Alan avoimet työpaikat

Suomen Tekstiili & Muoti julkaisee tällä sivulla jäsenyritystensä avoimia työpaikkoja. Ilmoitukset ovat yritysten omia, ja kyselyt paikoista voi kohdistaa suoraan ilmoittavalle yritykselle. Hakuilmoituksen voi julkaista sivuillamme lähettämällä tiedot viestinta@stjm.fi. Muista liittää mukaan yhteystiedot ja ilmoituksen voimassaoloaika! Tietoja koostetaan myös verkosta.

Alpa: Myyntialan työntekijä

Alpa on vastuulliseen vaatetuotantoon erikoistunut brändi, jonka päätuote on alpakan villasta valmistetut neuleet ja asusteet. Tavoitteenamme on olla laadukkaista tuotteista ja ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta tunnettu huippuluokan neulebrändi Suomessa ja muualla Euroopassa.

Etsimme joukkoomme asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista pääkonttorillemme ja myymäläämme Jyväskylään.

Myyntikanavamme on ensisijaisesti verkkokauppa, mutta lisäksi Alpan tuotteita myydään myymälöissä. Alpan asiakasmäärä kasvaa vauhdilla, joten tarvitsemme uuden jäsenen tiimiimme palvelemaan asiakkaitamme.

Työssäsi toimit ensisijaisesti Alpan verkkokauppojen ja Jyväskylässä sijaitsevan Brand Storen asiakaspalvelijana ja myyjänä. Mahdollisesti työtehtäväsi voivat sisältää myös tehtäviä mm. logistiikan, viestinnän tai neulehuollon osa-alueilla riippuen osaamisesta ja kiinnostuksestasi.

Odotamme sinulta:

 • Hyvää kirjallista suomen kielen taitoa
 • Hyvää ihmisten kohtaamistaitoa ja sosiaalista silmää
 • Aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä

Arvostamme reipasta ja ratkaisukeskeistä asennetta. Toimintamme jatkuvasti kansainvälistyessä vaatimuksena on englannin kielen taito.

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus vaatealalta ja/tai verkkokauppaliiketoiminnasta
 • Kyky palvella asiakkaita ruotsin kielellä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän tiimissä, jossa on erittäin innokas ja eteenpäin katsova ilmapiiri. Yrityksen kasvaessa sinulla on mahdollisuus edetä esimies- tai päällikköasemaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV Joonalle 30.4.2021 mennessä osoitteeseen joona.penttila@alpa.fi. Lisääthän hakemukseen myös palkkatoivomuksesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi. Tehtävästä voi kysyä myös lisätietoja samasta sähköpostiosoitteesta tai arkipäivisin puhelimitse klo 9-12 numerosta 050 404 4305.

Yhteystiedot: Joona Penttilä, p. 050 404 4305, joona.penttila@alpa.fi
Työpaikan osoite: Vapaaherrantie 2, 40100 JYVÄSKYLÄ
Halutut taidot ja pätevyydet: Tekstiilit
Palkkaus: Kuukausipalkka
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan viimeistään 1.6.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.04.2021 klo 23:59

Delipap: Tuotantotyöntekijä (2 kpl)

Delipap on suomalainen perheyritys, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy hygieniatuotteita koko perheen tarpeisiin. Delipapille on ensiarvoisen tärkeää työllistää suomalaisia ja tällä hetkellä meillä on töissä noin 70 tuotannon, markkinoinnin ja myynnin ammattilaista. Haluamme tarjota laadukkaita ja ihoystävällisiä hygieniatuotteita, jotka täyttävät meille tärkeät ympäristöarvot.

Lähdetkö joukkoomme?

Etsimme Delipapille Tammisaareen kahta (2) tuotannon työntekijää kasvamaan ammattilaiseksi. Tehtävänäsi ovat valmistavan tuotannon monipuoliset työt ja työ on aluksi määräaikainen, mutta se voidaan vakinaistaa myöhemmin. Työtä tehdään tällä hetkellä kahdessa vuorossa, mutta sinulla pitää olla valmius myös kolmivuorotyöhön.

Toivottavasti olet taitava työkalujen käyttäjä ja sinulla on jo aiempaa kokemusta tuotantotyöstä. Oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky ja töiden itsenäinen hoitaminen ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle ja työn kokonaisvaltaiselle oppimiselle. Toivomme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja ja myös valmiutta vuorotyöhön. Työssä käytämme suomen kielen taitoa, englannin kielen taidosta on myös hyötyä.

Tarjoamme sinulle tärkeää kasvun paikkaa joukossamme. Sovellamme Tekstiili- ja muotialan työehtosopimusta ja palkkataso määräytyy osaamisesi mukaan.

Ilmoittaudu Eezylle ja hae tehtävää 25.4. mennessä. Lisätietoja saat Eezyn Tammisaaren toimistosta arkisin klo 9-11 välisenä aikana, puh 040 307 5404.

Työkokemus: 1-5 vuotta
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö, klo 6-14, 14-22
Työn kesto: 3 – 6 kk, Vakinaistuva
Haku päättyy: 25.04.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Täytä tietosi, taitosi ja työkokemuksesi huolellisesti, niin nopeutat hakusi käsittelyä.

Hae työpaikkaa

Finlayson: Business Controller

Etsimme Business Controlleria Juhon taloustiimiin rakentamaan kanssamme missiotamme todeksi eli tekemään maailmasta hieman parempi paikka olla ja elää.

Business Controllerina tehtävänäsi on myyntikanavien ja muun liiketoiminnan operatiivisen päätöksenteon tukeminen. Sparraat, haastat ja tuet retailin, yritysmyynnin ja vähittäiskaupan sekä verkkokaupan tiimejämme talouden näkökulmasta ja tuotat erilaisia analyysejä heidän tarpeisiinsa.

Teet myyntikavavien lisäksi tiivistä yhteistyötä myös mm. toimitusketjun- ja valikoiman hallinnan kanssa. Analysoit myyntiä omissa sekä vähittäiskaupan kanavissamme, varmistaen toteutettavien toimenpiteidemme pohjautuvan olemassa olevaan dataan.

Hyvä liiketoiminnan ymmärrys ja kiinnostus toimia asiakaslähtöisesti ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Arvostamme numeroiden taa katsomista: suoraa puhetta ja konkreettisia toimenpide-ehdotuksia pelkän raportoinnin sijaan. Uskomme, että tehtävässä viihtyisi parhaiten henkilö, jolta löytyy myös:

 • Relevantti koulutus (kuten KTM) ja kokemusta vastaavista tehtävistä (1-5 vuotta)
 • Kokonaisymmärrystä kuluttajaliiketoiminnasta
 • Vahva ymmärrys tuloslaskelman, taseen ja kassavirran lainalaisuuksista
 • Kykyä toimia erilaisten järjestelmien kanssa proaktiivisesti, löytää etsimänsä ja muokata niistä tarvittava tieto
 • Erinomaiset Excel taidot
 • Erinomaiset ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot sekä paineensietokyky
 • Ratkaisukeskeinen asenne ja aktiivinen ote työhön
 • Halua ja kykyä kehittää liiketoiminnan ohjauksen prosesseja; Ennustaminen, budjetointi ja tulevaisuuteen katsominen ylipäätään on sinulle luontaista

Minkälainen olet tyyppinä?

Olet ennakkoluuloton, utelias ja hyödynnät aktiivisesti uutta omassa tehtävässäsi. Uskallat tuoda oman näkemyksesi esille ja haastaa analyysiin pohjautuen muita. Sinulta ei puutu jämäkkyyttä ja osaat perustella mielipiteesi tiukassakin paikassa. Olet utelias ja huomatessasi mahdollisuuksia tai kehitettävää, tartut toimeen. Kannat vastuusi siitä, mitä olet luvannut.

