Alan avoimet työpaikat

Suomen Tekstiili & Muoti julkaisee tällä sivulla jäsenyritystensä avoimia työpaikkoja. Ilmoitukset ovat yritysten omia, ja kyselyt paikoista voi kohdistaa suoraan ilmoittavalle yritykselle. Hakuilmoituksen voi julkaista sivuillamme lähettämällä tiedot viestinta@stjm.fi. Muista liittää mukaan yhteystiedot ja ilmoituksen voimassaoloaika! Tietoja koostetaan myös verkosta.

Black Moda: Myyntipäällikkö

Black Moda on suomalainen vakaan aseman saavuttanut tekstiilialan perheyritys. Omistajaperheen oma trikootuotteiden leikkaamiseen ja ompeluun keskittynyt ompelimo Black Moda Portugal, Lda sijaitsee Pohjois-Portugalissa. Yhdessä missiomme on tarjota vastuullisesti valmistettuja ja laadukkaita tuotantoja asiakkaillemme ja rakentaa kestävämpää ja läpinäkyvää vaateteollisuutta. Perheyrityksenä työmme keskiössä ovat ihmiset, työyhteisön hyvinvointi ja kestävä tulevaisuus, johon kuuluu yrityksen resurssien järkevä käyttö ja vaaliminen. Käännämme aina rohkeasti ja nöyrinä katseen kohti tulevaa.

Aarrelabel, RATIA ja Puuvillatehdas ovat Black Modan markkinoimia brändejä. Omien brändiemme lisäksi tarjoamme tuotantoja B2B-asiakkaille. Lue meistä lisää www.blackmoda.fi.

Haemme nyt modernin B2B-pelikentän hanskaavaa ja vastuullisuutta arvostavaa

myyntipäällikköä

vastaamaan omien merkkiemme myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä Pirkkalaan.

Myyntipäällikkönä vastaat Aarrelabelin, Puuvillatehtaan ja Ratian kokonaisvaltaisen myyntistrategian ja -prosessin laatimisesta sekä hands on -toteutuksesta. Työpöydälläsi ovat ensisijaisesti B2B-puolen myyntikampanjat, ennakkomyynti ja asiakkuuksien hallinta, mutta suunnittelet yhdessä tiimin kanssa myös B2C-puolen kampanjoita ja tuotevalikoimaa. Lisäksi olet mukana markkinoinnin suunnittelussa ja tuotekehityksessä. Kuten huomaat, matalana ja ketteränä organisaationa emme halua hakata kenenkään toimenkuvaa kiveen vaan tarjoamme mahdollisuuksia monipuoliseen tekemiseen. Ideoinnin, suunnittelun ja kehityksen lisäksi koko organisaatiomme on mukana päivittäisessä tekemisessä.

Olet monipuolinen digitaalisen myynnin osaaja, jolla on aiempaa kokemusta B2B-myynnistä – aina parempi jos nimenomaan tekstiilialalta! Suhtaudut brändeihin ja konsepteihin intohimoisesti ja voisitkin kuvailla itseäsi kokonaisvaltaiseksi myynnin tekijäksi, kehittäjäksi ja johtajaksi. Käyttämämme verkkokauppa-alusta on WooCommerce, mutta koemme minkä tahansa verkkokauppa-alustan kokemuksesta olevan tehtävässä hyötyä. Osaat myös hyödyntää muita digitaalisen myynnin moderneja työkaluja työssäsi. Kaupallinen koulutus antaa myös osaltansa hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen.

Odotamme sinun olevan yhtä positiivinen, rohkea ja avoin, kuin mekin olemme. Teemme töitä tosissaan, mutta emme totisesti, ja toivommekin, että myös sinulla on yrittäjämäinen työote sekä rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä. Olet innostunut ja kiinnostunut tekstiilialasta ja vastuullisesta vaateteollisuudesta. Sinulla on visuaalista silmää ja myös estetiikan tajua, sillä me rakastumme vaatteisiimme joka päivä, arvostamme niitä valmistavia ihmisiä ja niiden materiaaleja, ja haluamme tehdä tämän näkyväksi verkkokaupassamme.

Yrityksessämme arvostetaan jokaista työntekijää yksilönä. Henkilöstön hyvinvointi on yksi yrityksemme tärkeimmistä arvoista ja jokainen meistä on tärkeässä roolissa rakentaessamme viihtyisää ja inspiroivaa työyhteisöä. Meille on tärkeää, että jokainen voi päivittäisessä työssään käyttää omia kykyjään, kokemustaan ja osaamistaan. Kotimainen brändi, oma valmistus ja vakavaraisuus tekevät meistä poikkeuksellisen alan toimijan. Kanssamme pääset kehittämään ja haastamaan Suomen tekstiilialaa!

Kiinnostuitko?

Haku tehtävään on auki 31.10.2021 saakka, mutta aloitamme haastattelut tehtävään jo aikaisemmin. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen pikaisesti oheisen hakulinkin kautta. Juttelemme mielellämme kanssasi sinusta, Black Moda Oy:stä ja työn sisällöstä. Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrytointikumppaniltamme Enniltä (enni@porkkanajakeppi.fi, p. 040-6308125).

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Hae työpaikkaa

Emmy Clothing Company: Varastotyöntekijä (3 paikkaa)

Haluatko olla mukana toteuttamassa muodin vallankumousta, ja muuttamassa kuluttajakäyttäytymistä kohti ekologisesti kestävämpää tulevaisuutta? Kaipaatko itsellesi työtä pidemmäksikin aikaa? Oletko hyvän työmoraalin omaava tiimipelaaja ja pääset liikkumaan Lohjan alueella?

