Alan avoimet työpaikat

Suomen Tekstiili & Muoti julkaisee tällä sivulla alan yrityksissä avoimina olevia työpaikkoja. Hakuilmoituksen voi julkaista sivuillamme lähettämällä tiedot viestinta@stjm.fi. Muista liittää mukaan yhteystiedot ja ilmoituksen voimassaoloaika! Tietoja koostetaan myös verkosta. Ilmoitukset ovat yritysten omia, ja kyselyt paikoista voi kohdistaa suoraan ilmoittavalle yritykselle.

Suomen Tekstiili & Muoti: Koulutusasiantuntija

Suomen Tekstiili & Muoti ry on tekstiili-, vaate- ja muotialan yritysten työnantaja-, palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Huolehdimme siitä, että yrityksillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuuksia kasvaa, kansainvälistyä ja menestyä. Jäsenyritystemme tuotteita ovat mm. vaatteet, kodintekstiilit, sairaalatekstiilit, tekniset tekstiilit sekä kuitukankaat ja teollisuustekstiilit. www.stjm.fi

Etsimme joukkoomme osaavaa

Koulutusasiantuntijaa

Olet kokenut osaaja, joka tuntee paloa tekstiili- ja muotialaan sekä alan koulutuksesta ja osaamisesta huolehtimiseen. Työssäsi hoidat liiton vaikuttamistyötä eri sidosryhmien kanssa ja huolehdit siitä, että alan koulutus vastaa yritysten tulevaisuuden osaamistarpeita. Vastaat tekstiili- ja muotialan vetovoiman edistämisestä ja toimit yhteyshenkilönä oppi- ja tutkimuslaitoksiin.

Edellytämme sinulta kykyä toimialan ja sen koulutuksen aktiiviseen edunvalvontaan sekä toimialan koulutuksen ja tutkimuksen edistämiseen. Sinulla on jo usean vuoden työkokemus, pystyt asettamaan työllesi selvät tavoitteet ja työskentelemään johdonmukaisesti ja itsenäisesti niiden saavuttamiseksi.

Arvostamme innostunutta ja aikaansaavaa otetta, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta suomalaisten tekstiili- ja muotialan yritysten menestyksen edistämiseen. Eduksi katsotaan myös alan koulutus, aktiiviset verkostot sekä kielitaito. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää jonkin verran matkustamista.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden olla mukana edistämässä suomalaisten tekstiili- ja muotialan yritysten uudistumista ja kasvua. Työyhteisömme sijaitsee Helsingin Etelärannassa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.5.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@stjm.fi. Laita sähköpostisi otsikkoon tunnus ”koulutusasiantuntija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen torstaina 18.4.2019 klo 13-15 sekä perjantaina 26.4.2019 klo 13-15, puh. 050 536 5078.

Suomen Tekstiili & Muoti: Viestinnän asiantuntija

Suomen Tekstiili & Muoti ry on tekstiili-, vaate- ja muotialan yritysten työnantaja-, palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Huolehdimme siitä, että yrityksillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuuksia kasvaa, kansainvälistyä ja menestyä. Jäsenyritystemme tuotteita ovat mm. vaatteet, kodintekstiilit, sairaalatekstiilit, tekniset tekstiilit sekä kuitukankaat ja teollisuustekstiilit. www.stjm.fi

Vahvistamme nyt viestintäämme ja etsimme joukkoomme aikaansaavaa

Viestinnän asiantuntijaa

Olet vahva viestinnän osaaja, jolta sujuvat erilaisten konseptien suunnittelu ja toteuttaminen sekä sisältöjen tuottaminen eri kanaviin. Pystyt myös kehittämään näkemyksellisesti sosiaalisen median kanaviamme.

Tehtävässäsi muun muassa tuotat sisältöä Fablehti.fi-verkkomediaan, liiton verkkosivuille ja muihin kanaviin, tuet liiton asiantuntijoita viestintätyössä ja työskentelet vuorovaikutuksessa jäsenyritystemme kanssa.

Olet reippaasti asioihin tarttuva ja oma-aloitteinen viestijä, jolla on vähintään muutaman vuoden kokemus monipuolisista viestinnän töistä ja halua kehittyä edelleen.