Meillä oman työn tulos on helposti nähtävissä ja pääset vahvasti vaikuttamaan omalla työpanoksellasi toimintaamme. Organisaatiomme on hyvin pieni ja napakka, mutta myös rento, suorapuheinen ja avoin. Meillä tapahtuu koko ajan paljon ja sitä myötä roolissasi on myös mahdollisuus kehittyä ja päästä mukaan moneen, kuten yritysjärjestelyihin. Siksi meistä olisi hienoa, että sinulla olisi myös perusymmärrys arvonmäärityksestä, konsernijärjestelyistä ja tulevaisuuden skenaarioiden rakentamisesta.

Mikäli koet, että voisimme olla sinulle täydellinen työnantaja, emme malta odottaa, että laitat meille hakemuksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi 9.5. mennessä oheisen linkin kautta ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit täydellinen valinta meille.

Juho kertoo mielellään lisää tehtävästä ma 26.4. klo 16-17 ja ma 3.5. klo 15-16, puh. 0405715073.

Hae työpaikkaa

Finn-Nauha: Nauhatyöntekijä

Finn-Nauha Oy on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat 1940-luvulle. Valmistamme nauhoja, nyörejä sekä niiden jalosteita mm. vaativiin teknisiin käyttötarkoituksiin ja ompelevalle teollisuudelle.

Etsimme joukkoomme nauhantekijää monipuolisiin tehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2-vuorotyöhön. Aiempaa osaamista tai koulutusta ei vaadita, vaan on tärkeämpää, että olet halukas tarttumaan toimeen ja oppimaan uutta.

Tiedustelut: Mika Reijonen 040 724 5552 (arkisin 8-15)
Hakemukset: 23.4.2021 mennessä
Finn-Nauha Oy, TYÖHAKEMUS, Punojatie 2, 42800 HAAPAMÄKI
tai sähköpostitse osoitteeseen: mika.reijonen@finn-nauha.fi

Husky: Teollisuusompelija/saumaaja

Valmistamme laadukkaita Husky -pipoja tehtaallamme Kemissä. Haemme joukkoomme teollisuusompelijaa/saumaajaa. Tehtäviisi kuuluu pääasiassa saumaaminen, mutta myös muut tuotannon eri työvaiheet.

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, mutta teollisuuskoneiden ja neuletuotteiden tuntemus katsotaan eduksi. Luonteeltasi olet ahkera, oma-aloitteinen ja ripeä.

Noudatamme Tekstiili- ja muotialan työehtosopimusta.
Jos kiinnostuit niin laitathan hakemusta tulemaan. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Ja jos heräsi kysymyksiä niin soittele. Vastailen mielelläni!
Työaika 40 h/vko.

Yhteystiedot: Marjo Kuparinen, p. 0400 564 700, marjo.kuparinen@husky.fi
Työpaikan osoite: Varikonkatu 13, 94200 KEMI
Palkkaus: Tekstiili- ja muotialan TES
Työ alkaa: 01.05.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 – 3 kk, Touko-kesäkuu
Jätä hakemus: marjo.kuparinen@husky.fi

Hämeen ammattikorkeakoulu: Koulutuspäällikkö, muotoilu

Haluatko vaikuttaa korkeakoulutuksen tulevaisuuteen?

Hämeen ammattikorkeakoulussa koulutuspäälliköt vastaavat koulutusvastuunsa operatiivisesta johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksista. Heillä on vahva halu uudistaa koulutusta käyttäen uusimpia digitaalisia järjestelmiä, palveluita ja oppimisympäristöjä sekä vahvistaa koulutusvastuunsa asiantuntijaosaamista. He toimivat esihenkilöinä henkilöstöään valmentaen ja kannustaen. Koulutuspäälliköiden tukena on monialainen työyhteisö.

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen

Koulutuspäällikköä muotoilun koulutusvastuuseen

Hän vastaa Älykäs ja kestävä muotoilu ja Smart and Sustainable Design -koulutuksista.

Odotamme sinulta muotoilun vahvaa ammatillista osaamista sekä kokemusta alan työelämästä ja mielellään myös esihenkilötehtävistä. Sinulla on hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot sekä verkostoja alan yrityksiin ja organisaatioihin. Olet innostava kehittäjä ja omaat hyvät kansainvälistymisvalmiudet. Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Arvostamme kokemusta opetus- ja koulutustehtävistä, koulutuksen hallinnollista tehtävistä sekä tutkimus- ja kehittämistehtävistä. Tulet työskentelemään pääosin Hämeenlinnassa työhönsä innostuneesti suhtautuvassa työyhteisössä, jota johdat valmentavalla otteella. Työkielenä on sekä suomi että englanti.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan alan kehitykseen. Strategiamme HAMKVISIO2030 tarjoaa innostavan ja haasteellisen tavoitteen jatkuvasti muuttuvassa ja kehittyvässä korkeakouluympäristössä. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä modernit työvälineet ja -tilat, avoimen työilmapiirin ja opinnoistaan innostuneet opiskelijat. Käytössäsi on monipuoliset työhyvinvointi- ja liikuntapalvelut sekä lakisääteistä laajempi työterveyshuolto.

Hakemus täytetään Kuntarekryssä viimeistään 9.5.2021.

Hakemusten perusteella soveltuvilta hakijoilta tullaan pyytämään lyhyt englanninkielinen video, jota varten tarvittavat kysymykset toimitetaan erikseen. Videovaiheen jälkeen jatkoon valitut hakijat kutsutaan etänä toteutettavaan haastatteluun. Valintaprosessiin sisältyy myös soveltuvuustestaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen yksikön johtaja Ulla Bard, 050 5509 727 varmimmin seuraavina ajankohtina: to 15.4. klo 10 – 12 tai ti 20.4. klo 10 – 12 tai ulla.bard@hamk.fi.

Hae työpaikkaa

Lisätietoja
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hameen-ammattikorkeakoulu-oy/
http://www.hamk.fi

Hämeen ammattikorkeakoulu: Lehtori, muotoilu ja vaatetus

Haemme muotoilun lehtoria erityisesti vaatetuksen opetukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Tehtävässä opetat seuraavissa koulutuksissa Hämeenlinnassa: muotoilu, älykäs ja kestävä muotoilu sekä Smart and Sustainable Design. Muita työtehtäviä ovat muun muassa opinnäytetöiden ohjaus, koulutuksen kehittämistehtävät ja hanketyö. Työskentelykielinä ovat suomi ja englanti.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeen. Valinnassa painotetaan monipuolista muotoilun sekä vaatetuksen työkokemusta ja ammatillista osaamista. Arvostamme vaatetukseen (teollinen vaatesuunnittelu ja kaavoitus), tuotesuunnitteluun, muotoilun menetelmiin ja suunnitteluohjelmiin (Adobe-ohjelmistot) sekä kestävään muotoiluun liittyvää osaamista. Lisäksi arvostamme kokemusta opettamisesta, ohjaamisesta ja alasta ylipäätään sekä kiinnostusta tutkimus- ja kansainvälisiin tehtäviin. Olet myös valmis toteuttamaan opetusta digitaalisesti ja toimimaan yhteistyössä työelämän kanssa.

Sen lisäksi mitä asetuksessa ammattikorkeakouluista (1129 / 2014) 17 §:ssä on säädetty ammattikorkeakoulun opettajien kelpoisuusvaatimuksista, vaaditaan lehtorilta, että hänellä on suoritettuna vähintään 60 op tai vähintään 35 ov laajuiset opettajan pedagogiset opinnot. Tämän estämättä lehtorin työsuhteeseen voidaan ottaa henkilö ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta suorittaa vaaditut opettajan pedagogiset opinnot.

Strategiamme HAMKVISIO2030 tarjoaa innostavan ja haasteellisen tavoitteen jatkuvasti muuttuvassa ja kehittyvässä korkeakouluympäristössä. Kampuksilla työskentelemme moderneissa työtiloissa toistemme kehittymistä tukien. HAMKissa saat käyttöösi mm. monipuoliset työhyvinvointi- ja liikuntapalvelut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut.

Kirjallisten hakemusten perusteella pyydämme jatkoon valituilta lyhyen videon (5 min), joissa esitellään työkokemusta ja osaamisia esimerkiksi portfolion avulla. Haastateltavat valitaan videon perusteella.

