Alan avoimet työpaikat

Suomen Tekstiili & Muoti julkaisee tällä sivulla alan yrityksissä avoimina olevia työpaikkoja. Hakuilmoituksen voi julkaista sivuillamme lähettämällä tiedot viestinta@stjm.fi. Muista liittää mukaan yhteystiedot ja ilmoituksen voimassaoloaika! Tietoja koostetaan myös verkosta. Ilmoitukset ovat yritysten omia, ja kyselyt paikoista voi kohdistaa suoraan ilmoittavalle yritykselle.

MASI Company Oy: Myynnin ja markkinointi assistentti

MASI Company Oyon vuodesta 1972 asti toiminut suomalainen tekstiilialan yritys ja vastuullinen lähialuetoimija. Perinteikkäiden brändiemme (VeryNice, LeeCooper, Sail&Ski ja Fredrikson), tuotteet valmistetaan pääosin omalla tehtaallamme Valgassa, Eestissä. Tuotteemme suunnitellaan ja kaavoitetaan Suomessa, ja käytämme tuotekehityksessä nykyaikaisia järjestelmiä ja ohjelmistoja. Olemme ylpeitä tuotteidemme laadusta, materiaaleista ja istuvuuksista.

Etsimme mukavaan joukkoomme aktiivista ja iloista myynnin ja markkinoinnin assistenttia

Tehtäviisi kuuluu Fredrikson valmistujaislakkien myyntityö kouluissa ja tapahtumissa. Työhön kuuluu myös Fredriksonin sosiaalisen median kehittäminen, yhteistyö vaikuttajien kanssa sekä erilaisten tapahtumien järjestäminen. Lisäksi työhön kuuluu raportointia ja toimistotöitä.

Tarjoamme myyntihenkiselle henkilölle mahtavan paikan kasvaa markkinoinnin ja myynnin ammattilaiseksi sekä mahdollisuuden päästä tekemään töitä mielenkiintoisten eturivin vaikuttajien kanssa. Sen mitä et vielä osaa, me opetamme.

Eduksi tässä työssä on, jos sinulla on kokemusta myyntityöstä. Käytät sosiaalista mediaa täysin luontevasti vaikuttamisen kanavana sekä tulet hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Olet hyvä organisoimaan ja osaat perustaidot Office- ohjelmien käytöstä. Et pelkää tarttua uusiin haasteisiin tai kohdata uusia ihmisiä. Työ edellyttää matkustamista ja ajokortti on välttämätön.

Hae tehtävään Oikotien työpaikkasivuilta

Lisätietoja antaa:

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Anu Koskimäki (050-3890502) 10.12. klo 15-16, 12.12. klo 11-13, 13.12. klo 10-12 ja 16.12. klo 9.11.

Black Moda: Myyntiassistentti

Oletko tekstiilialan ammattilainen, joka etsii uusia haasteita alan kasvavasta suomalaisesta yrityksestä? Oletko tiimipelaaja, joka tarttuu työhön reippaasti ja saattaa asiat määrätietoisesti loppuun? Jos vastasit KYLLÄ, Black Modalla on nyt avoin paikka myyntiassistentin tehtävissä!

Black Moda Oy on vuonna 1996 perustettu suomalainen tekstiilialan perheyritys, joka valmistaa yritysasiakkaille laadukkaita tekstiilejä aina lastenvaatteista kylpy- ja froteetuotteisiin. Black Modan taustalla vaikuttaa pitkä historia täynnä tarmoa ja rohkeaa yrittäjähenkeä, joka ohjaa toimintaamme jo kolmannessa polvessa.

Etsimme joukkoomme Pirkkalan toimistollemme innokasta ja järjestelmällistä tekstiilialan ammattilaista oman, Portugalissa sijaitsevan ompelimomme vaatetuotannon myyntiin ja palvelemaan yritysasiakkaitamme. Toivomme alan kokemusta ja koulutusta sekä hyvää englannin kielen taitoa. Kokemus työskentelystä erilaisten toiminnanohjausjärjestelmien kanssa katsotaan eduksi. Työn kesto on 12 kk ja jatkosta määräajan jälkeen sovitaan erikseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive sähköpostilla osoitteeseen posti@blackmoda.fi.

Haku päättyy 31. joulukuuta 2019. Hakemukset käydään läpi tammikuun aikana ja työn aloittamisesta sovitaan erikseen. Tiedustelut sähköpostitse: posti@blackmoda.fi.

www.blackmoda.fi

Työpaikan osoite:
Black Moda Oy
Haikanvuori 5 C 1
33960 Pirkkala

Globe Hope: Vastuullisen designin myyntikoordinaattori

Globe Hope on vuonna 2003 perustettu vastuullisen designin talo. Teemme tuotteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista ja kolme avainarvoamme ovat ekologia, eettisyys ja esteettisyys. Lisätiedot: www.globehope.com

Haemme ydintiimiimme vastuullisen designin myyntikoordinaattoria. Etsimämme henkilö hallitsee niin perinteiset toimistotyöt (laskutuksen, tilausvahvistukset, raportoinnit) kuin tuloshakuisen myynnin ja oman työnsä suunnittelun.

Vastuualueinasi on verkkokauppa ja siihen liittyvä asiakkaiden palvelu & reklamaatiot, tehtaanmyymälä ja siihen liittyvät vastuualueet, messumyynti, pop upit sekä jälleenmyynti ja lisäksi varastonhallinta ja siihen liittyvät työtehtävät. Olet myös osana tapahtumien järjestämistä.

Erittäin suuri plussa olisi myös markkinointiosaaminen ja kuvankäsittelyohjelmien käyttö sekä graafisen sisällön tuottaminen (Adobe Illustrator, Photoshop ja InDesign). Työssä vaadimme organistointikykyä ja itseohjautuvuutta. Toivomme hakijalta Globe Hopen arvomaailman jakamisen (eettisyys ja ekologia).

Tarjoamme sinulle monipuolisen & vastuullisen työn tiimissä, jossa jokaisella on tärkeä osa. Työskentelemme vastuullisen designin parissa, joka on jatkuvasti kasvava toimiala.

Haemme työntekijää kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ tapahtuu pääosin Nummelan toimipisteessä. Edellytämme toisinaan viikonlopputöiden tekemistä, mutta muutoin työaika on liukuvasti klo 8-18 välillä.

Lähetä hakemus ja palkkatoiveesi s-postitse. Toivomme hakuvideoita, mutta jaa ne mieluusti pilvipalvelun kautta. Jos pilvipalvelu ei onnistu, voit lähettää hakuvideon WhatsAppilla numeroon +358 50 4328924

Täytämme paikan heti sopivan ihmisen löydyttyä.

Lisätiedot s-postitse miisa.asikainen@globehope.com
Soittoajat 18.12. klo 9-11 ja 2.1. klo 12-14
+358 50 4328924