Arvostamme muun muassa sujuvaa ja näkemyksellistä kirjoittamistaitoa, kokemusta sosiaalisen median kanavien eteenpäin viemisestä sekä videoiden tuottamisesta. Eduksi katsotaan myös kiinnostus suomalaisiin tekstiili- ja muotialan yrityksiin sekä ymmärrys työmarkkinajärjestöjen ja yhteiskunnallisen päätöksenteon toiminnasta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden olla mukana edistämässä suomalaisten tekstiili- ja muotialan yritysten uudistumista ja kasvua. Työyhteisömme sijaitsee Helsingin Etelärannassa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, työnäytteet ja mahdolliset some-linkit viimeistään 1.5.2019 osoitteeseen rekrytointi@stjm.fi. Laita sähköpostisi otsikkoon tunnus ”viestinnän asiantuntija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Mari Kamaja torstaina 18.4. klo 14.30-16 ja perjantaina 26.4. klo 9-11, puh. 040 525 4405.

E.Laiho: Avainasiakaspäällikkö

E. LAIHO Oy on työvaatteita valmistava yritys, jonka tuotanto on pysynyt kokonaan Suomessa. Lohjan tehtaalta valmistuu päivittäin noin 200 hyvän olon työvaatetta. Kaikki tuotteet tehdään korkealaatuisista materiaaleista

TOIMENKUVA
Etsimme E. Laiho Oy:n myyntitiimiin täydennystä.

Mikäli olet omaa työtäsi yrittäjämäisesti johtava, myyntihenkinen persoona, joka kokee tavoitteet miellyttävänä haasteena, saatat olla etsimämme henkilö. Tässä tehtävässä olet tekemisissä monipuolisen ja laatua arvostavan asiakaskunnan kanssa ja pääset tutustumaan alaan valtakunnallisesti. Työpäivään voi sisältyä asiakaspuheluita, vaatteiden sovitustilanteen järjestämistä asiakkaalla tai sitten olet matkalla pohjoiseen tapaamaan ihan uutta asiakasta. Työ on uusasiakashankintaa ja jo olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitoa.

ODOTAMME SINULTA
Rakennat oman päivittäisen työpäiväsi tavoitteellisesti ja tuloksellisesti. Myyntityö ja asiakaspalvelu ovat sinulle luontevia ja toimit pitkäjänteisesti sekä luotettavasti. Kykenet viestimään sujuvasti ja sinun on helppo käyttää työtä helpottavia sähköisiä järjestelmiä. Otat osaa myyntipalavereihin ja olet Lohjalla vähintään joka toinen viikko, muuten kotitoimistosi voi olla vaikka toisella paikkakunnalla. Luonteeltasi olet tiimityöskentelijä, vaikka nautit myös itsenäisistä asiakasmatkoista eli sinulla pitää olla mahdollisuus matkustamiseen sekä ajokortti.

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS
Sinulta ei edellytetä mitään tiettyä koulutustaustaa, mutta odotamme sinun tuntevan itsesi tarpeeksi hyvin tietääksesi, onko tämä unelmatyösi. Ja haluamme kuulla, miten ja miksi siinä menestyisit.

Lisätietoa paikasta

Porin Villa ja Peite: Ompelija

Porin Villa ja Peite etsii ompelijaa! Tarjolla on kokoaikainen (8.00 – 16.00) ja tuntipalkkainen (TES) ompelijan työ. Palkattava henkilö työskentelee yhdessä pitkäaikasempien ompelijoiden kanssa ja tekee monipuolista ompelutyötä tehtaallamme Porissa.
Aloitus sopimuksen mukaan. Paikasta voi kysyä lisää antti.viinikka@villajapeite.fi,  0440 725 724

Linkki yrityksen verkkosivuille

Ursuit Oy: Kuivapukujen tekijöitä

KUIVAPUKUJEN TEKIJÖITÄ TARVITAAN TOIMINNAN KASVAESSA!

Tuotantomme kasvaa voimakkaasti, ja tarvitsemme motivoituneita työntekijöitä kuivapukujen valmistukseen.

Työtehtäviin kuuluvat sukellus- ja pelastuskuivapukujen valmistuksen eri vaiheet, muun muassa pukujen saumojen liimaus ja teippaus, sekä erilaisten puvun komponenttien kiinnitystehtävät. Tarvitsemme myös ammattitaitoisia ompelijoita. Työvaiheita suoritetaan sekä käsin että koneellisesti. Työtä meillä tehdään arkisin, aamu- ja iltavuorossa.

