WORTH-projekteista kumppaneita, rahoitusta ja hautomopalveluita muoti- ja lifestylealan toimijoille

Euroopan komission WORTH-kumppanuusohjelman haku on nyt auki! WORTH on muoti- ja lifestylealoille suunnattu ohjelma, johon valitut osallistujat saavat kansainvälisiä verkostoja, rahoitusta ja hautomopalveluita.

Euroopan komission COSME-ohjelman rahoittama WORTH-kumppanuusohjelma keskittyy muoti- ja lifestylealoihin, mukaan lukien tekstiileihin, jalkineisiin, kodinsisustukseen ja asusteisiin. WORTH on ainoa eurooppalainen projekti, jossa muotoilijat, pk-yritykset, valmistajat ja teknologian tarjoajat työskentelevät yhdessä kehittääkseen innovatiivisia, muotoiluun suuntautuneita liikeideoita. 

Valitut hankkeet hyötyvät 60 000 euron arvoisesta yrityshautomo-ohjelmasta, joka sisältää 10 000–20 000 euroa taloudellista tukea, liiketoimintastrategian ja teknologian kehittämisen valmennusta, teollis- ja tekijänoikeuksia ja niiden suojaa koskevaa oikeudellista neuvontaa, osallistumista messuille/tapahtumiin sekä verkostoitumista ja ammatillisia yhteyksiä. Ohjelmaan voi hakea mukaan 27.11.2023 (klo 17 CET) asti. Hautomo-ohjelmaan valitaan mukaan 67 projektia.  

Virtuaalinen infotilaisuus 8.11. 

WORTH järjestää 8.11.2023 klo 12–13 virtuaalisen infotilaisuuden, jossa saat hyvän yleiskuvan tästä hautomo-ohjelmasta. Ilmoittaudu tilaisuuteen mukaan tästä linkistä.

Lisätietoja: Komission WORTH-sivusto 

Ajankohtaista aiheesta

Kaavailtu tulliuudistus tähtää toiminnan tehostamiseen

Hyötytietoa jäsenyrityksille: Business Finlandilta tukea yritysten kansainvälistymiseen – Exhibition Explorer ja Group Explorer -rahoitus uudistuivat

Uutishuone