MPH Headgear Oy

MPH Headgear on monipuolinen päähineisiin ja brodeeraukseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa osaamistaan erilaisten toimijoiden tarpeisiin. Toteutamme brodeeraukset omassa brodeeraamossamme. Suunnittelemme myös päähinemallistoja, pipoja ja lippalakkeja, ja osan pipoistamme tuotamme alusta loppuun asti itse. Meiltä löytyy taitoa ja kapasiteettia räätälöidä päähineet eri tavoin juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Ei ole asiaa, jota emme päähineistä tietäisi!

Ja jos on, niin otamme selvää. Nimittäin reilun 30 vuoden aikana MPH Headgearin kantaisän Petri ”Petu” Herpiön johdolla olemme oppineet lippiksistä ja pipoista paljon ja vielä vähän enemmän. MPH tuottaa vuosittain 600 000-800 000 päähinettä, joita toimitamme liikelahjataloille, keskusliikkeille ja eri brändeille. Kun tehtyjen tuotteiden luvun laskee kaikille kuluneille vuosille, määrä on valtava!

Iloksemme voimme myös kertoa, että Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt meille Avainlippu-merkin osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista. Olemme myös saaneet Avainlippu-merkin merkkauspalvelullemme eli brodeeraus- ja ompelutyölle.

Meitä ei olisi ilman sinua. Siksi olemme täällä valmiina palvelemaan sinua ammattitaitoisesti ja iloisin mielin. Olemme täyden palvelun päähinetalo ja suhtaudumme työhömme intohimolla! Meiltä löytyy taitoa ja kapasiteettia räätälöidä päähineet eri tavoin juuri tarpeisiin sopiviksi.

Mitä tuotteita yritys valmistaa itse? 

Maahantuomme itse suunnittelemamme päähinemallistot, neulepipot sekä lippalakit Kiinasta. Valmistamme myös kotimaisia pipoja alusta loppuun asti itse. Neulekoneemme tuottavat ympäri vuoden neulepaneeleita, joista ompelijamme ompelevat meidän kotimaiset pipot.

Mitä tekstiili- ja vaatealan tuotantoa tai palvelua yritys tekee? 

Olemme ketterä ja luotettava kumppani brodeeraustuotannoissa, pystymme vastaamaan kiireellisiin sekä suuriinkin tilauksiin ripeällä aikataululla. Brodeeraamme omassa brodeeraamossamme vuosittain noin 300 000 tuotetta, yhden päivän brodeerauskapasiteettimme on 2000-3000 kappaletta. Kotimaisten pipojen lisäksi ompelemme myös erilaisia merkkejä tuotteisiin. Tuotteen viimeistely esimerkiksi kudotulla tai nahkajäljitelmämerkillä on tyylikäs tapa merkata päähine.

Autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen tuotteen valikoimastamme ja tarvittaviin asiakaskohtaisiin räätälöinteihin ehdotamme mielellään ratkaisuja. Teemme mielellämme alusta lähtien suunnittelutyön toimeksiantona tuotteeseen tai jopa kokonaisen mallistoon. Toimimme yhteistyössä pitkäaikaisen ja luotettavan kumppanin kanssa ja näin ollen voimme tehdä tehdastuotantotilaukset sinulle helpoiksi ja riskittömäksi.

Tutustu myös näihin jäsenyrityksiin