Hakeminen Kuntarekryn kautta viimeistään 25.4.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Mirja Niemelä, puh. 050 5745 281, mirja.niemela@hamk.fi seuraavina ajankohtina:
to 15.4 klo 10 – 11
to 22.4 klo 13 – 14

Hae työpaikkaa

Lisätietoja
http://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/hameen-ammattikorkeakoulu-oy/
http://www.hamk.fi

Image Wear: Avainasiakaspäällikkö / toimialavastaava

Haemme Tampereelle Turvallisuus-liiketoimintaan

avainasiakaspäällikköä / toimialavastaavaa

vakituiseen työsuhteeseen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa yhdistyvät asiakasvastuu, uusasiakashankinta sekä uusi toimialavastaavan tehtävä vartiointi- ja ensihoitotoimialalla. Toimit sekä yhteyshenkilönä Viron tytäryhtiölle että tiiviissä yhteistyössä Viron viranomaisasiakkaiden ja Viron työtäryhtiön henkilöstön kanssa. Suomessa vastaat nimetyistä Turvallisuus-yksikön asiakkaista, uusasiakashankinnasta sekä vartiointi- ja ensihoitotoimialojen myynnin koordinoimisesta ja malliston tuotehallinnasta.

Koska avainasiakaspäällikön tärkein asiakaskunta on turvallisuustoimialan viranomaisasiakkaat, edellytämme kokemusta joko sotilasympäristöstä, poliisista, ensihoidosta tai vartiointitoimialalta. Tehtävään vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksekäs suorittaminen vaatii englannin kielen osaamista. Kokemus B2B-myynnistä ja viron kielen taito luetaan eduksi. Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta.

Avoinna oleva tehtävä täytetään mahdollisimman pian, joten lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen mahdollisimman nopeasti, viimeistään 25.4.2021 mennessä osoitteeseen satu.aalto@imagewear.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintayksikön johtaja Aleksi Heikkilä aleksi.heikkila@imagewear.fi tai p. 040 641 8037.

Infinited Fiber Company: Sourcing Manager

At Infinited Fiber Company, we want to bring hope and joy back into people’s closets. We see a future where waste is not wasted, and where textiles are not reliant on precious natural resources. Do you believe that sourcing can act as a force for good? Are you an experienced team player managing multiple projects and delivering results? Do you have a track record of developing full supply chains successfully in an agile technology environment?

If so, this could be the perfect role for you. We’re seeking a professional

Sourcing Manager

with extensive experience in sourcing and supply chain development to support our fast-growing technology business.

We are an R&D powerhouse with strong technological and partnering skills operating in the global textile industry. Our mission is to make circularity in textiles an everyday reality. This industry is crying out for more sustainable, circular solutions – technologies just like ours. We are operating at the cutting-edge of this industry. This means that the pace is fast, there are some swift turns, and a basic level of uncertainty is inevitable for a small company like ours. The next step will be huge. We plan to commercialize our revolutionary technology, build the very first flagship plant in Europe and start producing our Infinna™ fiber for our customers on a larger scale.

In your role as our Sourcing Manager, you will act as a key influencer in our success by mapping and building the key raw-material supply chains for the upcoming commercial phase. You will manage the sourcing, supply chain and purchase activities, working closely with suppliers, partners and our own teams. Your role will develop over time as we move from early-stage sourcing towards sourcing in a commercial factory. You will start in your role as the only sourcing professional but will work with more colleagues and partners as we go. You will report to our COO and primarily work from our office in Espoo, Finland, and of course also remotely.

Your specific responsibilities will include:

 • Build inbound supply chains for the key raw materials used in the production of Infinna™ fiber, mainly textile waste and other cellulose rich feedstocks
 • Build outbound supply chains for the by-products derived from the production process
 • Support project procurement activities for the upcoming Infinna™ factory project
 • Manage the development of supplier performance, compliance and sustainability

Qualifications:

 • M.Sc. in engineering or business
 • Minimum of 10 years demonstrated experience in sourcing, supply chain management or procurement
 • Experience in industrial trade or procurement operations
 • Commercial understanding of B2B supply contracts
 • Excellent influencing and negotiating skills
 • Excellent project management and execution skills in a fast-paced environment with changing priorities
 • Excellent collaboration and partnership skills
 • Proactive capability of thinking ahead and seeing the big picture
 • Hands-on and will-do attitude and working style
 • Flexibility with a high tolerance for uncertainty
 • Experience of international working environments
 • Fluency in both written and spoken English and Finnish, other languages are beneficial
 • Experience of working in start-up environments may ease your success

We are currently building a people-centric culture that nurtures high performance. As our team grows, we are looking for a diverse range of open-minded top professionals who believe in our core values.

Please submit your application including your CV by 2.5.2021 at the latest. Please note that we will start conducting interviews right away and make hiring decisions as soon as the suitable candidate is found.

For more information, please contact COO Tero Taipale, +358 50 344 2982 / tero.taipale@infinitedfiber.com. Best time to reach him is on Monday afternoons.

Apply

Infinited Fiber Company is on a mission to bring joy and hope back into closets by making circularity an everyday reality. Our breakthrough innovation turns cellulose-rich materials – think worn-out clothes, used cardboard, or wheat straw – into Infinna™, a premium textile fiber that looks and feels soft and natural like cotton. Infinna™ is biodegradable, contains no microplastics, and textiles made with it can be recycled in the same process. Infinited Fiber Company was listed as a 2021 Global Cleantech 100 Company and we won the Europas 2020 Hottest Sustainability Tech Award. In 2016 we were selected into WWF’s Climate Solver network. We are headquartered in Espoo, Finland. Learn more: https://infinitedfiber.com/

Lennol: Kesätyöntekijä

Hei sinä myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja sisustuksesta sekä tekstiileistä kiinnostunut henkilö. Haemme nyt tehtaanmyymäläämme Jalasjärvelle reipasta kesätyöntekijää – osa-aikaista myyjää.

Nautitko kaupanteosta ja kauniiden tuotteiden sekä kankaiden kanssa työskentelemisestä? Tekstiili- ja materiaalituntemus sekä ompelutaidot ovat eduksi tässä työssä.

Olisitko sinä tai kaverisi sopiva meidän tiimiimme? Ota yhteyttä myymälään ja hae jo tänään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Terveisin

Anu myymälästä, p. 040 485 8471, myymälä@lennol.fi.

Lennol: Laitosmies/varastovastaava

Lennol Oy on yli 50-vuotias eteläpohjalainen tekstiiliteollisuuden vastuullinen perheyritys. Valmistamme Jalasjärvellä n. 25 ammattilaisen voimin sisustustekstiilejä, huonekalupehmusteita ja varjostimia.

Oletko oma-aloitteinen, reipas ja joustava teollisuuden koneiden ja laitteiden päälle ymmärtävä moniosaaja, jolla ei mene sormi suuhun paineen alla? Onko sinulla ennen kaikkea työtä pelkäämätön asenne, halu opetella uusia tehtäviä ja ratkaista eteen tulevia ongelmia?

Haemme Jalasjärvellä sijaitsevalle tehtaallemme ammattitaitoista, tuotantoon osallistuvaa laitosmiestä/varastovastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Meille on tärkeää, että olet motivoitunut ja innostunut tekijä, jonka itsenäiseen työotteeseen voi luottaa.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.

 • teollisuuden koneiden ylläpito, huolto ja korjaus
 • kiinteistöhuolto (mm. lämmitys, jätehuolto, valaistus)
 • logistiikka (saapuvan tavaran vastaanotto, hyllytys, lähtevän tavaran lastaus, trukkityöt)
 • sekä muut tuotantoon liittyvät tehtävät (mm. pakkaus, varjostinkehikoiden pulverimaalaus)

Haemme työhön tekijää, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä, sekä sopiva koulutus (esim. kone- tai sähköasentaja). Hakijalla tulee olla myös ajokortti (B) sekä trukkikortti, työturvallisuuskortti plussaa.

