Textile & Fashion Forum Helsinki 2023 kokoaa Helsinkiin tekstiili- ja muotialan kärkinimet

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n ja eurooppalaisen tekstiilialan kattojärjestön EURATEX:n järjestämä Textile & Fashion Forum Helsinki 2023 tuo yhteen alan kärkinimet keskustelemaan toimialan polttavista teemoista. Kaksipäiväinen tapahtuma koostuu seminaaripäivästä Pikku-Finlandiassa ja yritysvierailuista kotimaisiin tekstiili- ja muotialan yrityksiin.

Textile & Fashion Forum Helsinki on alan vuoden päätapahtuma, joka kokoaa saman katon alle tekstiili- ja muotialan yritykset. Tapahtuma tarjoaa oivaltavia keskusteluja, inspiroivia puheenvuoroja ja mielenkiintoisia yritysesimerkkejä, jotka edistävät alan muutosta ja asettavat uusia standardeja tekstiili- ja muotialalle.

Tämänvuotinen puhujakaarti koostuu niin kotimaisista kuin kansainvälisistä huippuasiantuntijoista. Lavalle nousevat mm. Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko, ilmasto- ja ympäristöministeri Kai Mykkänen, H&M:n vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Marcus Hartmann, IKEA:n valikoimastrategi Liljana K. Forssten sekä EU:n ympäristökomissaari Virginijus Sinkevičius.

”Olen ylpeä saadessani toivottaa tervetulleeksi Helsinkiin toimialan johtavat yritykset, visionäärit ja päättäjät. Erinomaiset puhujamme edustavat kestävän muodin eturintamaa ja tuovat mukanaan ainutlaatuista osaamistaan, joiden avulla toimialaa kehitetään kestävämpään suuntaan”, sanoo Marja-Liisa Niinikoski, Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtaja.

Katse tekstiili- ja muotialan kasvun painopisteissä

Tänä vuonna Tekstiili & Muoti Forum Helsinki keskittyy kolmeen tärkeään teema-alueeseen, joihin tekstiili- ja muotialan muutos ja kasvu nojaa: kiertotalous, vihreä ja digitaalinen siirtymä ja liiketoiminnan skaalaaminen. Näihin kokonaisuuksiin perehdytään syvällisesti tapahtuman aikana huippupuhujien johdattelemana.

”Tekstiilit ovat olennainen osa yhteiskuntaamme ja hyvinvointiamme. On tärkeää, että Eurooppa säilyttää kykynsä valmistaa laadukkaita, kestäviä ja korkean teknologian tekstiilejä. Siksi tarvitsemme tapahtumia kuten tämä, joissa koko eurooppalainen arvoketju voi kokoontua ja kehittää yhteistä strategiaa tulevaisuutta varten”, sanoo Dirk Vantyghem, EURATEXin pääjohtaja.

Textile & Fashion Forum Helsinki 2023

Katso tilaisuuden ohjelma ja osta lippusi täältä!

Lue lisää

Anni Leiponen

Asiantuntija, viestintä

+358 50 345 3517
anni.leiponen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Tekstiili- ja muotialan kasvusopimus julkaistu: Suomi tarvitsee lisää kaupallista osaamista

Arvonlisäveron noston aikataulu liian kireä ja heikentää yritysten kilpailukykyä

Uutishuone