Aleksi Peräkylä

Aloitteleva yrittäjä, joka tarjoaa vaatteiden ja kenkien kaavoitusta ja protoilua. Tasokuvat, työjärjestykset ja sarjonta onnistuu.
Myös vaatteiden ja kenkien yksittäiskappaleet, uniikit tilaustyöt, made-to-measure -tuotteiden valmistus kuuluvat palveluihini.

Vaikka olen urani alussa niin silti koen osaavani tarjoamani palvelut erittäin ammattitaitoisesti. Ota rohkeasti yhteyttä!

Sijainti Hämeenlinna ja Jyväskylä, mutta tarvittaessa liikun pitkin Etelä- ja Keski-Suomea.

Mitä tuotteita yritys valmistaa itse?

Mitä tekstiili- ja vaatealan tuotantoa tai palvelua yritys tekee?

Lisätiedot yrityksen tuotteista, palveluista ja valmistusvaiheista

Takit, housut, kengät, paidat ja tennarit kuuluvat lempilajeihini. Unisex/naisten/miesten muoti. Eniten innostun football / smart casualwearista ja vastapainoksi naisten juhlapukeutuminen on vähiten leipälajini, mutta en tunne sanaa mahdoton. Jos jotain en osaa niin se opetellaan.

Tarjoan vaatetusalan yrityksille tai muille halukkaille yksityishenkilöille valmiita tuotteita tai apua suunnitteluvaiheissa tai mitä vaan siltä väliltä. Oli sitten haaveissa oma muotiyritys tai jo vuosikymmeniä toiminut, niin otan kaikki asiakkaat vastaan saman arvoisina ja täydellä kunnioituksella.

Pystyn ottamaan mitat tai käyttämään mittataulukoita, valmistamaan kaavat käsin mittojen mukaan, tekemään sovitusmuutokset malleihin ja kaavoihin, valmistamaan ammattimaiset protot ja esittämään kehitysehdotuksia. Lisäksi materiaalin valinnoissa ja tuotteiden rakenteiden toimivuudesta osaan antaa palautetta.

Välineinä enimmäkseen lukkotikkikoneet, tasosaumauskoneet ja saumurit. Sovitusti pienten kuvien/kuosien printtaus. Kaavat teen mieluiten käsin.

Maakunta

Tarjoaako yritys palveluita muille