Työssäsi pääset osaksi huipputiimiä. Tarjoamme vakituisen työn ja monipuoliset työpäivät, työaika on keskimäärin 37,5 tuntia viikossa.

Jos koet olevasi sopiva tiimiimme, ja jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja ja hakemukset:

Pirjo Pystykoski-Sopanen puh. 040 770 1939 pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi

Raija Saarimaa puh. 040 485 8472 raija.saarimaa@lennol.fi

Luin Living: Content Marketing Professional

Luin Living is a Finnish lifestyle brand with an ambition to bring a touch of luxury and indulgence to people’s everyday lives. Our selection covers a holistic and pampering product range of home décor and lifestyle products for all family members. All products are carefully and sustainably designed with a harmonious Scandinavian style and colour palette. Our ideology relies on timeless designs which do not change season by season. The brand was founded by two Finnish friends in 2015. Since the first day, the company has had an ambition to go global. During the first years, Luin Living’s products have been sold to more than 25 countries worldwide.

We are now looking for a creative, talented and result-driven team member to strengthen our marketing team and execute our global brand plan.

Your key role is to create, edit and publish outstanding visual and verbal brand & product content in our marketing channels. Key tasks are

 • photo, video and copy material for social media and websites
 • social media (FB, IG, Pinterest, LinkedIn) and newsletter management
 • influencer collaborations
 • AD work; creating and updating catalogues and other printed materials

To be able to succeed in this role you need to have an ambition and talent to combine three key elements

 • ability to truly understand the Luin Living brand and turn this to a visual and verbal communication
 • visionary mindset to create unique, fresh and sophisticated brand content
 • skills to process the content from an idea to its final publishing mode

Fluent written and spoken Finnish and English are an absolute must, you need to be able to create content fluently in both languages. Experience and proven results of wide scale content marketing are required. Well-organized working methods and project management skills are necessary to succeed in the role. You need to be able to use at least the following programs: Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Lightroom, Premiere Pro.

The position is a temporary post with a duration of a one year minimum due to a maternity leave. It is located in our Brand Store/Showroom/Office in the heart of Tampere. At the office you have your own small studio area and equipment to create and edit visual materials.

Please send your CV and application with your salary expectation to Mari Luodes, mari.luodes@luinliving.com by 4th of May 2021, preferably earlier. For more info, please call Mari at +358503950683.

 

Marimekko: Ecommerce Product Owner

Marimekko is a Finnish lifestyle design company renowned for its original prints and colours. The company’s product portfolio includes high-quality clothing, bags and accessories as well as home décor items ranging from textiles to tableware.

When Marimekko was founded in 1951, its unparalleled printed fabrics gave it a strong and unique identity. Marimekko products are sold in about 40 countries. In 2020, brand sales of the Marimekko products worldwide amounted to EUR 285 million and the net sales were EUR 124 million. Roughly 150 Marimekko stores serve customers around the globe. The key markets are Northern Europe, the Asia-Pacific region and North America. The Group employs about 420 people. The Marimekko share is quoted on Nasdaq Helsinki Ltd.

We are looking for a

Ecommerce Product Owner

to join our Digital Business team in Helsinki HQ.

Our agile and growth-oriented ecommerce site development team is looking for a highly-skilled and senior-level experienced technical product owner to drive our ecommerce development to the next level.

In this new position, you will manage the development roadmaps of Marimekko’s global B2C and B2B ecommerce sites. You will be responsible of communicating the roadmaps and related tasks to the different stakeholders (e.g. development, business, marketing, IT) and will also be in a key role of managing the cooperation with our development partners.

To succeed in your role you have excellent project management and communication skills. You understand ecommerce solutions and are used to work within ecommerce business process environment. You are used to working with JIRA and equivalent project management tools and know the best methods to drive fast-growing ecommerce business and the related development tasks and projects. You are experienced in working with developers, project managers, system managers, technical partners and business owners. You are ambitious and results-oriented, but appreciate the art of having fun, too.

You will report to the Ecommerce Site Development Manager. This role is a permanent and full-time position.

Your responsibilities will include, among other things:

 • Establishing a solid process for prioritizing the ecommerce development roadmap for sprint planning and releases by leading developers and partners using agile methodologies
 • Managing the technical problem solving in a multisourcing environment
 • Managing everyday development tasks including JIRA prioritization and communicating them to internal and external stakeholders
 • Making sure technical documentation is in place
 • Timeline planning for new feature and tool development and testing
 • Admin user of ecommerce platform (Magento commerce cloud)

We expect you to have

 • 5+ years of experience in digital service/ecommerce development as a product owner or project manager
 • Preferably technical higher degree education
 • Understanding of Magento platform is considered as a plus
 • Excellent communication and organizational skills
 • Excellent verbal and written English proficiency

In Marimekko, we are keen to follow the path where the future of retail is heading. We like to measure our success and validate the things we build through user testing, interviews, A/B testing and other data. But most of all, we keep the customer in the center of our development projects. And in the meanwhile, we love to have fun and laugh a lot!

At Marimekko we encourage people to be themselves. We believe in fairness and doing things together, using common sense and finding joy in our work. If you connect with these values and have the right background, we will offer you a unique opportunity to work in an exciting international business environment with an iconic Finnish brand.

Please send your application in English, including your CV and cover letter with salary expectation via our career site. We will start the interviews already during the application period so we would love to hear from you as soon as possible, but no later than  25.04.2021. The position will be filled as soon as the right person is found.

For more information about the role, you can contact Ecommerce Site Development Manager Elisa Oinonen (tel. +358 50 5382 019) on Wed 7 April between 2 PM – 4 PM or Thu 15 April between 3 PM – 4 PM.

Apply

Marimekko: Head of Digital Market Growth

Marimekko is a Finnish lifestyle design company renowned for its original prints and colours. The company’s product portfolio includes high-quality clothing, bags and accessories as well as home décor items ranging from textiles to tableware.

When Marimekko was founded in 1951, its unparalleled printed fabrics gave it a strong and unique identity. Marimekko products are sold in about 40 countries. In 2020, brand sales of the Marimekko products worldwide amounted to EUR 285 million and the net sales were EUR 124 million. Roughly 150 Marimekko stores serve customers around the globe. The key markets are Northern Europe, the Asia-Pacific region and North America. The Group employs about 420 people. The Marimekko share is quoted on Nasdaq Helsinki Ltd.

We are looking for a

Head of Digital Market Growth

to join the Digital Business team in our HQ office in Herttoniemi, Helsinki.

Are you ambitious and interested in fashion & lifestyle and ecommerce? We are looking for a Head of Digital Market Growth to join our digital business team in Helsinki.

In this position your main areas of responsibilities are to Lead and develop our Marketing automation and customer service teams and contribute in varying positions to different omnichannel development projects.

This is a full-time permanent position in which you report to our Chief Digital Officer.

 • In this hands-on leadership role you will lead and develop our highly specialized marketing automation team that focuses on delivering sales and analyzing data to drive sales in Finland, Scandinavia, Europe, USA, and Australia.
 • Our outsourced customer service is lead centrally by a customer service manager whom reports to you. Your task is to lead this operation by setting up clear development objectives and a roadmap to further improve our customer service
 • You have a central role in both the online store and omnichannel roadmap continuous development work and projects.
 • You will join our digital team that is hungry for sales, but loves to have fun in the process
 • You will work together with our international ecommerce sales teams operating in three continents
 • In addition to the digital business team, you will work closely together with retail, marketing and IT teams to ensure seamless omnichannel customer experience at Marimekko building an international lifestyle brand with Finnish heritage and values

We are looking for someone who

 • has at least 5 years of experience in an ecommerce, site development, marketing analytics, consulting or related leadership position in a consumer facing industry
 • understands the underlying laws of ecommerce and is comfortable with the KPIs and factors that drive ecommerce sales and can make analysis that drive action based on data
 • can lead a team of highly specialized experts, but the position does not require you to be a CRM or a customer service expert
 • questions the status quo and have an interest in technology. You are enthusiastic about developing a company and implementing new creative ideas to increase turnover and improve profitability
 • has experience in leading and coaching a team as well as managing 3rd party agency relationships
 • is skilled in managing priorities and conflicts and can think quick and have a proactive attitude, which also means that you keep on top of things in a fast-paced & changing environment.
 • is a natural communicator and is fluent in English and Finnish. You understand the different communication needs and requirements and can cater to them. You communicate effectively with internal and external stakeholders.

