Kultavilla Oy

Kultavilla Oy tarjoaa yrityksille kutomon palvelut: suunnittelu, materiaalien hankinta, protot, pilotointi sekä piensarjatuotanto. Käytössämme on Dornier-kutomakoneet. Standardiloimena GOTS sertifioitu luomupuuvilla. Kuteena käytämme pääosin luonnonkuituja: puuvillaa, pellavaa ja villaa eri laaduissa. Erikoisosaamistamme on kotimaisen villan tuotteistaminen vaatetus- ja sisustuskankaiksi.

Tietoa yrityksestä

Kultavilla tarjoaa yrityksille kutomon palvelut suunnittelusta valmistukseen: protot, pilotointi sekä piensarjatuotanto. Kankaat vaatetukseen ja sisustukseen.

Materiaalit eurooppalaisilta kehräämöiltä: luomupuuvillaa, eurooppalaista pellavaa ja villaa eri laaduissa. Kankaat kudomme Dornier-kutomakoneilla. Kehitystyötä ja kudontaa 10 vuoden kokemuksella.

KULTAVILLA-nimi on syntynyt perustajan, Susannan, intohimosta työstää kotimaista villaa. Jo yli 10 vuoden ajan – ja kehitystyö jatkuu edelleen! FINNTWILL on uusi kehittämämme ekologinen VILLAKANGASMALLISTO suomen lampaan villaa. Ekologisin luonnon värein värjätty villakangaslaatu ainoana Suomessa, omasta kutomosta. FINNTWILL-kankaat sopivat vaatetuksesta sisustukseen. Myös värikäs voi olla ekologista.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset kudottuja kankaita, tai toivot mallistoosi kotimaisesta villasta valmistettuja tuotteita! Sinun ei tarvitse olla tekstiilialan ammattilainen – me autamme Sinua.

Tutustu myös näihin jäsenyrityksiin