Uutta osaamista liittoon: Suvi Silvennoinen jäsenkoordinaattoriksi

Suomen Tekstiili & Muoti ry sai uuden tiimiläisen, kun Suvi Silvennoinen aloitti tehtävät liiton jäsenkoordinaattorina 26.2.2024.

Helmikuun lopulla tehtävissään aloittanut Suvi Silvennoinen on päässyt jo näkemään liiton arkea reilun kuukauden päivät. Liiton toiminta on jo pidemmältä ajalta Suville tuttua, ja hän onkin liittynyt innolla Suomen Tekstiili & Muodin tiimiin. ”Asiakaskokemuksen tuottaminen on lähellä sydäntäni, ja jaamme liiton tiimissä intohimon auttaa suomalaista tekstiili- ja muotialaa menestymään ja kehittymään kestävästi”, Suvi kertoo.

Taustaltaan Suvi on muoti- ja vähittäiskaupan tradenomi, ja hän on opiskellut tekstiili- ja vaatetusalaa monipuolisesti, tuotteen suunnittelusta valmistukseen ja myyntiin ja markkinointiin. Viimeisimpänä hän on perehtynyt korkeakouluopinnoissaan myös alan vastuullisuusteemoihin.

Suvin työnkuvaan kuuluvat liiton jäsenasiat esimerkiksi laskutukseen tai jäsenhakemuksiin liittyen. Jäsenkoordinaattori pitää huolta jäsenistä alusta loppuun, sekä kehittää jäsenkokemusta ja jäsenviestintää muun tiimin tuella. Suviin pääsee tutustumaan tarkemmin täältä.

”Odotan pääseväni kohtaamaan ja palvelemaan jäseniämme henkilökohtaisesti, sekä pureutumaan tekstiili- ja muotialaan erilaisesta tulokulmasta käsin”, Suvi iloitsee.

 

Anni Leiponen

Asiantuntija, viestintä

+358 50 345 3517
anni.leiponen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Suomen Tekstiili & Muoti ry palkittiin IPR-gaalassa

Tule meille töihin: Suomen Tekstiili & Muoti etsii koordinaattoria

Uutishuone