In addition, we appreciate experience in

 • Customer base marketing and CRM
 • Customer service leadership and development
 • Ecommerce leadership
 • Leading an international team
 • Budgeting, profit and loss estimations, forecasting

Marimekko’s culture and working environment are founded on equality, inclusion and cherishing diversity. Recruitment is always based on business need, and the candidates are evaluated on relevant knowledge, skills and experience as well as motivation.

At Marimekko we encourage people to be themselves. We believe in fairness and doing things together, using common sense and finding joy in our work. If you connect with these values and have the right background, then we can offer you a unique opportunity to work in an exciting international environment.

If all this sparks your interest, please send your application in English, including CV and cover letter and salary expectation on our website by latest April 30th 2021. Applications will be reviewed in the order of arrival and the position will start as soon as we find a suitable candidate. For more information about the position, please contact Kari Härkönen (Chief Digital Officer) by email kari.harkonen@marimekko.com or by phone tel. +358 50 341 0911. We look forward to hearing from you!

Apply

Marimekko: Head of Global Sales Operations

Marimekko is a Finnish lifestyle design company renowned for its original prints and colours. The company’s product portfolio includes high-quality clothing, bags and accessories as well as home décor items ranging from textiles to tableware.

When Marimekko was founded in 1951, its unparalleled printed fabrics gave it a strong and unique identity. Marimekko products are sold in about 40 countries. In 2020, brand sales of the Marimekko products worldwide amounted to EUR 285 million and the net sales were EUR 124 million. Roughly 150 Marimekko stores serve customers around the globe. The key markets are Northern Europe, the Asia-Pacific region and North America. The Group employs about 420 people. The Marimekko share is quoted on Nasdaq Helsinki Ltd.

Marimekko is looking for

Head of Global Sales Operations

to join our Global Sales team in Helsinki HQ!

In this new role at Marimekko, you will work as a partner for the Global Sales organization. You are responsible of overall sales administration and project management of global sales must win battles.

You will be working close with our Market Area, Digital Business, Marketing, Merchandising, Omni-Channel Planning and Support teams.

This role is a full-time and permanent position in which you report to Chief Sales Officer.

Your main responsibilities as our new colleague will be to:

 • Lead the communication of key sales performance metrics and follow up actions, as well as support Market Areas with sales team performance tracking and follow up
 • Drive efficiency and remove friction points from sales processes
 • Manage master process gates with sales involvement
 • Program management of the Art of Sales and Art of Leading Sales programs
 • Lead the organization & management for seasonal sales launches
 • Lead the organization and implementation of Sales leadership meeting including agenda, notes and follow up
 • Coordinate monthly and quarterly sales forecasting and P/L meetings

To succeed in this role, we expect you to have:

 • Several years of experience in similar global position within international business and sales
 • Solid project management experience of leading highly complex global projects
 • Strong sales analysis and planning skills
 • Effective problem-solving skills
 • A forward-looking, positive personality with a highly analytical and systematic approach
 • A hands-on attitude accompanied by natural leadership skills and ability to engage and influence people
 • Fluent English skills
 • Suitable educational background (e.g. master’s degree in business)
 • Experience from fashion, FMCG or design industry is considered as an advantage.

At Marimekko we encourage people to be themselves. We believe in fairness and doing things together, using common sense and finding joy in our work. If you connect with these values and have the right background, we will offer you a unique opportunity to work in an exciting international business environment with an iconic Finnish brand.

If all this sparks your interest and you feel like you are the one we are looking for, please send your application in English, including your CV and cover letter with salary expectation via our career site. We will start the interviews already during the application period so we would love to hear from you as soon as possible, but no later than 03.05.2021. We look forward to hearing from you!

Marimekko is ranked as the 2nd most attractive employer in Finland amongst business professionals according to Universum’s ranking. Marimekko is also the 4th most attractive employer in Finland amongst business students. Read more about the Universum’s study here.

Marimekko’s culture and working environment are founded on equality, inclusion and cherishing diversity. Recruitment is always based on business need, and the candidates are evaluated on relevant knowledge, skills and experience as well as motivation.

Apply

Marimekko: Marketing Specialist

Marimekko is a Finnish lifestyle design company renowned for its original prints and colours. The company’s product portfolio includes high-quality clothing, bags and accessories as well as home décor items ranging from textiles to tableware.

When Marimekko was founded in 1951, its unparalleled printed fabrics gave it a strong and unique identity. Marimekko products are sold in about 40 countries. In 2020, brand sales of the Marimekko products worldwide amounted to EUR 285 million and the net sales were EUR 124 million. Roughly 150 Marimekko stores serve customers around the globe. The key markets are Northern Europe, the Asia-Pacific region and North America. The Group employs about 420 people. The Marimekko share is quoted on Nasdaq Helsinki Ltd.

We are looking for a talented and highly organized

Marketing Specialist

to join the Retail & Partner Sales Finland team in our HQ office in Herttoniemi, Helsinki.

Your primary role as Marketing Specialist is to implement and monitor a quarterly local brand and retail marketing plan for Finland based on Marimekko’s global marketing plan, and overall brand and communications strategy including paid, earned and own channels. You will also be responsible of B2C and B2B newsletters in Finland.

This is a full-time maternity leave substitution starting in June 2021 and lasting until 15.8.2022. You will report to the Brand Communication and Engagement Manager.

Main responsibilities:

 • Responsible for execution of local omni-channel marketing plan based on the global marketing calendar and communicating the local plan to stores and internal stakeholders
 • Responsible for local newsletters: design, execute and report
 • Work alongside VM, Merchandize Planning and Sales to ensure that all plans and campaigns are seamlessly delivered
 • Manage and develop content for local campaigns in own and paid channels
 • Develop concepts for and executing of brand and retail marketing events in alignment with marketing plans
 • Implementation and monitoring of marketing and PR activities and campaigns

In order to succeed in the role, you have/are:

 • Degree in Business Studies (or equivalent) with a focus on marketing/ communications/sales/management or extensive experience in a marketing communications role
 • Minimum of 2-3 years of experience in newsletter marketing: designing, execution and reporting
 • Basic knowledge of Google Analytics
 • A flair for sales and marketing as well as experience with marketing communications and brand building
 • First rate communication skills and public speaking skills in Finnish (native or equivalent level) and fluency in English
 • Project management skills
 • Ability to perform under pressure
 • An interest and familiarity with the latest developments in fashion and design and a good eye for visuals
 • Ability to understand marketing strategies for all categories and ensure they are communicated locally.

At Marimekko we encourage people to be themselves. We believe in fairness and doing things together, using common sense and finding joy in our work. If you connect with these values and have the right background, we might be able to offer you a unique opportunity to work in an exciting, international environment with one of the most iconic lifestyle brands.

If all this sparks your interest and you feel like you are the one we are looking for, please send your application including your CV and cover letter with salary expectation via our career site. We will start the interviews already during the application period so please, let us hear from you as soon as possible but no later than on 25.4.2021.

If you have further questions regarding this position, please contact Elisa Friman (Brand Communication and Engagement Manager) by phone +358 50 571 0469 on Friday 16th April at 2-3:30pm.

Apply

Metsä Group: Tutkimusoperaattori (2 kpl)

Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Springin sekä japanilaisen Itochu Corporationin yhteisyritys MI Demo Oy on rakentanut Äänekoskelle puusta tekstiilikuituja tuottavan koetehtaan. Valmistusmenetelmä, joka on nykyisiä kaupallisia menetelmiä ympäristön kannalta huomattavasti kestävämpi, on nyt saatu testivaiheeseen.

MI Demo Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen kahta

tutkimusoperaattoria

Äänekoskelle vahvistamaan nykyistä noin kymmenhenkistä operatiivista tiimiä.

