Alan avoimet työpaikat

Suomen Tekstiili & Muoti julkaisee tällä sivulla alan yrityksissä avoimina olevia työpaikkoja. Hakuilmoituksen voi julkaista sivuillamme lähettämällä tiedot viestinta@stjm.fi. Muista liittää mukaan yhteystiedot ja ilmoituksen voimassaoloaika! Tietoja koostetaan myös verkosta. Ilmoitukset ovat yritysten omia, ja kyselyt paikoista voi kohdistaa suoraan ilmoittavalle yritykselle.

K. A. Weiste Oy: Tuotesuunnittelija

Haluaisitko työskennellä perinteikkäässä yrityksessä, jonka toiminta-ajatuksena on aina ollut joulutraditioon kuuluvien tuotteiden ja mieltymysten tuottaminen?

TUOTESUUNNITTELIJA

Tule uudeksi vakituiseksi tekijäksi tuotesuunnittelu- ja markkinointitiimiimme.
Tehtäviisi kuuluvat vuosittain uudistuvan joulu- ja sisustusmallistojen ideointi,
luonnostelu ja mallikappaleiden valmistus. Lisäksi muokkaat toimittajien tarjoamia valmiita tuotteita markkinoille paremmin sopiviksi. Tuotteiden kuvaaminen ja kuvien käsittely liittyvät läheisesti työtehtäviisi.

Toivomme, että sinulla on soveltuva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta ja erinomaiset ohjelmien käyttötaidot, Adobe Photoshop ja InDesign. Hyvä englannin kielen taito on tarpeen ja edesauttaa tehtävien hoitoa.

Voisitko aloittaa jo marraskuun alussa? Viikkotyöaikasi on halutessasi sovittavissa normaalia lyhemmäksi.

Käy sivuillamme www.weiste.com tutustumassa yritykseemme. Jos kiinnostuit tästä
tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 17.10.2018 mennessä osoitteella:
info(at)sicon.fi, otsikoksi haettava tehtävä.

Johanna Weiste antaa tarvittaessa lisätietoa:
p. 09-351 80134 pe 5.10. klo 14-16 ja ke 10.10. klo 16-18
K.A. Weiste Oy
Kalle Weisteenkatu 4
00720 Helsinki

Lue lisää 

K. A. Weiste Oy: Visualisti

Haluaisitko työskennellä perinteikkäässä yrityksessä, jonka toiminta-ajatuksena on aina ollut joulutraditioon kuuluvien tuotteiden ja mieltymysten tuottaminen?

VISUALISTI

Osallistumme vuosittain omilla osastoilla erilaisiin myyntitapahtumiin kotimaassa ja ulkomailla, joissa esitellään uuden kauden tuotekokoelmat. Projektiluonteiseen tehtävään kuuluu messuosastojen, näyttelyjen ja kuluttajille suunnatun Weiste Wanha Villa myymälän suunnittelua, toteutusta ja esillepanoa. Tehtävä hoituu parhaiten vastavalmistuneelta visualistilta, jolle soveltuu vuosittainen osa-aikatyö kahdessa noin 3-4 kk:n jaksossa.

Käy sivuillamme www.weiste.com tutustumassa yritykseemme. Jos kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 17.10.2018 mennessä osoitteella: info(at)sicon.fi, otsikoksi haettava tehtävä.

Johanna Weiste antaa tarvittaessa lisätietoa:
p. 09-351 80134 pe 5.10. klo 14-16 ja ke 10.10. klo 16-18
K.A. Weiste Oy
Kalle Weisteenkatu 4
00720 Helsinki

Lue lisää

Kansallisoppera ja -baletti: Ompelija, vuorotteluvapaasijaisuus

Suomen kansallisooppera ja -baletti hakee

Ompelijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 2.1.-30.6.2019.

Ompelijan tehtäviin kuuluvat ooppera- ja balettiteosten pukujen valmistus, kaavoitus, leikkuu, viimeistely, korjaus sekä sovitus.
Tehtävä edellyttää vaatetusalan soveltuvaa koulutusta, työkokemusta, atk-taitoja sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Suomen kielen lisäksi tehtävä edellyttää englannin kielen hallintaa. Kokemus teatterin alalta katsotaan eduksi.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen työsuhdetta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta. Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Sijai­seksi palkattavan on oltava työttömänä työnhakijana välittömästi ennen vuorotteluva­paan alkamista.

Puvuston päällikkö Katja Karjalainen antaa tehtävästä lisätietoja 18.10.2018 klo 12.00 – 13.00, puh 040-7406 525

Hakemukset pyydetään jättämään 31.10.2018 mennessä Kansallisoopperan ja –baletin internet-sivuilla (oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään.

Lue lisää

Nanso: Key Account Manager

Vuonna 1934 perustettu Vogue on ikoninen sukkabrändi, jonka tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta ja klassisen kauniista designista. Vuonna 2017 toteutimme kokonaisvaltaisen brändiuudistuksen, joka on saanut erinomaisen vastaanoton. Tule mukaan luomaan Voguen kasvutarinaa! Nyt haemme Helsinkiin nuorekkaaseen myyntitiimiimme kehittämishaluista ja toimeen tarttuvaa avainasiakaspäällikköä.

Vogue-brändin avainasiakaspäällikkönä vastaat nimettyjen avainasiakkaiden myynnistä, asiakastyytyväisyydestä, myynnin suunnittelusta, asiakaskannattavuudesta sekä brändistrategiamme toteutumisesta asiakasrajapinnassa.

Kansainvälisesti tunnetun Vogue-brändin tuotteisto koostuu laadukkaista sukka- ja sukkahousutuotteista.