Me Emmyllä haemme vahvistusta rautaisten ammattilaisten joukkoomme markkinapaikkamme operaatioiden puolella.
Työtehtävät sisältävät alkuun varastotöitä kuten vastaanottoa, hyllytystä ja keräilyä sekä valokuvausta. Hyvä fyysinen kunto on avuksi tuotteiden ollessa toisinaan hieman painaviakin. Oman osaamisen karttuessa työtehtävät laajentuvat tuotetarkastukseen, laadunvalvontaan ja hinnoitteluun. Kaikkiin tehtäviin järjestetään perehdytys ja mukavat kollegat auttavat myös sinua arjen tekemisessä ja näin ollen voit pyytää apua aina matalalla kynnyksellä.

Työvuorot ovat arkisin kahdessa vuorossa, klo 6-22 välillä. Lauantaivuorot ovat mahdollisia tulevaisuudessa. Työtä on 22,5-37,5 h / vko

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan tärkeintä on se, että olet kaivattu lisä korkean työmoraalin omaavaan työyhteisöön, jossa työtä tehdään reippaalla ja positiivisella asenteella. Huolellisuus ja tarkkuus ovat myös avainasemassa virheiden minimoimiseksi.

Kuulostiko tehtävältä, jossa uskoisit pärjääväsi ja olisit kiinnostunut työskentelemään? Jätäthän tässä tapauksessa hakemuksesi pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Yhteydenotot: suvi@emmy.fi

WWW-osoite: http://emmy.fi
Työpaikan osoite: Hemmolankatu 19, 08150 LOHJA
Palkkaus: Tekstiili ja muotialan toimihenkilö TES
Työ alkaa: sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: muu osa-aikatyö, arkisin kahdessa vuorossa 6-22 välillä
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 27.10.2021

Finn-Savotta: Teollisuusompelija

Finn-Savotta Oy on yli 60-vuotias, virkeä ja vahvasti eteenpäin menevä ja toimintaansa kehittävä karstulalainen ulkoilu- ja retkeilyvälineitä valmistava perheyritys. Savotan tuotteet tehdään tinkimättömällä työllä kestämään aikaa ja kovaakin kulutusta. Ydinosaaminen on tänä päivänä korkealaatuisten ja käytännöllisten varusteiden suunnittelussa ja tuotannossa. Tuoteryhmistä tärkeimmät ovat kantolaitteet ja teltat ammatti- ja harrastekäyttöön. Finn-Savotan toimintaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://finn-savotta.fi/

OivaTyö Oy etsii nyt Finn-Savotalle ahkeraa, oma-aloitteista ja hyvän asenteen omaavaa kädentaitajaa teollisuusompeluun. Koulutus ja/tai työkokemus alalta katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys ompelutyössä menestymiselle. Tärkeintä on oikea asenne ja halu opetella uutta. Ommeltavat tuotteet voivat olla suurikokoisia sekä materiaalit painavia, joten työ on ajoittain fyysisesti kuormittavaa.

Työtä tehdään päivävuorossa 40 h / vko maanantaista perjantaihin klo. 7.30 – 16.00. Työ alkaa mahdollisimman pian. Savotalla on käytössä työaikapankki, josta tunteja voi etukäteen sopimalla joustavasti käyttää omiin menoihin.

Työsuhde on aluksi määräaikainen tammikuun 2022 loppuun, myös pidempi työsuhde mahdollinen. Teollisuusompelun lisäksi tehtävänkuvaan voi kuulua myös muita työvaiheita. Työssä sovelletaan tekstiili- ja muotialan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Yhteydenotot ja lisätietokyselyt OivaTyön kautta numeroista 044 4388330 tai 044 4388323 tai oiva@oivatyo.fi.

Hakemaan pääset OivaTyön kotisivuilta www.oivatyo.fi. Haastattelukutsut tehdään hakemusten perusteella, joten kerrothan siinä itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti.

Gugguu: Vaatesuunnittelija

Gugguun tiimi etsii vaatesuunnittelijaa Tampereelle!

Haluatko olla mukana rakentamassa Gugguun tulevaisuutta kohti kansainvälistymistä?
Gugguu on vuonna 2012 perustettu ja nopeasti kasvava sekä kansainvälistyvä lastenvaatebrändi. Gugguu tuottaa laadukkaita ja ekologisia lastenvaatteita 0-12 -vuotiaille lapsille. Gugguulla tehdään töitä intohimosta, ja se näkyy kaikessa tekemisessämme! Tiimimme on hyvin dynaaminen ja olemme ennen kaikkea tekijöitä.

Etsimme tiimiimme VAATESUUNNITTELIJAA monipuolisiin tekstiilialan tehtäviin Tampereelle.

Toivomme sinulta:

 • kokemusta ja koulutusta vaatesuunnittelijan tehtävistä
 • kokemusta materiaalihankinnasta sekä vaatetuotannosta
 • Illustrator, InDesign, Photoshop, Microsoft Office- ohjelmistojen taidot
 • Järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja taitoa ymmärtää kokonaisuuksia
 • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot
 • Englanninkielen taitoa
 • Tekninen ulkoiluvaateosaaminen katsotaan eduksi

Tehtävässä vastaat mm. tuotesuunnittelusta, osto- ja hankintatoimen käytännön työstä, tehdaskontakteista sekä tuotannon suunnittelusta.
Tehtävässä pääset nauttimaan luovasta ympäristöstä, kauniista vaatteista ja inspiroivista mallistoista.

Olet oikea henkilö tiimiimme, mikäli olet luova, idearikas tiimipelaaja. Pystyt mukautumaan jatkuvaan muutokseen, sinulla on hyvä paineensietokyky etkä pelkää haasteita.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen kirjallinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen miia.riekki@gugguu.com.

Tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydettyä. Tehtävä alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. HUOM! Työtä ei ole mahdollista tehdä etänä.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, otathan yhteyttä miia.riekki@gugguu.com.

Husky: Tekstiilityöntekijä

Valmistamme laadukkaita Husky-pipoja tehtaallamme Kemissä. Haemme joukkoomme teollisuusompelijaa/saumaajaa.