Koetehtaan tarkoitus on uuden valmistusmenetelmän kehitys ja sen toimivuuden osoittaminen pohjaksi myöhemmin tehtävälle mahdolliselle investointipäätökselle. Tutkimusoperaattorin rooli on mielenkiintoinen sekoitus kehityksellisiä ja tuotannollisia työtehtäviä. Olisit mukana kehittämässä globaalisti ainutlaatuista valmistusmenetelmää, joka on maailmalla herättänyt runsaasti mielenkiintoa (www.kuura.io). Nyt haettavan tutkimusoperaattorin työsuhde alkaisi mahdollisimman pian.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Uusi valmistusmenetelmä perustuu puukuidun monipuoliseen kemialliseen ja fysikaaliseen käsittelyyn uudella edistyksellisellä prosessikokonaisuudella. Koetehtaan raaka-aine on Metsä Groupin Äänekosken biotuotetehtaan valmistama havusellu ja sen valmistama tuote on katkokuitua, josta muut toimijat valmistavat mm. kangasta ja vaatteita.

Tutkimusoperaattorit osallistuvat kokonaisvaltaisesti tuotannon teknisten ratkaisujen valmisteluun, sujuvaan käytännön toteutukseen osana koko koetehtaan operatiivista tiimiä sekä laajempaan yhteistyöhön muiden verkostoomme kuuluvien asiantuntijoiden kanssa. Tutkimusoperaattorin tehtävä sisältää tuotantoprosessin operoinnin lisäksi teknistä ongelmanratkaisua, monipuolisia kehityshankkeita sekä prosessiosastojen koeajoja.

Tutkimusoperaattorin keskeisimmät tehtävät ovat (kaikki tiimityönä):

 • koetehtaan optimaalisesta ja turvallisesta operoinnista vastaaminen
 • ongelmanratkaisu ja uusien teknisten ratkaisujen valmistelu
 • monipuoliset kenttätehtävät koetehtaan eri osastoilla
 • prosessilaitteiden parannus- ja kunnossapitotyöt
 • tuotteen ja raaka-aineiden käsittely, varastointi ja logistiikka.

Millaista osaamista etsimme?

Menestyäksesi tässä tehtävässä odotamme sinulta sopivaa teknistä ammatti- tai korkeakoulutusta, esimerkiksi sähkö-, kone- , kemian tai prosessitekniikan alalta, turvallisuusorientoitunutta työskentelytapaa sekä kykyä toimia rakentavasti muuttuvissa tilanteissa. Olet siis joustava ja pystyt työskentelemään kolmivuorotyössä operatiivisissa tehtävissä. Et pelkää teknisiä piirustuksia etkä jakoavainta. Kokonaisuudessaan vahva tahto ja kyky onnistua yhdessä on avainasia tehtävässä menestymisessä.

Eduksesi katsotaan mm. kunnossapito-, laiteasennus-, sähkö-, automaatio- ja tulityöosaaminen. Arvostamme myös kiinnostusta yrityksen toimintojen kehittämiseen.

Koelaitoksessa toimitaan juuri nyt pääasiallisesti kahdessa vuorossa. Kolmivuorotyö (ma-pe) on kuitenkin pidemmällä jänteellä pääasiallinen tapa operoida koetehdasta.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Äänekoskella pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää biotalouskeskittymää, joka on ainutlaatuinen maailmassa.

Biotuotetehtaan ympärille kehittyvä yritysekosysteemi rakentaa kestävää elinympäristöä tuleville sukupolville. Jos uskot uusiutumiseen ja haluat löytää kestäviä vaihtoehtoja fossiilisille materiaaleille, olet tulossa oikeaan paikkaan!

Haluatko kuulla lisää?

Toimitusjohtaja Kari Ala-Kaila vastaa mielellään mahdollisiin lisäkysymyksiin. Hänet tavoittaa numerosta 050 5989 303 parhaiten torstaisin klo 15-17 tai sähköpostitse osoitteesta kari.ala-kaila(at)metsagroup.com.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Haku on auki 2.5.2021 asti. Tsemppiä hakuun!

Nevil: Neuloja pipotehtaaseen

Neulomossamme on 9 kpl Stoll CMS tasoneulekoneita. Tehtäväsi on toimia neulojana, eli huolehtia, että koneilla on lankaa riittävästi, sekä huolehtia valmis neulos seuraavaan työvaiheeseen. Myös pienimuotoiset koneiden ohjelmien muutokset kuuluvat työnkuvaan.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää työnkuvasta.

Hae työpaikkaa

NOSH: Edustajia

Sykkiikö sydämesi laadukkaille vaatteille ja myynnille? Viihdytkö ihmisten parissa ja rakastat erinomaista asiakaspalvelua? Hae NOSH edustajaksi syyskaudelle 2021 ja tule osaksi kasvavaa menestystarinaa.

NOSH on suomalainen vaatemerkki, jonka vaatteisiin on ilo pukeutua. Valikoimaamme kuuluvat ylellisen pehmeät, laadukkaat ja aina sopivat naisten, lasten ja miesten vaatteet. Vaatteiden pääraaka-aineena on luonnonmukaisesti kasvatettu ja sertifioitu luomupuuvilla. Kaikki vaatteemme valmistetaan vastuullisesti Euroopassa. Tutustu tarkemmin NOSH-brändiimme tästä.
***
Suomalainen Nosh Company Oy etsii

energisiä, innostuneita ja yrittäjähenkisiä edustajia

Toimit itsenäisenä yrittäjänä edustaen tunnetun NOSH-brändimme suosittuja ja laadukkaita vaatteita. Teet myyntityötä räätälöimämme palvelukonseptin parissa palvellen asiakkaita mm. asiakkaiden kotona, työpaikoilla, erilaisissa tapahtumissa ja myös onlinekutsuilla. Edustajana voit työskennellä oman elämäntilanteesi mukaan joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Onlinekutsut antavat mahdollisuuden palvella asiakkaita ympäri Suomen.

Tarjoamme sinulle avaimet yrittäjyyteen; valmiin myynti- ja tuotekonseptin, jolla palvelet asiakkaitasi sekä kilpailukykyisen provisiojärjestelmän. Tarjoamme lisäksi vaatekutsuasiakkaille erikoisetuja ja kampanjoita. Me hoidamme puolestasi niin maksuliikenteen, toimitukset kuin varastoinnin sekä tuemme työtäsi markkinointimateriaaleilla. Yrittäjänä keskityt tuotteiden myyntiin ja oman asiakaskunnan rakentamiseen.

Saat meiltä erinomaisen myynnin tuen, mentori-edustajan valmentajaksesi sekä muiden edustajien kannustavan yhteisön. Sinulla on loistava mahdollisuus menestyä edustajana ja tehdä kannattavaa liiketoimintaa toimivan konseptin parissa.

Odotamme sinulta

 • Sosiaalisuutta, positiivisuutta sekä rohkeutta kohdata uusia ihmisiä
 • Yrittäjähenkistä asennetta ja motivaatiota sekä määrätietoista toimintatapaa
 • Aitoa kiinnostusta muotiin ja myyntityöhön

Tarjoamme sinulle

 • Mielenkiitoisen ja monipuolisen työnkuvan design-vaatteiden parissa
 • Mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoa osaavan tiimin tukemana
 • Avaimet käteen -yrittäjyyden ja mahdollisuuden menestyä yhdessä NOSH-brändin kanssa
 • Mahdollisuuden palvella asiakkaita perinteisten vaatekutsujen lisäksi myös onlinekutsuilla

Muita täytettäviä tietoja:
Hakuaika: 16.5.2021 asti

Nettisivut: noshvaatekutsut.fi/rekry

Hakulomake: klikkaa tästä

Lisätietoa: rekry@nosh.fi

R/H: Designer

R/H Studio is looking for a Designer!

Profile: A creative and curious mind for the future with an understanding of long-lasting design. Passionate to create the next chapter of R/H designs while understanding the brand’s core. Several years experience in commercial designs for Women’s RTW. Independent professional with great team member skills. Keeps up to date with emerging fashion trends as well as general trends relating to fabrics, colors, and shapes.