Luonteeltasi olet reipas ja työhön tarttuva käsityöläinen. Tarjolla olevat tehtävät vaativat sinulta sorminäppäryyttä ja huolellisuutta. Osaat kiireenkin keskellä noudattaa työohjeita tarkasti ja täsmällisesti. Aiempi työkokemus tuotannon kokoonpanotyöstä, teollisuusompelusta tai muusta tarkkuutta vaativasta työstä katsotaan eduksesi. Kokemusta enemmän ratkaisee kuitenkin asenteesi. Olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja viihdyt nopeatempoisessakin työssä. Osaat kantaa vastuun työsi laadusta ja työskennellä itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@ursuit.com, niin olemme sinuun yhteydessä. Tervetuloa joukkoomme tekemään maailman parhaita kuivapukuja!

Ursuit

Sidoste: Neuloja/neulojaoppilas ja laitosmies/laitosmiesoppilas

Työ, josta voi olla mustasukkainen. Suomen vanhin sukkatehdas palkkaa 2 neulojaa tai neulojaoppilasta sekä laitosmiehen tai laitosmiesoppilaan Tampereen Koivistonkylän Neulomoon.

CV:n ja vapaamuotoiset hakemukset voi osoittaa tuotantopäällikkö Kati Ahola-Hakalalle osoitteeseen hakemukset@sidoste.fi.

Pure Waste Textiles: Hankinta

Hankintatiimimme kaipaa apua kasvavan työnmäärän kanssa, pääasiallisesti tuotannonohjauksessa avustamiseen. Päivittäiseen työhön kuuluu hankinnan avustavat tehtävät aina näytteiden mittaamisesta ja kommentoimisesta ostotilausten käsittelyyn. Työhön kuuluu päivittäinen yhteydenpito tuotantolaitoksiin, joten sujuva englanninkielen taito on tärkeää. Tekniset piirrokset, havainnekuvat ja erilaisten ohjeistusten laatiminen itsenäisesti vaatii Adobe Illustratorin, Photoshopin ja Excelin/Sheetsin sujuvaa käyttötaitoa. Toivomme löytävämme tehotiimiin “can do” -asenteella varustetun iloisen ja omatoimisen jäsenen.

Työtehtävät

• Avustaminen tuotannonohjauksessa

• Tekniset piirrokset ja tuotteiden ohjeistaminen tuotantoon

• Yhteydenpito toimittajiin

• Näytteiden kommentointi ja hallinta

• Tuotteiden ja osto- ja myyntitilausten luominen ja käsitteleminen ERP-järjestelmässä

• Havainnekuvien käsittely ja printtiohjeistusten laatiminen

Työtehtävien onnistunut hoitaminen edellyttää

• Soveltuvaa tekstiili- ja vaatetusalan koulutusta

• Adobe Illustratorin ja Photoshopin sujuvaa hallintaa

• Microsoft Office/G Suite -työkalujen käyttötaitoa

• Sujuvaa englanninkielen taitoa

Katsomme eduksi

• Tekstiili- ja vaatetusalan tuotantoprosessien tuntemuksen

• Kokemuksen ERP-järjestelmän käytöstä

Tiimimme arvostaa seuraavia ominaisuuksia

• “Can do” -asenne ja halu oppia uutta

• Tarkka ja täsmällinen työskentelyote

• Kyky viedä itsenäisesti samanaikaisia tehtäviä eteenpäin, pitäen kiinni aikatauluista ja työn laadusta

• Kyky työskennellä nopeasti muuttuvassa ja kehittyvässä ympäristössä

• Hyvät vuorovaikutustaidot

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan kiertotalouden edelläkävijäyrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittyä kasvavan yrityksen mukana. Meillä pääset näkemään ja opit tuntemaan tuotantoketjun kaikki osa-alueet ja pääset osaksi vastuullista ja nopeasti kehittyvää työympäristöä. Tarjoamme lisäksi monipuoliset työsuhde-edut ja rennon, kannustavan työilmapiirin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Pesola (050 502 1219). Olethan yhteydessä Jukkaan tähän varattuna soittoaikana torstaina 18.4 klo 14-16 tai perjantaina 26.4 klo 14-16.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen, ansioluettelon ja palkkatoiveen osoitteeseen info@purewaste.com otsikolla Työhakemus/hankinta viimeistään 30.4.2019.