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa saumaaminen, mutta myös muut tuotannon eri työvaiheet. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, mutta teollisuuskoneiden ja neuletuotteiden tuntemus katsotaan eduksi. Luonteeltasi olet ahkera, oma-aloitteinen ja ripeä.

Noudatamme Tekstiili- ja muotialan työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit niin laitathan hakemusta tulemaan. Lisätietoja ja hakemukset: Marjo Kuparinen, p. 0400564700, marjo.kuparinen@husky.fi

Työpaikan osoite: Varikonkatu 13, 94200 KEMI
Palkkaus: Tekstiili- ja muotialan TES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 – 6 kk, mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen

Inka: Nauhatyöntekijä

Etsimme tuotantoomme vuorotteluvapaan sijaiseksi työntekijää Killinkoskelle.

Työtehtävät: Nauhatyöntekijä, työtehtäviisi voivat kuulua mm. lankojen solmiminen, nauhojen jatkojalostus ja pakkaaminen.

Työaika 40 h/viikko, noudatetaan Tekstiili- ja muotialan työehtosopimusta.

Koska kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, valittavan henkilön tulee täyttää seuraavat kriteerit:

 • olet TE-toimistossa työttömänä työnhakijana
 • olet ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan sijaisuutta edeltävän 14 kuukauden aikana
 • tai olet alle 30-vuotias ja ammatti- tai korkeakoulututkinnostasi on kulunut alle vuosi
 • tai olet sijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias
 • lisätietoa: https://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vuorotteluvapaa/index.html

WWW-osoite: http://www.inka.fi
Yhteystiedot: Pia Kaartinen, 045 321 0211, pia.kaartinen@inka.fi
Työpaikan osoite: Inkantie 62, 34980 KILLINKOSKI
Palkkaus: Tessin mukainen
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työ alkaa: 04.10.2021, Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 – 12 kk, 6 kk vuorotteluvapaan sijaisuus
Haku päättyy: 21.10.2021 klo 09:00
Jätä hakemus: pia.kaartinen@inka.fi

IonCell NewCompany: CEO

The Situation

A true circular economy innovation, the Ioncell® technology, has been under development by Aalto University for nearly ten years. This process could revolutionize both the production of wood into textiles and the recycling of textile waste enabling old textiles to get a new life as high-quality fibers, sustainably and without the use of any harmful chemicals. Due to the soft feel and wet-strength properties of the Ioncell® fibers, they are tenacious and work well in both clothing and technical applications .

The Ioncell® process utilizes a solvent called ionic liquid to dissolve cellulose (developed at the University of Helsinki). In the dissolved state, cellulose can be transformed into beautiful, strong fibers using the dry-jet wet spinning technology. The only chemicals applied are the non-toxic ionic liquid and water. They are both re-circulated in the process in a closed loop.

The fiber properties of Ioncell® are equal or better than viscose and Tencel™ fibers.

Until now, the Ioncell® technology development has mainly been publicly funded under a university research team. As the first significant step in the commercialization roadmap, a pilot plant has been built, where small batches of fiber are produced for customer testing.

After the successful pilot tests, the Ioncell® technology is raising interest of certain key market players who want to become anchor investors and ensure a successful market launch of the technology. As a result, Aalto University has decided to spin off this technology into an independent company (“NewCo”), which will take-over Ioncell® upscaling, commercialization, and business activities.

Please read more about the Ioncell: https://ioncell.fi/

At this juncture, an experienced Chief Executive Officer will be hired to set-up and upscale the NewCo operations and global business.

Market and Business Opportunity

The textile market is large with fast growth; it has doubled in size in the last 20 years and is currently about 110 Million tons. Expected growth to 2030 is 2,5 % per year. Manmade cellulosic fibres represent some 6.2% of the total textile market, but this segment is growing at a faster pace: viscose at 6-7 % p.a. and Lyocell at 15 % p.a.

There is a need and growing pressure in the market to shift away from cotton to more sustainable recycled and biobased materials such as Ioncell®, which would be a good replacement to Lyocell on the market.

The Company

The new company (“NewCo”) will be founded during the Autumn 2021.

The organization with commercial and technical competences needs to be built-up.

The current high-level commercialization roadmap can be reviewed here: Ioncell commercialization roadmap

The current, initial business plan will be discussed more in detail in the interviews.

The Position

In order to make a successful market launch, to scale up and commercialize Ioncell® business successfully globally, a seasoned entrepreneurially oriented Chief Executive Officer (CEO) is needed to be hired for the NewCo.

The CEO will be in charge of new company’s strategic and operative business planning, organizing financing, building organization and capabilities for commercial and technical execution, as well as managing daily operations of the company. Parallel to commercial activities, there will be a strong focus in technology and plant management, as one of the significant next steps is planning and building a demo manufacturing facility.

This is an interesting and high-profile opportunity to be in a key position in developing a more sustainable textile industry and circular economy with Finnish innovation.

The Person

The ideal candidate will be a seasoned, visionary and commercially oriented business leader with profit and loss responsibilities and experience in leading successful business expansion and growth. Ideally s/he would have experience both from established larger corporation as well as from scale-up businesses. S/he will have experience and good understanding of business logic in circular economy, similar process industry and/or preferably in textile industry in a global context.

S/he has strong financial and business acumen, and s/he has been working with different investors.

The new CEO enjoys and has capabilities in influencing, negotiating and collaborating across the value chain while sharing the vision of a more sustainable future in the industry, Ioncell®’s positive impact to it and the business benefits to different players.

The new CEO has a strong entrepreneurial mind-set, and s/he can lead and motivate people through uncertainty, creating a ‘can-do’ spirit and culture. S/he will be a good people leader who enjoys working with different professionals from marketing to technology experts.