Required skills:

 • The ability to visualize things in three dimensions
 • Technical skills in areas such as pattern cutting, grading, and garment construction
 • Excellent, fast, and clear communication
 • Can deliver and create under pressure, handling and executing many tasks at the same time.
 • Good time management
 • Eye for details
 • Technical skills: Illustrator, In Design, Photoshop, Microsoft programs
 • Languages: English, Finnish.

Responsibilities:

 • Producing concepts plan and develop ranges, adapting existing designs
 • Creating mood boards
 • Making sketches, flat drawings, and technical pictures
 • Understanding and developing patterns ( fabrics, jerseys, and knits ) that are cut and sewn into samples. Supervising the creation of these, including fitting, detailing, and adaptations
 • Overseeing production
 • Analysing trends in fabrics, colors, and shapes
 • Sourcing suppliers
 • Selecting and buying fabrics and trims
 • Adapting existing designs for mass production
 • Working closely and negotiating with fabric suppliers, manufacturers, and agents
 • Liaising closely with sales, buying, and production teams on an ongoing basis to ensure items suit the customer, market, and price points

Employment will be fixed-term.

If this sounds like you, please send your CV, cover letter by telling us why would you be the right fit and your portfolio in ENGLISH to careers@rh-studio.fi.

Tam-Silk: Toimitusjohtaja

Tam-Silk Oy on lähes satavuotias suomalainen vaatetusalan yritys ja ensimmäinen suomalainen vaatevalmistaja, jolle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Yhteiskunnallinen yritys toimii vastuullisesti ja kantaa yhteiskunnallista vastuuta.

Tam-Silk valmistaa villasilkistä ja puuvillasta erityisesti naisten trikoovaatteita, mutta tekee villasilkkituotteita myös miehille ja lapsille. Yritys valmistaa vaatteita myös tuotemerkeillä Neulomo ja Kalsarit. Tam-Silkin tuotteet valmistetaan pääosin omalla Kangasalan tehtaalla ja niillä on Avainlippu-tunnus. Yrityksen tuotteet myydään lähes kokonaan yrityksen omista verkkokaupoista ja tehtaanmyymälästä.

Vuonna 2018 Tam-Silkin omistus vaihtui ja yhtiössä alkoi uudistumisen ja nopean kasvun aika. Yhtiön markkinointia kasvatettiin ja Tam-Silkin tunnettuus alkoi kasvaa. Yritys on monien mielestä kiinnostava ja sen toimintaa on herättänyt runsaasti huomiota mediassa. Tämä myös näkyy esimerkiksi Facebook-seuraajien määrässä, joita on nykyisin jo 55.ooo ja määrä kasvaa nopeasti.

Tam-Silkin kasvu on nyt vahvaa ja sillä on positiivinen maine perinteisen toimialan uudistajana. Verkkokauppa, läpinäkyvyys, vastuullisuus ja kotimaisuus ovat megatrendejä, joiden ansiosta yhtiö uskoo kasvavansa myös pitkään tulevaisuudessa. Tam-Silk valmistaa nykyisin noin neljännesmiljoonaa tuotetta vuodessa ja työllistää 40 henkilöä. Vuoden 2021 liikevaihto tulee olemaan n. 5 miljoonaa euroa ilman mahdollisia yritysjärjestelyitä. Lisäksi Yhtiö tutkii myös mahdollisuutta listautua Nasdaq OMX FirstNorth -markkinapaikalle.

Tähän uuteen kehitysvaiheeseen haemme nyt

toimitusjohtajaa,

jolla on kokonaisvaltainen liiketoimintavastuu konsernista. Hän johtaa johtoryhmää ja vastaa yhtiön liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä. Toimitusjohtaja toimii myös yhtiön kasvoina julkisuudessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Näyttöjä tuloksellista johtamista joko toimitusjohtajana tai liiketoiminnasta yksin vastaavana johtajana
 • Kokemusta muutoksen ja ihmisten johtamisesta sekä uusien liiketoimintojen käynnistämisestä, että yritysjärjestelyistä ja liiketoimintojen synergioiden hyödyntämisestä
 • Erinomaisia henkilöstöhallinnollisia-, viestinnällisiä- ja esiintymistaitoja.
 • Kuluttajamarkkinan ja brändimarkkinoinnin ymmärrystä
 • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, ruotsin taito katsotaan eduksi
 • Asumista Pirkanmaalla tai valmiutta muuttaa sinne
 • Avointa ja huumorintajuista luonnetta
 • Ripaus auktoriteettia ja karismaakaan ei ole pahitteeksi

Tarjoamme näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä:

Tam-Silkin yrityskulttuuri on yhdistelmä vanhaa, järjestelmällistä tekstiiliteollisuuden perinnettä ja nopeaa, innovatiivista start-up-henkeä. Työympäristö on positiivinen ja kannustava. Toimitusjohtajana käytössäsi on pieni ja tiivis johtoryhmä, jota voit myös kehittää ja laajentaa.

Jos haluat työskennellä suomalaisessa yhtiössä, jonka missio ja visio inspiroivat ja jonka tekeminen on vastuullista ja merkityksellistä, niin tässä on tilaisuutesi.

Kiinnostuithan?

Tallenna hakemuksesi alla olevasta painikkeesta InHunt Group Oy:n järjestelmään pikimmiten tai viimeistään maanantaihin 10.5. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Terhi Okkonen, 050 388 9600 ja Senior Headhunter, Aluejohtaja Peter Koistinen, 0500 668 633.

Tam-Silk – Suomessa rakkaudella valmistettu.

Teemme puhtaita, laadukkaita ja eettisiä vaatteita Suomessa.

Hae työpaikkaa

Top-Knit: Mallimestari / ompelija

Haemme osaavaa mallimestaria, jolla leikkaus- ja ompelutaito. Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta tekstiilialalta sekä hyvää järjestelykykyä.

Yhteydenotot ja hakemukset sähköpostitse Antti Horppu, topknit@topknit.fi.

Työpaikan osoite: Kankaanpääntie 10, 29810 SIIKAINEN
Palkkaus: TES
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.04.2021

Ursuit: Leikkaaja ja teollisuusompelija

Ursuit Oy on turkulainen v. 1964 perustettu sukellus- ja pelastuskuivapukujen valmistaja, joka luo turvaa ja mukavuutta maalle, merelle ja ilmaan. Olemme osa belgialaista Sioen Industries -konsernia. Ursuitin tuotteet on suunniteltu kaikille niille, jotka vaativat varusteiltaan parasta mahdollista käytettävyyttä ja mukavuutta – kestävyydestä ja turvallisuudesta tinkimättä. Tähän kategoriaan kuuluvat mm. tuhannet ammattilaiskäyttäjät ympäri maailman, kuten esim. pintapelastajat, poliisit, sotilaat ja merenkulkuhenkilöstö. Harrastepuolella tuotteemme ovat suosittuja esim. intohimoisten kalastajien, purjehtijoiden sekä monien muiden vesiurheiluharrastajien parissa.

Laadukas Ursuitin kuivapuku syntyy käsityönä osaavien tuotantotiimiemme toimesta Turun Lausteella, jossa työskentelee 80 alan ammattilaista. Haemme joukkoomme lisävahvistukseksi

leikkaajaa ja teollisuusompelijaa

LEIKKAAJA vastaa sukellus- ja pelastuskuivapukujen valmistuksen ensimmäisistä vaiheista: kaavojen asettelu, leikkuu automaattileikkurilla ja merkkaaminen. Aiempi työkokemus automaattileikkurin käytöstä sekä teollisuusompelusta on eduksi. Pärjätäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla hyvät atk-taidot; meillä on käytössä mm. Gerberin ohjelmia.

TEOLLISUUSOMPELIJA vastaa sukellus- ja pelastuskuivapukujen ompelun eri vaiheista. Työ ei ole vaiheompelua, vaan ompelijamme ompelee koko tuotteen valmiiksi asti. Eduksi on ompelijan koulutus ja/tai aiempi työkokemus teollisuusompelusta.

