Alan avoimet työpaikat

Suomen Tekstiili & Muoti julkaisee tällä sivulla alan yrityksissä avoimina olevia työpaikkoja. Tiedot työpaikoista voi lähettää osoitteeseen viestinta@stjm.fi. Muista liittää mukaan yhteystiedot, ilmoituksen voimassaoloaika ja mahdollinen linkki ilmoitukseen muualla!

Globe Hope: Tuotannonohjaaja

Globe Hope Oy on vuonna 2003 perustettu innovatiivinen suomalainen designyritys, joka valmistaa ekologisia designtuotteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Kuluttajille suunnattujen mallistojen ja klassikkotuotteiden lisäksi tarjolla on laaja valikoima yrityksille räätälöityjä tuotteita. Tuotteiden jakelukanavina toimivat omat myymälät ja verkkokauppa, lukuisat jälleenmyyjät Suomessa ja ulkomailla, liikelahjatoimijat sekä yritysyhteistyökumppanit.

Globe Hope Oy hakee Nummelan toimipisteeseen tuotannonohjaajaa. Tuotannonohjaaja vastaa alihankkijasuhteista ja tuotantohinnoista, valvoo tuotteiden laatua ja tuotannon aikataulutusta sekä vastaa materiaalihankinnoista ja kuljetuksista.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kattavaa kokemusta tekstiiliteollisuuden alihankinnasta ja teollisesta tuotannosta sekä ennakkoluulotonta ja kekseliästä mieltä soveltaa perinteisiä tekstiili- ja vaatetusteollisuuden prosesseja kierrätysmateriaaleille sopivaksi.
Työ on vakituinen ja se alkaa mahdollisimman pian.

Jätä hakemus sähköpostitse viimeistään 27.10. klo 14 osoitteeseen seija.lukkala@globehope.com

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannonohjaaja Niina Willman torstaina 19.10. klo 9-10 sekä keskiviikkona 25.10. klo 14-16, p. 050 308 6618.

Modelia Oy: Ompelijoita

Haemme Turkuun Modelia Oy:n tehtaalle ammattitaitoisia ompelijoita.

Arvostamme monipuolista osaamista. Modelia Oy on 84 vuotta vanha yritys, joka valmistaa laadukkaita naisten juhla- ja sisävaatteita Turun keskustassa.

Toivomme, että sinulla on vaatetusalan peruskoulutus sekä työkokemusta teollisuusompelusta.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse: modelia@modelia.fi mieluiten 20.10.2017 mennessä

www.modelia.fi

Nokian Neulomo: Ompelijoita

ETSIMME EDELLEEN LISÄÄ OMPELIJOITA NEULOMOON

Tarvitsemme sinua! Jos sinulla on alan peruskoulutus ja haluat kädenjälkesi suomalaisen muodin menestystarinaan.

Voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@neulomo.com, kirjoita viestisi otsikkoon: ”Ompelija”.

Käymme läpi edelleen myös aikaisemmin saamiamme hakemuksia, mutta hakemusten suuren määrän ja hakijoiden muuttuneiden tilanteiden vuoksi toivomme sinun lähettävän hakemuksesi vielä uudelleen jos asia on osaltasi vielä ajankohtainen.

Nyt valittavilta edellytetään alan peruskoulutus. Valmistelemme myös oppimispolkuja uusien ammattilaisten kouluttamiseksi ensi vuoden alkupuolelta alkaen.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/nokianneulomo/