Tehtävät

 • Asiakaskohtaisten myyntisuunnitelmien laatiminen ja toteuttaminen
 • Optimaalisen valikoiman ylläpito asiakkaan kanssa
 • Uusien asiakkaiden ja uusien liiketoimintamallien kartoittaminen
 • Asiakaspalautteen välittäminen tuotekehitykseen

Edellytykset

 • Olet innokas kehittymään ja sinulla on luontainen myynnin nälkä
 • Sinulla on kokemusta myynnistä ja avainasiakkaiden menestyksekkäästä johtamisesta
 • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet taitava viemään asioita käytännön toiminnaksi
 • Sinulla on kaupallinen peruskoulutus, vähintään ammattikorkeakoulutasolla
 • Pystyt työskentelemään sujuvasti englannin ja ruotsin kielellä
 • Sinulla on ajokortti ja olet valmis matkustamaan kotimaassa ja ulkomailla
 • Aikaisempi kokemus vaate- tai tekstiililiiketoiminnasta on iso etu
 • Toimistosovellusten (MS Office) sujuva hallinta on välttämätöntä

Arvostamme reipasta, aktiivista ja mukautuvaa työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä hyvää stressin sietokykyä aikataulupaineessa.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän suomalaisessa bränditalossa arvostetun ja kansainvälisesti tunnetun Vogue-brändin parissa.

Tiedusteluihin vastaa myyntijohtaja Sixten Helenelund (puh. 040-5058110, sixten.helenelund@nansogroup.com). Puhelimitse tavoitat Sixtenin parhaiten 11.10. klo 15-16 ja 22.10. klo 10-11.

Jos kiinnostuit, niin lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen 22.10.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nansogroup.com otsikolla ”Key Account Manager”.

Lue lisää

Reima: Myymäläpäällikkö, Zsar Outlet Village

Tule mukaan Reiman menestyksekkääseen kehitykseen ja kasvuun. Avaamme marraskuussa myymälän uuteen Zsar Outlet Villageen Vaalimaan rajan tuntumaan ja haemme nyt

Myymäläpäällikköä

vastaamaan lastenvaateliikkeen päivittäisistä toiminnoista ja tuloksesta.

–         Vastaat myymälän toiminnasta, myynnistä ja tuloksesta

–         Vastaat myymälän henkilökunnasta – esimiehenä inspiroit ja sparraat

–         Kehität asiakaspalvelua tavoitteena huipputyytyväiset asiakkaat

–         Huolehdit myymälän visuaalisesta ilmeestä

–         Vastaat myymälän markkinoinnista kauppakeskuksen ja Reiman kanavissa yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa

–         Olet innostava, positiivinen ja taitava myyntityön ammattilainen, jolle tiimityöskentely ja esimiesrooli ovat luontevia

Kaupallisen koulutuksen lisäksi odotamme, että sinulla on vähintään 2-4 vuoden kokemus esimiehenä toimimisesta ja myymäläpäällikön tehtävistä sekä tavoite toimia itsenäisessä, innostavassa ja vastuullisessa tehtävässä myös jatkossa. Viihdyt asiakkaiden parissa ja hoidat myös haastavat asiakastilanteet tyylikkäästi. Lisäksi sinulla on kokemusta ja näkemystä kehittää myymälän toimintaa asiakastyytyväisyyden ja tuloksen pitämiseksi korkealla tasolla ja saavuttaa – tai jopa ylittää – asetetut tavoitteet.

Arvostamme erityisesti vaatealan tuntemusta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kokemusta huippubrändien parissa toimimisesta. Esimieskokemus, intohimo asiakaspalveluun ja myyntityöhön sekä periksiantamattomuus tiukoissakin tilanteissa ovat edellytyksenä tehtävässä onnistumiseen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, venäjän kieli katsotaan eduksi sekä hallitset yleisimmät IT-ohjelmat. Esimiehenäsi ja lähimpänä tukenasi toimii Suomen myymälätoiminnoista vastaava Retail Trade Manager.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.10.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Suonpää, to 11.10. klo 15-16 ja ti 16.10. klo 12-13, 050 362 4815.

Lue lisää

Halti: Myymälävastaava

Etsimme myymälävastaavaa Lauttasaaren toimipisteeseemme

Haemme kaupan alan esimiestoiminnasta kokemusta omaavaa, aloitekykyistä, positiivisella asenteella varustettua henkilöä myymälävastaavaksi. Toimessaan hän ohjaa ja motivoi omalla esimerkillään tiimiään laadukkaaseen asiakaspalveluun sekä myynnillisten tavoitteiden saavuttamiseen. Työhön kuuluu myyjän tehtävien lisäksi vastuu oman pisteen perehdytyksestä, henkilöstöresursoinnista, työvuorosuunnittelusta ja raportoinnista kuten myös konseptin mukaisen yleisilmeen toteutumisesta. Myymälän varastonhallinta ja tarvittavat toimenpiteet sen pohjalta ovat myös tärkeä osa tätä tehtävää.

Hakijoilta odotamme

 • reipasta, työtä pelkäämätöntä otetta, tiimihenkeä, joustavuutta ja jämäkkyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • soveltuvuutta myymälätyöskentelyyn ja valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
 • kokemusta vastaavasta työstä, mielellään urheilu- ja tekstiilikaupan puolelta
 • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, muut kielet ovat etu

Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä osaavan ja mukavan myymälätiimimme tuen! Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä lyhyt hakemus ja CV osoitteeseen halti.rekrytointi@halti.fi 19.10. mennessä. Kirjoita sähköpostin osoitekenttään Myymälävastaava.

Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Pirjo Akkanen, 09-852081 www.halti.fi

Työn tyyppi: kokoaikatyö

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Yhteystiedot: halti.rekrytointi@halti.fi

Haku päättyy: 19.10.2018 16:00

Lue lisää