Alan avoimet työpaikat

Suomen Tekstiili & Muoti julkaisee tällä sivulla alan yrityksissä avoimina olevia työpaikkoja. Hakuilmoituksen voi julkaista sivuillamme lähettämällä tiedot viestinta@stjm.fi. Muista liittää mukaan yhteystiedot ja ilmoituksen voimassaoloaika! Tietoja koostetaan myös verkosta. Ilmoitukset ovat yritysten omia, ja kyselyt paikoista voi kohdistaa suoraan ilmoittavalle yritykselle.

Domino Workwear: Tuotekehityspäällikkö

Domino Workwear on perustettu vuonna 2006. Meitä on 8 henkilöä töissä Tampereen toimitiloissamme. Vuonna 2018 valmistimme noin 710.000 vaatetta.

Asiakaspalvelun ja varastonhallinnan hoidamme itse varmistaaksemme asiakastyytyväisyyden ja tuotteiden oikea-aikaisen toimittamisen. Lisäksi hoidamme Tampereelta tuotekehityksen, materiaalihallinnan, laadunhallinnan, valmistusteknisen ohjeistuksen ja tuotannon suunnittelun. Leikkuu ja ompelu on ulkoistettu pitkäaikaisille yhteistyökumppaneillemme.

HAEMME TUOTEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässäsi vastaat tuotteiden teknisestä toteutuksesta ja laadusta. Teet tiiviistä yhteistyötä ulkoisen mallimestarin ja malliompelun kanssa. Kehität tuotteiden valmistusmenetelmiä yhteistyössä heidän kanssa. Vastaat tuotteiden saattamisesta tuotantovalmiiksi ja tuotereseptien perustamisesta ja ylläpitämisestä. Vastaat myös tuotteiden sertifioinneista.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Toivomme, että sinulla on kokemusta vaatetusalan tuotannon työtehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Ymmärrät tuotekehityksen kokonaisuuden suunnittelusta tuotantoon. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokonaisuuksien hahmottamista, päätöksentekokykyä, järjestelmällistä toimintatapaa sekä paineensietokykyä. Sinulla on ymmärrystä tuotteiden kaavoituksesta. Perustaidot työntutkimuksesta ja tuotehinnoittelusta on iso etu. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja arvostamme kokemusta Dafosta sekä Adobe Illustratorista.

Kommunikoit selkeästi sekä englanniksi että suomeksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta n. 20 – 30 päivää vuodessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 31.8.2019 osoitteeseen arto.pitkanen@dominoworkwear.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Arto Pitkänen, puhelinnumero 050 344 2105.