiassa olisi markkinoita suomalaisille suojapeitteille ja pressuille
  • Koreassa kiinnostus suomalaisia lifestyle-, muoti- ja designbrändejä kohtaan on edelleen korkea
  • Suomalaisille vauvojen ja lasten tuotteille olisi myös asiakkaita Koreassa

Anne Ruokamo

Johtava asiantuntija, kansainvälinen liiketoiminta ja rahoitus

+358 40 544 0886
anne.ruokamo@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Heimtextil avasi tekstiilialan messuvuoden

Kuulumisia ELY-rahoituksessa: hae heti ja tule kuulolle webinaariin

Uutishuone