Education:

 • Academic degree in economics or engineering (or similar)

The Location

 • Helsinki Capital Area

For more information, please contact

Avant Advisors: Nina Kurola, mobile +358 40 587 1429 or Päivi Jokinen, mobile +358 40 743 6176.

Apply

Joutsen Finland: Varastotyöntekijä

Haluatko työllistyä varaston työtehtäviin arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä? Sopisiko keikkaluontoinen työtehtävä hyvin nykyiseen elämäntilanteeseesi? Nyt kannattaa siis jatkaa lukemista!

Etsimme Joutsen Finland Oy:lle

varastotyöntekijää

Riihimäelle keikkaluontoiseen työhön.

Työssä toimisit varastossa kiireapulaisena. Työkuvaasi kuuluisi verkkokaupan toimitusten keräily, pakkaaminen sekä muut varastossa tapahtuvat työtehtävät. Keräily tapahtuu käsin eikä koneella tehtävää keräilytyötä ole. Verkkokauppatilauksissa apuvälineenä toimii viivakoodikapula. Aikaisempi kokemus varastotehtävistä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on aktiivinen, reipas ja huolellinen työotteesi.

Työtehtävä edellyttää ajokorttia, sillä työpäivän aikana ajat alueella eri varastojen välillä. Toivomme myös, että tietotekniset taitosi olisivat hyvällä tasolla ja ymmärtäisit englantia ohjelmistojen ollessa englanniksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä työpäivät ovat aktiivisia.

Työt alkavat lokakuun lopussa ja kestävät ainakin vuoden loppuun saakka, mutta mahdollista on myös töiden jatkuminen ensi vuoden puolelle. Töitä on tarjolla ainakin jokaisena maanantaina, mutta satunnaisesti 1-2 pv/vk myös muina päivinä. Pääsääntöisesti työvuorot ovat arkisin klo 7.30-15.30.

Edellytämme sinulta

 • Itsenäistä, huolellista ja reipasta työotetta
 • Ajokorttia
 • Hyvät taidot tietokoneen käytöstä
 • Perustasolla englannin ymmärtämistä
 • Hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme sinulle

 • Työn arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä
 • Keikkaluontoisen työn elämäntilanteeseesi sopien
 • Mahdollisuuden kerryttää varastoalan kokemustasi

Arvostamme

 • Aikaisempaa kokemusta varastoalan tehtävistä

Kiinnostuitko?

Työsuhde solmitaan yhdessä StaffPointin kanssa.

Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi 24.10. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten ei kannata viivytellä hakemuksen jättämisen kanssa! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Anniina Ohranen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
043 826 9147
anniina.ohranen@staffpoint.fi

Hae työpaikkaa

Kaiko Clothing: Content Marketer

Etsimme Kaikon timanttiseen tiimiin osaavaa & oma-aloitteista sisällöntuottajaa, joka ottaa luontevasti koppia viestinnän ja sisällöntuotannon päivittäisistä toiminnoista.

Työ sijaitsee Helsingissä tai Tampereella.

Ketä etsimme?

Olet hyvä tarinankertoja ja tunnelmanluoja, ja nautit viestimisestä vaikuttavin kuvin ja harkituin sanoin. Ymmärrät vuorovaikutuksen ja asiakaskokemuksen tärkeyden ja nautit niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Sinulla on positiivinen hihat heilumaan -asenne ja operoit sujuvasti hektisissäkin tilanteissa.

Olet kiinnostunut eettisestä muodista ja palat halusta muuttaa maailmaa vaate kerrallaan. Uskallat unelmoida isosti ja tehdä rohkeasti vaikuttavia päätöksiä. Kannustat ja rohkaiset kollegaasi, sekä pidät hauskaa tiimin kanssa työn lomassa.

Miten onnistut työssäsi?

Tuet tiimiä päivittäisten sisällöntuotannon ja viestinnän tehtävien parissa luomalla vaikuttavaa brändisisältöä. Pidät huolta laadukkaasta ja Kaikon innostavan hengen mukaisesta viestinnästä asiakkaille ja tuotat taitavasti tekstiä verkkokaupan tarpeisiin.

Käytät sujuvasti sosiaalisen median työkaluja, Instagramia, Facebookia ja Googlea ja olet kartalla somen uusimmista ilmiöistä ja tavoista luoda vangitsevaa sisältöä. Olet sinut verkkokauppa- ja sähköpostimarkkinoinnin työkalujen kanssa kuten Shopifyn ja Klaviyon. Viestit selkeästi tiimillesi, ja viet projektisi tehokkaasti alusta loppuun. Otat sujuvasti uusia työkaluja käyttöön tarpeen mukaan, sekä olet valmis kehittämään itseäsi ja toimintamallejasi.

Mitä sinulta odotetaan?

Olet taitava kirjoittaja, sinulla on visuaalista älykkyyttä ja viestit selkeästi. Sinulla on aiempaa kokemusta sosiaalisen median työkaluista ja kaupallisesta viestinnästä ja tunnet myös perinteisen median lainalaisuudet. Oleellisinta on kuitenkin oikea mindset: haluat oppia lisää ja olla osana Kaikoa!

Millainen Kaikon tiimi on?

Kaikon ytimestä löydät intohimoisen, lämpimän ja toimeliaan tiimin, joka kannustaa ja innostaa jokaista kasvamaan täyteen potentiaaliinsa. Tunnelma tiimissä on Start-up henkinen – jokaiseen päivään mahtuu vauhtia, ideoita ja tähtitieteellisiä unelmia!

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä – toimi siis nopeasti!

Lue lisää ja täytä hakemus täältä

Haluaisitko vielä kysyä jotain? Ota yhteyttä Annaan, annatakala@kaikoclothing.com tai puhelimitse 044-9816779.

