Alan avoimet työpaikat

Suomen Tekstiili & Muoti julkaisee tällä sivulla alan yrityksissä avoimina olevia työpaikkoja. Tiedot työpaikoista voi lähettää osoitteeseen viestinta@stjm.fi. Muista liittää mukaan yhteystiedot, ilmoituksen voimassaoloaika ja mahdollinen linkki ilmoitukseen muualla!

Nanso: Verkkokauppias / eCommerce Specialist

Vastaat laaja-alaisesti Nanso Groupin verkkokaupan toiminnasta. Verkkokaupan teknisen ylläpidon lisäksi keskeinen osa työtäsi tulee olemaan verkkokaupan myynnin kasvattaminen tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Tartut aktiivisesti erilaisiin asioihin päivittäisistä ylläpitotehtävistä strategisempiin pohdintoihin.

Taidot ja vaatimukset

Kokemusta verkkokaupan ylläpidosta ja verkkokaupan myynnin kehittämisestä
Kykyä hyödyntää analytiikkatyökaluja ja kehittää toimintaa tulosten perusteella
Visio nykyaikaisesta verkkokaupasta ja myynnin kasvattamisesta liiketoiminnan ehdoin
Aktiivinen, aikaansaava ja käytännön läheinen työote
Kyky tehdä myynnillistä sisällöntuotantoa (esim. kampanjasivut)
Hyvä kirjallinen ilmaisukyky sekä englannin kielen taito
Halua ja intoa kehittyä ja keksiä uusia ratkaisuja
Kokemusta kuvankäsittelyohjelmista
Kokemus on eduksi, mutta tärkeämpää on kuitenkin asenteesi ja intohimosi kehittää itseäsi, verkkokauppamme myyntiä sekä arvostettuja brändejämme. Arvostamme erityisesti hands on –asennetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta muotia ja brändien kehittämistä kohtaan.

Tarjoamme

Tärkeän roolin Nanso Groupin verkkokaupan ylläpitäjänä ja myynnin kehittäjänä
Laajan ja monipuolisen toimenkuvan
Paljon mielenkiintoisia haasteita ja kehittymismahdollisuuksia
Mahtavat työkaverit ja innostavan ilmapiirin
Mielenkiintoisen toimialan suomalaisen designin parissa

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h/vko).

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään 29.3.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nansogroup.com otsikolla ”Verkkokauppa”. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuprosessin aikana, joten toimi nopeasti.

Ilmoitus Nanson rekrytointisivuilla

Tietoa yrityksestä
Nanso Group Oy on vuonna 1921 perustettu suomalainen design-talo, jonka tunnettuja brändejä ovat Nanso ja Vogue. Nanso-tuotteet ovat tunnettuja uniikeista kuoseista, korkeasta laadusta sekä klassisen ajattomasta suomalaisesta suunnitteluosaamisesta. Vogue –sukkatuotteita yhdistää laatu, ajaton tyylikkyys ja täydellinen istuvuus. Nansoshop.com -verkkokauppa avattiin vuonna 2012.

Familon: Avainasiakaspäällikkö

HAEMME AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ FAMILON PRO -LIIKETOIMINTAYKSIKKÖÖN

Etsimme vahvasti myynnillistä ja liiketoiminnan kehittämishaluista Key Account Manageria kasvavaan ja uudistuvaan FAMILON PRO –liiketoimintaan Helsingin Lauttasaareen.

FAMILON PRO tarjoaa hyvän olon tuotteita ammattilaisilta ammattilaisille. Toimimme majoituksen, yksityisen ja julkisen sektorin toimialoilla. Asiakkaitamme ovat mm. hotelliketjut, laivavarustamot, hoiva- ja majoituspalvelut. Vastaat tulosvastuullisesti nimetyistä B2B-asiakkuuksistamme. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä, asiakkuuksien johtamisesta ja yhteistyön kehittämisestä.

Familon tarjoaa dynaamisen, mukavan ja tavoitehakuisen työpaikan, jossa pääset vaikuttamaan ja osaamistasi arvostetaan. Työsi tulee olemaan vaihtelevaa ja itsenäistä osana myyntitiimiä, jonka tuen saat tehtävässäsi onnistumiseen.

Lue lisää ja hae paikkaa Familonin sivujen kautta

Savonia-ammattikorkeakoulu: Muotoilun lehtori

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Toimintamme keskeisiä menestystekijöitä ovatkin laaja-alainen yhteistyö, verkottuminen ja kansainvälisyys.

Haemme muotoilun lehtoria vakituiseen työsuhteeseen

Haemme kulttuurialalle työelämäyhteistyöhön orientoitunutta ja verkostoitunutta pedagogista osaajaa muotoilun lehtorin tehtävään Kuopioon. Työ on kokoaikainen ja alkaa 7.8.2017.

Lehtorin monipuoliseen tehtäväalueeseen kuuluu mm. vaatteen kaavoituksen ja muiden muodontuottamisen menetelmien, materiaaliteknologian, vaatetusfysiologian, valmistustekniikan, materiaalin muokkaamisen sekä kaavoitus- ja kuositteluohjelmien opetus ja ohjaus ja asiakastyöskentelyn menetelmät. Lisäksi tehtävä sisältää opinnäytetöiden ohjausta ja edellyttää vahvaa yritysyhteistyötä ja toimimista asiantuntijuusalueellaan ammattikorkeakoulun tutkimus-, kehitys-, innovaatio- ja liiketoiminnassa.

