Alan avoimet työpaikat

Suomen Tekstiili & Muoti julkaisee tällä sivulla alan yrityksissä avoimina olevia työpaikkoja. Hakuilmoituksen voi julkaista sivuillamme lähettämällä tiedot viestinta@stjm.fi. Muista liittää mukaan yhteystiedot ja ilmoituksen voimassaoloaika! Tietoja koostetaan myös verkosta. Ilmoitukset ovat yritysten omia, ja kyselyt paikoista voi kohdistaa suoraan ilmoittavalle yritykselle.

Suomen Tekstiili & Muoti: Tekstiiliasiantuntija

Suomen Tekstiili & Muoti ry on tekstiili-, vaate- ja muotialan yritysten työnantaja-, palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Huolehdimme siitä, että yrityksillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuuksia kasvaa, kansainvälistyä ja menestyä. Jäsenyritystemme tuotteita ovat mm. vaatteet, kodintekstiilit, sairaalatekstiilit, tekniset tekstiilit sekä kuitukankaat ja teollisuustekstiilit.

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme joukkoomme uutta huippuosaavaa

Tekstiiliasiantuntijaa

Olet kokenut tekstiilialan osaaja ja tulevaisuusorientoitunut tekijä. Haluat olla mukana edistämässä suomalaisten yritysten liiketoiminnan kehittämistä ja uusiutumista sekä alan innovaatioita. Työssäsi hoidat yritysten neuvontaa ja kouluttamista sekä liiton vaikuttamistyötä. Osallistut myös alan ympäristö- ja standardisointityöhön.

Arvostamme innostunutta ja aikaansaavaa otetta sekä kiinnostusta suomalaisten tekstiili- ja muotialan yritysten menestyksen edistämiseen. Tekstiiliasiantuntijan tehtävä on uusi liitossa.

Edellytämme sinulta
• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tekstiilidiplomi-insinööri, tekstiili-insinööri)
• Usean vuoden työkokemusta
• Vahvaa osaamista tekstiilimateriaaleista, tuotannon prosesseista, tuoteturvallisuudesta, kemikaaleista sekä tekstiilien testausmenetelmistä
• Alan yritysten toiminnan tuntemusta
• Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
• Hyviä esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja
• Kykyä toimialan aktiiviseen edunvalvontaan sekä hyviä ja aktiivisia verkostoja
• Kykyä asettaa työllesi selvät tavoitteet ja työskennellä johdonmukaisesti ja itsenäisesti niiden saavuttamiseksi

Eduksi katsotaan
• Työkokemus alan yrityksestä
• Osaaminen ja kiinnostus alan ympäristövastuuseen
• Kokemus standardisointityöstä

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän uudistuvalla toimialla ja dynaamisessa tiimissä. Pääset mukaan työskentelemään suomalaisten tekstiili- ja muotialan yritysten kanssa.

Työyhteisömme sijaitsee Helsingin Etelärannassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva kokopäivätyö. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää jonkin verran matkustamista.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.11.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@stjm.fi.
Puhelintiedustelut 29.10.2019 klo 14-15 ja 7.11.2019 klo 16-17 toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen, puh. 0505365078

Kaino: Ompelija

KAINO etsii 1-2 työntekijää vakituiseen työsuhteeseen Säkylän neulevaatetehtaalle ja tehtaanmyymälään. Tarvitsemme lisäkäsiä neulevaatteiden ompeluun, tuotantoon, tehtaanmyymälän ja verkkokaupan työtehtäviin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy joustavan materiaalin ompelun perustaidot ja teollisuusompelukoneet ovat ennestään tuttuja, tai sinulla on edellytyksiä oppia tarkaksi ja nopeaksi teollisuusompelijaksi. Lisäksi sinun tulee sopeutua työskentelemään monesti nopeasti muuttuvissa ja hektisissäkin tilanteissa. Sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, reipas ja positiivinen asenne, sekä tehokas työskentelyote. Olet iloinen tiimityöskentelijä, joka tarttuu toimeen myös itsenäisesti. Plussaa on, jos ymmärrät kaavoittamisen perusteet ja olet kiinnostunut muodista, tyyleistä ja pukeutumisesta.

Ompelija toimii osana tuotannon tiimiä ja työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti neulevaatteiden ja asusteiden leikkaaminen, ompeleminen ja viimeistely, sekä verkkokaupan tilausten vastaanottaminen ja postitus. Tarvittaessa myös asiakaspalvelu tehtaanmyymälässä ja myyntitapahtumissa kuuluu toimenkuvaan. Perehdytys ja koulutus työtehtäviin annetaan työn alettua.

Alan koulutus ei ole välttämätön, jos sinulla on hyvät kädentaidot ja vahvaa ompeluosaamista. Voit myös halutessasi lisätä hakemukseen kuvia vaikkapa ompelemistasi vaatteista tai linkin esim. instagram-tilillesi, jos esittelet siellä töitäsi. Lisää myös infoa suosittelijoistasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi meille mahdollisimman pian, viimeistään 31.10.2019 mennessä osoitteeseen info@kaino.fi. Paikka/paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Lisätietoa työsuhteesta:

  • Työ sijaitsee Säkylän Köyliössä (Köyliöntie 2, 27710 Köyliö)
  • Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.
  • Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.
  • Käytössä on 6 kk koeaika.
  • Työaika on n. 37,5h/viikko, satunnaisesti myös lauantai- ja iltatyövuoroja.
  • Palkkauksessa noudatetaan tekstiili- ja muotialan työehtosopimusta.

Kainon www-sivut