Lapuan Kankurit: Pakkaamotyöntekijä

Oletko sinä logistiikkatiimimme uusin jäsen? Haussa on määräaikainen pakkaamotyöntekijä kutomolle Lapualle.

Kiireinen joulusesonki lähestyy vauhdilla ja etsimme iloiseen joukkoomme jouluapulaista.

Työaika on päivittäin ma-pe klo 7.30-15.30 ja työt alkavat mahdollisimman pian ja päättyvät 17.12.2021.

Mikäli olet etsimämme vastuuntuntoinen, tarkka, ahkera ja iloinen tiimityöntekijä, niin laita hakemusta rekry@lapuankankurit.fi tai soita Jaanalle p. 050 3381993.

Lindström: Product Assistant

Are you looking for the next steps to shine professionally with circular economy present in your everyday work? Get ready to work in a global and innovative textile service business, with a turnover of nearly 400 million. With a 170-year-long history (not retiring anytime soon!) of caring for our people and customers, we are ready to expand our Lindström family. Currently, we, a Finnish family-owned company, have over 4,550 inspiring people in 24 countries around Europe and Asia. Now is your chance to become part of our journey and be at the front line of circular economy.

We are looking for a new Product Assistant to join our Product Specification team!

As our Product Assistant, you will support our Product Specialists in Product and Platform development and product data quality management on a global level. You will also coordinate and execute defined product data maintain tasks. You will work as a part of our global Product Specification Team which is responsible for technical product and platform development and supplier manufacturing capability. Our Product Specialists and Pattern Designers ensure production readiness from product data to sample validation. You will be located in our Head Office in Kalasatama, Helsinki, but we also support a flexible working culture to enable you to succeed in your work.

Your key responsibilities are:

 • Supporting product and platform development projects by creating defined technical drawings
 • Keeping all technical drawings up-to-date and available in PLM and other Product Management tools.
 • Supporting Product Specialists in independent tasks according to the project schedule/work process description
 • Coordinating and executing supplier transfer orders and procurement driven product data updates in co-operation with Procurement, Pattern Department, Back Office and garment suppliers
 • Guiding the external partners and stakeholders to work according to Lindström definition.
 • Assuring product data approval actions and following up for new product versions
 • Creating and maintaining general level manuals, forms and instructions
 • Spreading information and answering questions in selected channels (e.g. Yammer).

To succeed in this role, we hope you have:

 • Previous experience in product development in clothing industry and understanding of garment constructions
 • Relevant University/University of Applied Sciences Degree
 • Good/excellent skills on Adobe Illustrator (or equivalent program)
 • Ability to work independently in an organized way and to keep track, coordinate and execute defined tasks
 • Good communication and co-operation skills as well as time management skills
 • Fluent Finnish and English language skills
 • Enthusiasm to learn and grow professionally!

Interested? If yes, please do not hesitate to contact Satu Yli-Viikari (Head of Product Specification, +358407525844), on the 25th, 26th or 27th of October between 16-17 for more information. To apply, please fill in our online application form by 31st of October 2021. Please be quick as we will be reviewing the applications already during the application period.

Apply

Lymed: Kaavoittaja

Etsimme nyt aktiivista ja oppimishaluista henkilöä osaksi kaavoitustiimiämme! Työ sisältää lääkinnällisten painevaatteiden kaavoitusta sekä kommunikaatiota muun tiimin ja jälleenmyyjien kanssa. Tehtävässä vastaat tuotteiden valmistumisesta leikkuuvalmiiksi sovitussa aikataulussa.

Vaadimme sinulta:

 • kaavoituksen perusteiden osaamista
 • vaatteen kokoonpanoprosessin ymmärrystä
 • ripeää, mutta huolellista työotetta
 • rutiinien sietokykyä
 • sujuvaa suomen ja mielellään myös englannin kielen taitoa

Parhaimpia ominaisuuksiasi ovat:

 • oma-aloitteisuus
 • järjestelmällisyys
 • paineensietokyky
 • tiimityöskentelytaidot

Aiempaa kokemusta painevaatteista emme edellytä, vaan työhön perehdytetään perusteellisesti. Hakijan tulee olla avoin myös muille tuotannon tehtäville kiiretilanteen mukaan, kuten leikkuulle.

Me olemme läpinäkyvä, avoin ja tiivis työyhteisö, joka sitoutuu työhön sydämellään. Teemme työtämme tosissaan, mutta rennolla otteella, vahvasti yhteistyöhön ja tiimin tukeen nojaten. Oman työn organisointi sekä aidosti reipas kommunikointikyky kollegojen kanssa takaavat tehtävässä onnistumisen.

Hakijalta toivotaan aitoa halua työskennellä toiminnallisella vaatetusalalla. Asiakkaisiimme kuuluvat mm. sairaalat, kuntoutuslaitokset sekä muut terveyspalveluiden tuottajat sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Mikäli olet valmis työskentelemään monipuolisessa, elämänmakuisessa ja nopeatempoisessa työympäristössä, olet luultavasti etsimämme henkilö.

Lymed Oy on vuonna 1993 perustettu, moneen kertaan palkittu, ainoa pohjoismainen lääkinnällisten painevaatteiden valmistaja. Tampereen Hämeenpuiston kupeessa sijaitsevassa vanhassa tekstiilitehtaassa valmistamamme yksilöllisiä Lymed-painevaatteita erilaisiin lääkinnällistä painehoitoa vaativiin tilanteisiin (esim. arpi- ja kompressiohoito, neurologinen toimintaterapia, urheilu, eläimet). Lisää tuotteista ja niiden toimivuudesta voit lukea sivulta www.lymed.fi.

Miten haen työpaikkaa?

 • Lisätietoja työpaikasta vain sähköpostitse: rekry@lymed.fi
 • Lähetä meille hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@lymed.fi

Hakuaika umpeutuu 24.10.2021.