Molempia töitä tehdään ma-pe aamu- ja iltavuorossa.

Odotamme, että olet luonteeltasi reipas ja työhön tarttuva käsityöläinen. Osaat hahmottaa hyvin kokonaisuuksia, jolloin sinulla on myös hyvät valmiudet omaksua moninaisten tuotteidemme kirjo. Olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja viihdyt nopeatempoisessa työssä. Osaat kiireenkin keskellä noudattaa työohjeita tarkasti ja täsmällisesti. Kokemusta enemmän ratkaisee asenteesi: et arastele erilaisia työvaiheita tai koneita etkä epäröi kysyä neuvoa ongelmatilanteissa. Osaat kantaa vastuun työsi laadusta ja olla ylpeä siitä, mitä teet. Sinulla on itsenäinen työskentelyote, mutta osaat toimia myös osana tiimiä. Työohjeiden ja opastuksen ymmärtämiseksi tarvitset hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Panostamme Ursuitilla työolosuhteisiin, ergonomiaan ja turvallisuuteen. Hyvinvointia edistämään tarjoamme mm. laajennetun työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuurietuja ePassin muodossa ja monia muita henkilöstöetuja. Tervetuloa joukkoomme tekemään maailman parhaita kuivapukuja!

Palkkauksemme on Tekstiili- ja muotialan TES:n mukainen. Lisäksi meillä on mahdollisuus tulokseen perustuvaan tuotantobonukseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@ursuit.com otsikolla ”Leikkaaja” tai ”Ompelija”. Samassa osoitteessa vastaamme kysymyksiisi. Hakuaika päättyy 30.4.2021, mutta aloitamme haastattelut heti, kun sopivia ehdokkaita ilmaantuu. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Ilmoita hakemuksessasi, onko sinulla mahdollisuus etähaastatteluun Teamsilla/Zoomilla.

Työpaikan osoite: Teijonkatu 3, 20750 TURKU
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työaika: 2-vuorotyö, 8 h
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.04.2021 klo 23:59

Ursuit: Tuotantotyöntekijöitä

Ursuit Oy on turkulainen v. 1964 perustettu sukellus- ja pelastuskuivapukujen valmistaja, joka luo turvaa ja mukavuutta maalle, merelle ja ilmaan. Olemme osa belgialaista Sioen Industries -konsernia. Ursuitin tuotteet on suunniteltu kaikille niille, jotka vaativat varusteiltaan parasta mahdollista käytettävyyttä ja mukavuutta – kestävyydestä ja turvallisuudesta tinkimättä. Tähän kategoriaan kuuluvat mm. tuhannet ammattilaiskäyttäjät ympäri maailman, kuten esim. pintapelastajat, poliisit, sotilaat ja merenkulkuhenkilöstö. Harrastepuolella tuotteemme ovat suosittuja esim. intohimoisten kalastajien, purjehtijoiden sekä monien muiden vesiurheiluharrastajien parissa.

Laadukas Ursuitin kuivapuku syntyy käsityönä osaavien tuotantotiimiemme toimesta Turun Lausteella, jossa työskentelee 80 alan ammattilaista. Haemme joukkoomme lisävahvistukseksi

tuotantotyöntekijöitä

Tehtäviisi kuuluvat kuivapukujen valmistuksen eri vaiheet, kuten puvun saumojen liimaus ja teippaus, erilaisten komponenttien kiinnitys pukuihin sekä testaus. Työvaiheita suoritetaan sekä käsin että koneellisesti. Työtä tehdään ma-pe aamu- ja iltavuorossa.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet kätevä ja näppärä käsistäsi ja haluat nähdä konkreettisesti laadukkaan työsi tulokset. Työhön perehtymistä helpottaa, jos sinulla on aiempaa kokemusta tuotannon kokoonpanotyöstä ja/tai esim. harrastusten kautta saatua osaamista tarkkuutta vaativista työvaiheista. Työohjeiden ja opastuksen ymmärtämiseksi tarvitset hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Työskentelet sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Panostamme Ursuitilla työolosuhteisiin, ergonomiaan ja turvallisuuteen. Hyvinvointia edistämään tarjoamme mm. laajennetun työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuurietuja ePassin muodossa ja monia muita henkilöstöetuja. Tervetuloa joukkoomme tekemään maailman parhaita kuivapukuja!

Palkkauksemme on Tekstiili- ja muotialan TES:n mukainen. Lisäksi meillä on mahdollisuus tulokseen perustuvaan tuotantobonukseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@ursuit.com otsikolla ”Tuotantotyöntekijä”. Samassa osoitteessa vastaamme kysymyksiisi. Hakuaika päättyy 30.4.2021, mutta aloitamme haastattelut heti, kun sopivia ehdokkaita ilmaantuu. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Ilmoita hakemuksessasi, onko sinulla mahdollisuus etähaastatteluun Teamsilla/Zoomilla.

Vormu: Ompelija

Raumalainen Vormu Oy valmistaa laadukkaita vuodevaatteita jo vuodesta 1984 asti. Etsimme joukkoomme ammattitaitoista ompelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimenkuvaan kuuluu erilaiset ompelutehtävät. Monipuolinen työ tarjoaa teollisen ompelun lisäksi verhoilua, sisustustekstiilien ja vuodevaatteiden monipuolista valmistusta sekä asiakaspalvelua tehtaanmyymälässä.

Edellytämme hakijalta vankkaa ompelukokemusta ja halua oppia uutta. Toivomme hakijalta hyvää järjestelykykyä, hyvää asennetta ja työmoraalia, sekä sitoutumista yritykseemme.

Tärkeintä meille on tarkkuus, huolellinen työnjälki, oma-aloitteisuus ja itsenäinen työskentelyote sekä kyky ripeään työtahtiin ja hyvä fyysinen kunto. Odotamme sinulta myös hyvää yhteistyökykyä ja sopeutumista tiiviiseen ja hyvään työporukkaamme.

Työaika on 8 h / pv / 5 pv / vko:ssa. Palkkaus on Tekstiili- ja Muotialan TES:n mukainen. Palkantarkistus koeajan jälkeen, yrityksen oman 10 kohdan osaamispisteytyksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolista, mielekästä ja vaihtelevaa työtä sekä mukavia työkavereita ja yhteisöllisyyttä. Perehdytämme sinut erikoiskoneiden käyttöön. Tikkaukseen, vaahtomuovin leikkuuseen ja tyynylinjan käyttöön, yhdessä suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Hakuaikaa on 30.4.2021 saakka. Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen.

Hakemukset ja CV:t sähköpostitse seija.kauppi@vormu.fi

Työpaikan osoite: Niittaajantie 7, 26820 RAUMA
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.04.2021

Väsisävy: Tekstiilien viimeistelijä

Haetaan Nivalan tekstiilivärjäämöön hiontakoneen ja leikkauskoneen hoitajaa erilaisiin tekstiilivärjäämön viimeistelytöihin.

Tekstiilialan työkokemus tai koulutus katsotaan eduksi ja koneiden käyttöön liittyvä rohkeus on etu työssä.

Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä, maanantaista perjantaihin. Koeaika 6 kk.

Yhteystiedot: Alpo Ruostetsaari, p. 040 543 9952, alpo.ruostetsaari@varisavy.fi
Sari Pekkarinen, p. 050 367 3369, sari.pekkarinen@varisavy.fi
Työpaikan osoite: Antintie 2, 85500 NIVALA
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.04.2021

Värisävy: Tekstiilinvärjääjä (2 kpl)

Haetaan kahta tekstiilivärjääjää vakinaiseen työsuhteeseen tekstiilivärjäämöömme Nivalaan. Työ on fyysisesti raskasta kolmivuorotyötä. Koeaika 6 kk. Työ alkaa heti.

Yhteystiedot: Alpo Ruostetsaari puh. 040 543 9952, alpo.ruostetsaari@varisavy.fi
Työpaikan osoite: Antintie 2, 85500 NIVALA
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.04.2021