Lindström Oy

Lindström Oy on Suomen Tekstiili & Muoti ry:n kumppanijäsen.

Lindström on kansainvälinen perheyritys Suomesta. Olemme yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on yli 170-vuotinen kokemus tekstiilialalta.

Me Lindströmillä haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden vastuullisinta tekstiilipalvelua. Tarjoamme ratkaisuja toimitilojen siisteyteen ja sisustamiseen, työpukeutumiseen ja suojautumiseen. Kotimaisena yrityksenä ja kattavan palveluverkoston avulla palvelumme ovat lähellä asiakkaitamme.

Lindström – Valitse kiertotalouteen perustuva ratkaisu – YouTube

Lindström tarjoaa kiertotalouteen perustuvia tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaittemme elämää. Tarjoamme kattavat tekstiilialan palvelut työvaate-, matto-, hotelli- ja ravintolatekstiilipalveluista teollisuuspyyhepalveluihin.

Tekstiilipalvelu on kustannustehokas ja ympäristömyönteinen tapa hoitaa yrityksen tekstiilitarpeet.

Sitoutumalla toimimaan kiertotalouden ja kestävän kehityksen mukaisesti voimme tarjota asiakkaillemme vastuullisen vaihtoehdon kertakäyttötuotteille, tekstiilien omistamiselle ja kotona pesemiselle.

Tytäryhtiömme Comfortan kautta tuotamme hotellien ja terveydenhuollon tekstiilipalveluita. Lindström toimii 24 maassa Euroopassa ja Aasiassa. Työllistämme 4 700 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Lue lisää: https://lindstromgroup.com/fi/

Tutustu myös näihin jäsenyrityksiin