Työn tiedot:
Nimike: Kaavoittaja, vaatetusala
Työaika: 37,5h/vko
Palkkaus: Tekstiili- ja muotialan työntekijöiden työehtosopimus
Pituus: määräaikainen vähintään 12kk
Aloitus: sopimuksen mukaan

Marimekko: Ecommerce Specialist

As an Ecommerce Specialist you will be part of the Marimekko’s Global Online Sales team. In your position you will have a key role in driving sales with the focus in our biggest online market Finland. You will report directly to Head of Global Ecommerce. This is a permanent and full-time position.

Your responsibilities include

 • As a key member of the Marimekko’s online sales team you contribute in driving the overall performance of our ecommerce store operations the focus being in the Finnish market
 • In this hands-on role you focus on keeping our site up to date, setting up and running campaigns and delivering sales and analyzing performance
 • You will closely work together with our performance marketing, marketing automation, onsite development and global marketing teams

Desired Skills and Experience

 • Strong analytical and retail math skills
 • A results-oriented mentality with a strong drive to get things done and ability to work independently
 • Deep understanding of the underlying laws online retail
 • Strong communication and inter-personal skills and enjoy working in an international environment
 • You are result-oriented and enjoy working with numbers, data-based reports and analysis
 • You successfully completed a degree in Business Administration, Engineering, Marketing or a similar field – Good performance in studies is valued
 • 2+ years of relevant work experience
 • You are fluent in English

At Marimekko we encourage people to be themselves and value diversity. We believe in fairness and doing things together, using common sense and finding joy in our work. If you connect with these values and have the right background, we’d be thrilled to offer you a unique opportunity to work in an exciting, international environment with one of the most iconic lifestyle brands.

If all this sparks your interest and you feel like you are the one we are looking for, please send your application including your CV and cover letter with salary expectation via our career site. Let us hear from you as soon as possible but no later than on 29th of October 2021.

Apply

Marimekko’s culture and working environment are founded on equality, inclusion and cherishing diversity. Recruitment is always based on business need, and the candidates are evaluated on relevant knowledge, skills and experience as well as motivation.

Marimekko is a Finnish lifestyle design company renowned for its original prints and colours. The company’s product portfolio includes high-quality clothing, bags and accessories as well as home décor items ranging from textiles to tableware.

When Marimekko was founded in 1951, its unparalleled printed fabrics gave it a strong and unique identity. Marimekko products are sold in about 40 countries. In 2020, brand sales of the Marimekko products worldwide amounted to EUR 286 million and the net sales were EUR 124 million. Roughly 150 Marimekko stores serve customers around the globe. The key markets are Northern Europe, the Asia-Pacific region and North America. The Group employs about 420 people. The Marimekko share is quoted on Nasdaq Helsinki Ltd.

Marimekko: Tuotantotyöntekijä

Marimekko on suomalainen lifestyle-designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Kun Marimekko vuonna 1951 perustettiin, sen ennennäkemättömät painokankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Marimekko-tuotteita myydään noin 40 maassa. Vuonna 2020 tuotteiden brändimyynti oli 286 miljoonaa euroa ja yhtiön liikevaihto 124 miljoonaa euroa. Marimekko-myymälöitä on noin 150 eri puolilla maailmaa. Keskeisiä markkinoita ovat Pohjois-Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Aasian-Tyynenmeren alue. Konsernin palveluksessa on noin 420 henkeä. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Haemme nyt motivoitunutta ja innokasta tuotannon työntekijää Herttoniemen painoomme viimeistysosastolle neljänneksi tiiminjäseneksi.

Tuotannon työntekijänä tehtävänäsi on monipuoliset tuotannon työt viimeistys osaston työtehtävien ollessa pääroolissa. Viimeistysosastomme on vastuussa kaikkien painamiemme kankaiden jälkikäsittelystä. Kankaiden jälkikäsittelyprosessi sisältää painettujen kankaiden höyrytyksen, pesun, raamilla tehtävän kuivauksen ja viimeistyskäsittelyn. Viimeistysosaston tiiminjäsenenä tulet olemaan myös päivittäisessä yhteistyössä kaavionvalmistuksen, värikeittiön, painokoneiden, kankaantarkastuksen ja lähettämön tiimien kanssa. Tiimisi jäsenenä työskentelet osittain myös itsenäisesti tuotantokoneillamme, joten huolellinen ja tarkka työote kuten myös vastuunkanto on sinulle itsestäänselvyys.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitus tammikuussa 2022, tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu:

 • Työskentely höyrytys-, pesulinja- rullaus- ja raamituskoneilla sekä Foulard-värjäyskoneella
 • Laadunvalvonta
 • Päivittäinen yhteistyö tuotannon eri osastojen kanssa.

Edellytämme:

 • Aiempaa tuotantotyökokemusta teollisuudesta ja/tai soveltuvaa koulutusta
 • Valmiutta työskennellä tarvittaessa kahdessa vuorossa
 • Fyysiseen työhön sopivaa peruskuntoa
 • Positiivista, joustavaa ja motivoitunutta asennetta
 • Hyvää suomen kielen taitoa.

Englannin kielitaidosta on hyötyä kansainvälisessä työympäristössämme. Lisäksi katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy trukki- ja työturvallisuuskortti.

Meillä Marimekossa työtekijöitä kannustetaan aitouteen, rehtiyteen, rohkeuteen ja maalaisjärjen käyttöön. Mielestämme työssä – kuten elämässä yleensäkin – pitää olla iloa ja yhdessä tekemisen meininkiä. Mikäli koet nämä arvot omiksesi, tarjolla on mielenkiintoinen ja haastava työ kauniissa ympäristössä, osana mukavaa ja osaavaa tiimiä ja työyhteisöä.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake verkkosivuillamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.11.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Rauma (Printing Mill Supervisor) minna.rauma@marimekko.com tai puhelimitse 0503467463 ti 02.11.2021 klo 13.00-14.30 ja ti 09.11.2021 klo 13.00-14.30 välisenä aikana.

