Alan avoimet työpaikat

Suomen Tekstiili & Muoti julkaisee tällä sivulla alan yrityksissä avoimina olevia työpaikkoja. Tiedot työpaikoista voi lähettää osoitteeseen viestinta@stjm.fi. Muista liittää mukaan yhteystiedot, ilmoituksen voimassaoloaika ja mahdollinen linkki ilmoitukseen muualla!

Nokian Neulomo: Vaatesuunnittelija

NEULOMO ETSII VAATESUUNNITELIJAA

Mikäli haluat haastaa materiaalin ja perinteisen ajattelun, sinulla on näkemystä ja halu jättää jälkesi suomalaisen muodin historiaan, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt brändeillemme vaatesuunnittelijaa, jonka hajuaisti trendeissä on pettämätön; etsimämme henkilö osaa haistaa tulevat suuntaukset ja suuremmat linjat, ja luoda niistä Neulomon mallistot joista kaikki puhuvat!

Voit olla vastavalmistunut visionääri, tai jo kauemmin alalla työskennellyt tekijä. Ymmärrät neulosten ominaisuudet, värjäys- ja painokoneiden luomat mahdollisuudet ja haasteet, sekä teollisen vaatevalmistuksen vaatimukset.

Työaika sovitetaan valittavan/valittavien henkilöiden mahdollisuuksien mukaan, tehtävä soveltuu myös freelancereille.

Vapaamuotoiset hakemukset portfolioineen voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@neulomo.com, tiistaihin 23.5. mennessä, viestin otsikkokenttään ”vaatesuunnittelija”

Asenne ja näkemys ratkaisevat. Tervetuloa tiimiin!

Nokian Neulomo: Ompelijoita

ETSIMME EDELLEEN LISÄÄ OMPELIJOITA NEULOMOON

Tarvitsemme sinua! Jos sinulla on alan peruskoulutus ja haluat kädenjälkesi suomalaisen muodin menestystarinaan.

Voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@neulomo.com, kirjoita viestisi otsikkoon: ”Ompelija”.

Käymme läpi edelleen myös aikaisemmin saamiamme hakemuksia, mutta hakemusten suuren määrän ja hakijoiden muuttuneiden tilanteiden vuoksi toivomme sinun lähettävän hakemuksesi vielä uudelleen jos asia on osaltasi vielä ajankohtainen.

Nyt valittavilta edellytetään alan peruskoulutus. Valmistelemme myös oppimispolkuja uusien ammattilaisten kouluttamiseksi ensi vuoden alkupuolelta alkaen.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/nokianneulomo/