Olet etsimämme henkilö, jos
– olet joustava ja ryhmätyötaitoinen vaatealan osaaja
– motivoidut uudistumisesta ja haasteista
– käytät monimuotoisia pedagogisia menetelmiä
– olet elinkeinoelämään verkostoitunut

ja sinulla on
– hyvä englannin kielen taito
– hyvät yhteistyötaidot
– laaja-alaista taiteellista, kokeellista, funktionaalista, käyttäjälähtöistä osaamista
– osallistavien menetelmien hallintaa.

Edellytämme lisäksi laaja-alaista muotoilualan, muodin ja pukeutumisen kontekstin ymmärtämistä ja työelämän tuntemusta. Arvostamme monipuolista opetus- ja TKI-kokemusta ja näyttöjä omasta vaatealan osaamisesta. Pedagogiset opinnot katsotaan eduksi.

Opettajien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/18.12.2014 mukaisesti: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden käytännön kokemus tutkintoa vastaavissa tehtävissä. Lisäksi Savonia-ammattikorkeakoulun johtosäännön mukaan opettajalta vaaditaan vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot. Työsuhteeseen voidaan valita henkilö ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta suorittaa vaaditut opettajan pedagogiset opinnot.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista.

Hakuaika tehtävään päättyy 3.4.2017 klo 15.00. Tehtävää haetaan lähettämällä sähköinen hakemus Kuntarekry-palvelun kautta, työavain 132160. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätiedot: Savonia-ammattikorkeakoulu oy, koulutusvastuupäällikkö Sari Mokkila-Karttunen, sari.mokkila-karttunen@savonia.fi tai lehtori Sirpa Ryynänen, sirpa.ryynanen@savonia.fi; www.savonia.fi/rekry

Gugguu: Vaatesuunnittelija

Oletko juuri SINÄ etsimämme henkilö? Haluatko päästä mukaan nuoren yrityksen kasvutarinaan?

Etsimme nopeasti kasvavaan joukkoomme tuotekehitykseen ja tekstiilialan asiantuntijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Ouluun.

Oletko järjestelmällinen sekä energinen ideoija? Nautit yksinkertaisesta, kauniista sekä omaperäisestä tyylistä? Tulviiko ajatuksesi visioita, joita haluaisit päästä toteuttamaan tyylillemme uskollisena? Onko sinulla kokemusta vaatesuunnittelun tehtävistä? Onko sinulla InDesign-, Illustrator-, sekä Photoshop-taidot hallussasi?

Odotamme sinulta tunnollisuutta, tarkkuutta, innovatiivisyyttä sekä englannin kielen taitoa. Olethan tiimityötaitoinen, mutta selviydyt myös työssäsi itsenäisesti? Onhan sinulla paineensietokykyä sekä sopeudut hektiseen työympäristöön helposti? Arvostamme sinussa joustavuutta, suorapuheisuutta, vilpittömyyttä, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, innostavan ja mukaansa tempaisevan työympäristön sekä huipputiimin ympärillesi. Rohkealla ja ennakkoluulottomalla asenteella pääset vaikuttamaan yrityksemme tulevaisuuteen sekä olemaan osana meidän kasvutarinaa.

Mikäli sinulla tuli tunne, että tämä työ on sinua varten, ota yhteyttä miia.riekki@gugguu.com. Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

www.gugguu.com

Verseidag Ballistic Protection Oy: Sarjoja

Haemme kasvavaan design-tiimiimme henkilöä vastaamaan luotiliiviemme sarjonnasta.

Toivomme että sinulla olisi kokemusta Lectra-ohjelmiston käytöstä, ja osaisit ajatella joustavasti (tuotteidemme sarjonta poikkeaa muusta vaatetusteollisuuden sarjonnasta). Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön luotiliivejä valmistavassa vientivetoisessa yrityksessä.

Työtehtävät:
– Sarjonta Lectralla
– Mallin tietojen syöttäminen erp-ohjelmaamme
– Asettelutehtäviä tarvittaessa

Vaatimukset:
– Vaatetusalan koulutus
– Lectra-ohjelmiston hallinta
– Gerber-ohjelmiston osaaminen eduksi
– MS Office-ohjelmiston käyttötaito
– Järjestelmällinen ja yhteistyökykyinen
– Hyvä suomen- ja englanninkielen taito

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kanssa viimeistään 31.03.2017 mennessä osoitteeseen anu.miettinen@ballisticprotection.fi. Paikka täytetään heti, kun sopiva sarjoja on löytynyt.

YRITYSESITTELY
Verseidag Ballistic Protection Oy on markkinoiden johtava luotiliivien valmistaja. Asiakkaitamme ovat eri viranomaiset ja humanitääriset järjestöt. Tehtaamme sijaitsee Vantaalla, asiakkaamme ympäri maailmaa.

Nokian Neulomo: Ompelijoita

ETSIMME EDELLEEN LISÄÄ OMPELIJOITA NEULOMOON

Tarvitsemme sinua! Jos sinulla on alan peruskoulutus ja haluat kädenjälkesi suomalaisen muodin menestystarinaan.

Voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@neulomo.com, kirjoita viestisi otsikkoon: ”Ompelija”.

Käymme läpi edelleen myös aikaisemmin saamiamme hakemuksia, mutta hakemusten suuren määrän ja hakijoiden muuttuneiden tilanteiden vuoksi toivomme sinun lähettävän hakemuksesi vielä uudelleen jos asia on osaltasi vielä ajankohtainen.

Nyt valittavilta edellytetään alan peruskoulutus. Valmistelemme myös oppimispolkuja uusien ammattilaisten kouluttamiseksi ensi vuoden alkupuolelta alkaen.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/nokianneulomo/