Hae työpaikkaa

Marimekko on 2. houkuttelevin työnantaja Suomessa kaupallisen alan ammattilaisten keskuudessa, kertoo Universumin tutkimus. Marimekko on lisäksi valittu 3. houkuttelevimmaksi työnantajaksi Suomen kaupallisen alan opiskelijoiden keskuudessa.

Marimekon kulttuuri ja työilmapiiri perustuvat tasa-arvoon ja inklusiivisuuteen vaalien moninaisuutta. Rekrytoinnit Marimekolla perustuvat aina liiketoiminnan tarpeeseen ja kandidaatit arvioidaan rekrytointiprosessissa relevantin tiedon, taidon, kokemuksen sekä motivaation perusteella.

Meditekstiili / Brådis: Ompelija

Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen kahta ammattitaitoista ompelijaa valmistamaan sekä malli- että vaiheompelusta. Työ on haastavaa ja vaihtelevaa, mallistossamme on työvaatteita, asukas- ja potilasvaatteita, liinavaatteita sekä paljon terveydenhuoltoalan erikoistuotteita.

Odotamme sinulta tunnollisuutta ja tarkkuutta. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, mutta toivomme sinun selviävän työssä myös itsenäisesti. Toivomme sinulta joustavuutta sopeutua hektiseen työympäristöön ja positiivista asennetta. Kokemus mallisuunnittelusta ja kaavoituksesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, motivoituneet ja osaavat työkaverit, mielenkiintoisen tekstiiliteollisuuden erikoisalan sekä mahdollisuuden kehittää yrityksemme toimintaa. Hae rohkeasti, sillä työ tulee kouluttamaan sinut tehtävään ja sinulla on mahdollisuus päästä etenemään uralla.

Työpaikka on Honkajoen tuotantolaitoksella – mahdollisuus myös tehdaskäynteihin Virossa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen myynti@meditekstiili.fi. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja myynti@meditekstiili.fi.

www.meditekstiili.fi

Mira-Tex: Ompelija

Mira-Tex Oy on maailman johtava raviasujen valmistaja. Meillä on Turussa tällä hetkellä 12 henkilöä työllistävä tehdas, jossa tapahtuu kaikki tuotantovaiheet kaavoituksesta tuotteen valmistukseen sekä lähetykseen. Valmistamme tuotteita mittatilaustyönä sekä sarjatuotantona.

Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen kahta ammattitaitoista mittatilausompelijaa valmistamaan asiakkaidemme toiveiden mukaisia raviasuja. Työ on haastavaa ja vaihtelevaa, mallistossamme on sekä topattuja ja saumoista teipattuja talvipukuja että kevyempiä kesäasuja.

Odotamme sinulta tunnollisuutta ja tarkkuutta. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, mutta toivomme sinun selviävän työssä myös itsenäisesti. Toivomme sinulta joustavuutta sopeutua hektiseen työympäristöön ja positiivista asennetta. Kokemus ompelutyöstä ja soveltuva koulutus on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, motivoituneet ja osaavat työkaverit, mielenkiintoisen tekstiiliteollisuuden erikoisalan sekä mahdollisuuden kehittää yrityksemme toimintaa. Hae rohkeasti, sillä koulutamme tehtävään.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen jonna@mira.fi. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saa arkisin kello 8-16 numerosta 040 192 0175.

Muoti-Herrala: Vaiheompelija

Muoti-Herrala Oy on Vehmaan Vinkkilässä toimiva naisten vaatteita valmistava yritys, perustettu 1970.

Haemme ompelijaa ammattitaitoiseen joukkoomme. Löytyisikö lähialueilta osaavaa taitajaa, joka tulisi osa- tai kokoaikaisesti ompelemaan tuotantoamme, mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa?

Paikka täytetään heti tiimiimme sopivan ompelijan löydyttyä.

Yhteydenotot sähköpostilla.

Yhteystiedot: Oinonen Toni, Puh: 02-433 2230, 0400-329071, toni.oinonen@muotiherrala.fi
Työpaikan osoite: Jampintie 8 b, 23200 VINKKILÄ
Työ alkaa: heti tai sop.muk.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 24.10.2021
Jätä hakemus: Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse: toni.oinonen@muotiherrala.fi

Nevertex: Viimeistelijä, tekniikan taitaja ja ompelija

Haemme työntekijöitä Nevertexille Yli-Ullavaan.

1. Viimeistelijä
Tehtävät ovat vaihtelevia käsin tehtäviä töitä, mm. hintalappujen kiinnittämistä, tupsujen kiristelyä ja pakkaamista.

2. Tekniikan taitaja
Työ koostuu pääasiassa neulekoneiden valvonnasta, huollosta ja ohjelmoinnista. Tässä tehtävässä vaaditaan kiinnostusta mekaniikkaan ja tekniikkaan.

3.Ompelija
Voit olla vastavalmistunut tai jo kokenut ompelija, koulutamme sinut tehtävään.

Tarjoamme:

 • Säännölliset työajat arkisin
 • Säännölliset lomat
 • Työehtosopimuksen mukaisen palkan + bonukset
 • Mukavan työyhteisön

Hakijoilta toivomme:

 • motivoitunutta ja reipasta otetta työntekoon
 • kykyä työskennellä kiireen keskellä
 • hyvää fyysistä kuntoa
 • hyvää Suomen kielen taitoa

Saat työhön perehdytyksen ja pääset osaksi mukavaa ja innostavaa työyhteisöä.

Hae paikkaa heti, haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat Reijo Kinnuselta: p. 0453416541 tai reijo.kinnunen(at)nevertex.fi

Tutustu lisää https://www.nevertex.fi/

Tam-Silk: Teollisuusompelija (2 paikkaa)

Tam-Silk on lähes satavuotias start-up yritys Kangasalta. Meitä on jo lähes neljäkymmentä ammattilaista Tam-Silkillä. Tuottemme liittyvät kuluttajien alus- ja päälivaatepukeutumiseen painottuen trikootuotteisiin.

