Savonia ammattikorkeakoulu

Savonia ammattikorkeakoulu on Suomen Tekstiili & Muoti ry:n kumppanijäsen.

Savonia on kansainvälinen korkeakoulu Kuopiossa. Yhtenä Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista Savonia tarjoaa puitteet monipuoliseen ja joustavaan opiskeluun ja jatkuvaan oppimiseen. Savonian muodin ja muotoilun koulutus avaa ovet maailmaan, jossa tulevaisuuden kysymykset ratkotaan luovuudella. Savoniassa voit kouluttautua muodin ja muotoilun monipuoliseksi osaajaksi käytännönläheisesti. Kehitämme tekstiili- ja muotialaa aktiivisesti yhdessä alan toimijoiden kanssa tutkimus- kehitys- ja innovaatiotoiminnan ja koulutusyhteistyön avulla. 

Savoniassa muodin ja muotoilun ammattilaisista tulee aktiivisia ja monialaisia tulevaisuuden osaajia. Vahvuuksiamme ovat kiertotalouden mukainen suunnittelu ja toiminnallinen muoti, muodin digitaaliset teknologiat, kuten tekstiilien digitoiminen, 3D-suunnittelu ja tuotekehitys sekä koru- ja palvelumuotoilun osaaminen. 

Laaja koulutustarjontamme mahdollistaa uniikit urapolut ja monialaisen osaamisen yhdistelmät niin tutkinto-opiskelijoille kuin täydennyskoulutusta tarvitseville ammattilaisille. Teemme yhdessä opiskelijoiden ja yritysten kanssa aitoa työelämäyhteistyötä. Yrityksiltä toivomme rohkeaa heittäytymistä yhteisiin projekteihin.

Tutustu tällä hetkellä meneillään olevaan muodin hankkeeseen: https://digitalcircularfashion.savonia.fi/