Teollisuusompelijan työ, johon nyt haetaan henkilöä voi koostua ompelusta, tarkastuksesta, viikauksesta, pakkauksesta tai muusta siihen liittyvästä työtehtävästä.

Tam-Silkillä me uskomme, että hyvä luo hyvää kaikessa tekemisessä. Niin työyhteisömme sisällä kuin ympäröivässä yhteiskunnassa. Me haluamme olla tuomassa tekstiiliteollisuuden takaisin Suomeen.

Haemme nyt joukkoomme 2 vaiheompelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävät ja palkkaus määräytyvät osaamisen perusteella.

Lisätiedot tuotantovastaava Piia Hatunen +358 10 666 8050

Top-Knit: Ompelija, leikkaaja

Haemme osaavaa ompelijaa/leikkaajaa Siikaisiin. Aiempi kokemus tekstiilialalta eduksi.

Viikkotyöaika ma-to klo 7 – 15.30. Vuokra-asunto tehtaan yhteydestä mahdollinen.

Yhteydenotot ja hakemukset sähköpostitse topknit@topknit.fi.

UPEA Company: Teollisuusompelija

Olet etsimämme henkilö jos olet kiinnostunut muodista ja ompelu on lähellä sydäntäsi, sinulta löytyy joustavan materiaalin ompelun perustaidot ja teollisuusompelukoneet ovat ennestään tuttuja. Alan koulutus ei ole välttämätön, jos sinulla on hyvät kädentaidot ja vahvaa ompeluosaamista. Olet iloinen tiimityöskentelijä, joka tarttuu toimeen myös itsenäisesti. Plussaa on, jos ymmärrät kaavoittamisen perusteet.

Meillä töskentely on monipuolista ja innostavaa! Pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan mallistojamme monipuolisesti.

Ompelijan työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti neulevaatteiden ja asusteiden leikkaaminen, ompeleminen ja viimeistely. Tarvittaessa myös asiakaspalvelu Studiolla ja myyntitapahtumissa kuuluu toimenkuvaan. Perehdytys ja koulutus työtehtäviin annetaan työn alettua.

Tutustu upeaan yritykseemme osoitteessa www.upeashop.fi

Yhteystiedot: Jonna Ruokamo 0405778470 ark. klo 9-17, info@upeashop.fi
Työpaikan osoite: Kuormatie 17, 91900 LIMINKA
Palkkaus: Tekstiili- ja muotialan tes
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työ alkaa: Heti/ Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta

Ursuit: Development Manager

The Ursuit story began in 1964 in Turku, Finland from a modest little dive shop downtown that displayed the finest diving equipment of the time, including neoprene wetsuits, of course. The back room of the shop served as a factory in which the suits were hand cut for each customer individually. From thereon the company has been writing its’ own success story developing and manufacturing Ursuit® dry suits for all kinds of water activities, both under andabove the surface. Ursuit has been THE choice for professionals like fire brigadiers, rescue teams, military forces, as well as passionate fishermen, sailors, and other watersport enthusiasts around the world. Today the main product groups are rescue, diving and recreational dry suits, but the product portfolio ranges also to premium waterproof shell clothing and special dry bags. Our production units are in Turku, Finland and in Valga, Estonia. Ursuit is part of the Sioen Industries Group.

The years have passed, but our original vision from 1964 remains the same: We manufacture absolute safety combined with first-rate comfort for all conditions.

Now it is time to take things to the next level once again. As a company concentrated on growth, we are looking for a process focused Development Manager to take a leading role in our strategic projects.

As our Development Manager you will be responsible for:

 • The Ursuit Innovation and Product development process
 • Driving forward key strategic projects related to Process development, Digitalization, Sustainability and Service Productization
 • Quality Assurance process and activities

We expect from you

 • A passion for making great things even better
 • The ability drive projects resiliently to completion with a can-do attitude
 • Interpersonal skills and a collaborative approach with the ability to obtain and maintain a network of stakeholders, share ideas and facilitate co-operation.
 • Experience in innovation management and process focused product development
 • Understanding of quality management
 • Project management skills
 • A background in international working environment.

The role can be based in Ursuit Turku, but also other locations like Helsinki are a possibility.

Ursuit offers You an interesting development role in a highly respected company, room to operate and the possibility to clearly see the impact of  Your own work and collaboration.

Interested? Send your application by Monday 25th October. For more information, please contact Ville Valtonen, Senior Consultant at Momentous-Cresco, tel. +358 40 582 8838, most conveniently on Mon 18th at 8-9 EEST or on Wed 20th October at 8-9 EEST and Fri 22nd.

Apply

VM-Carpet: Kutoja

VM-Carpet Oy on pitkät perinteet omaava lappajärveläinen perheyritys. Mattotehtaamme on perustettu vuonna 1973. Mattojemme korkea laatu syntyy tekniikalla, ammattitaidolla ja elämän perusarvoilla. Tutustu tarkemmin yritykseemme osoitteessa www.vm-carpet.fi.

Haemme joukkoomme kutojaa automaattikoneella

Työtehtäviisi kuuluu kutomisen lisäksi mm. koneelle mallien tekeminen ja materaaleista sekä varastotilanteesta huolehtiminen.
Eduksi katsomme osaamisen sidoksista.

Työ on kokoaikainen ja vakinainen.
Myös oppisopimus mahdollinen.

Lisätietoja ja hakemukset sähköpostitse harri.viita-aho@vm-carpet.fi

Ota rohkeasti yhteyttä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteystiedot: harri.viita-aho@vm-carpet.fi
Työpaikan osoite: Karvalantie 79, 62630 KARVALA
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta