Alan avoimet työpaikat

Suomen Tekstiili & Muoti julkaisee tällä sivulla alan yrityksissä avoimina olevia työpaikkoja. Hakuilmoituksen voi julkaista sivuillamme lähettämällä tiedot viestinta@stjm.fi. Muista liittää mukaan yhteystiedot ja ilmoituksen voimassaoloaika! Tietoja koostetaan myös verkosta. Ilmoitukset ovat yritysten omia, ja kyselyt paikoista voi kohdistaa suoraan ilmoittavalle yritykselle.

Kaiko Clothing: Markkinointipäällikkö

Kaiko Clothing on eettisesti valmistettuihin lastenvaatteisiin erikoistunut yritys, joka sai alkunsa syksyllä 2016, kun yrityksen perustaja Mirjam Sokka pohti miten voisi yhdistää unelmiensa työn muodin parissa hyväntekemiseen. Kaikossa yhdistyy intohimo kauniisiin ja laadukkaisiin vaatteisiin sekä missio naisten ja lasten elämänlaadun parantamiseen.

Kaiko lahjoittaa 7% myytyjen vaatteiden tuotosta naisten ja lasten kouluttamiseen kehitysmaissa. Tunnuslauseeseemme Fashion with a mission sisältyy monta unelmaa, joita lähdemme rohkeasti toteuttamaan.

Haemme myyntihenkistä MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Tehtäväsi on menestyksekkäästi levittää ilosanomaa Kaikon ainutlaatuisesta vaatebrändistä maailmanlaajuisesti.

Olet vastuussa tuloksellisen markkinoinnin ja myynnin rakentamisesta, laadit markkinointi- ja myyntiprosessit sekä luot myyntiin tarvittavat työkalut. Yrityksen kansainvälistymissuunnitelma on myös vastuullasi. Suunnittelet strategiat sekä budjetit yhdessä yrityksen omistajan kanssa.

Odotamme vankkaa kokemusta ja näyttöä kansainvälisestä markkinoinnista ja myynnistä. Olet aktiivinen ja tuloshakuinen ammattilainen, tunnet ehkä entuudestaan vaatealan yhteyshenkilöitä ja omaat hyvät sosiaaliset taidot. Nautit asiakastapaamisista ja koet, että asiakkaat tuovat sinulle mahdollisuuden oppia uutta.

Olet visuaalisen silmän omaava luova henkilö joka hallitsee sosiaalisen median kanavat erinomaisesti. Koet Kaikon tyylin tehdä somea omaksesi sillä tämä tulee olemaan iso osa työnkuvaa. Sinulta sujuu sujuvasti kuvausmateriaalin ja sisällön tuottaminen ja omaat hyvän Adobe tuoteperheen osaamisen. Hakukonemarkkinointi on sinulle tuttua, hallitset eCommercen perusteet (A/B testaus, Business Manager, Google Analytics) ja olet hands-on tekijä joka ei pelkää haasteita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työskentelytapaa, palveluhenkisyyttä, vuorovaikutustaitoja ja jonkun verran matkustusvalmiutta. Olet myös joustava ja autat tiimiä aina tarvittaessa muissa tehtävissä. Kielitaidoista tärkeimmät ovat englanti ja suomi jotka sinun tulee hallita täydellisesti, muut kielet katsotaan eduksi.

Henkilöstöpalveluyritys Operaria Oy avustaa meitä hakuprosessissa. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Siiriliinu Khalil, 040 8342498. Täytä hakemuslomake linkin avulla mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 23.12.2018.

M.A.S.I Company Oy: Tuotekehityspäällikkö

Etsimme joukkoomme henkilöä vastaamaan uusien, kaupallisten mallistojen valmistumisesta sekä mahdollistamaan tuotekehitystiimin tuloksekkaan työn.

TUOTEKEHITYKSESTÄ VASTAAVA PÄÄLLIKKÖ

Tarjoamme tavoitehakuiselle henkilölle mielenkiintoisen haasteen tuotekehityksen kokonaisuuden johtamisessa aina mallistojen suunnittelusta tuotantoon asti. Tehtävä on monipuolinen sisältäen vastuun prosessien toimivuudesta, esimiestyöstä sekä mallistojen kaupallisesta onnistumisesta. Tehtävä vaatii aktiivista osallistumista päivittäiseen tuotekehitystyöhön sekä yhteistyötä yrityksen eri organisaatioiden kanssa.

Hakemallamme henkilöllä on kokemusta tekstiilialan tuotekehityksestä sekä soveltuva koulutus. Hän suhtautuu intohimoisesti muotiin, trendeihin ja ajan ilmiöihin. Myös tekstiilituotannon tuntemus katsotaan eduksi. Hakemamme henkilö omaa erinomaiset kommunikaatiotaidot ja luovii luontevasti erilaisissa tilanteissa niin yrityksen sisällä kuin asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii myös analyyttistä otetta ja ymmärrystä kannattavuudesta, positiivista ja uudesta innostuvaa asennetta sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi ja CV:si 21.12. mennessä osoitteeseen: recruiting@masicompany.com.   Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Anu Koskimäki (050-3890502) 13.12. klo 8-11, 14.12. klo 8-9, 18.12. klo 8-10.

Ilmoitus Oikotiellä

Sidoste: Neuloja / Neulojaoppilas

Työ josta voi olla mustasukkainen.

Kasvanut tuotanto tarvitsee lisää tekijöitä. Suomen vanhin sukkatehdas palkkaa vahvistusta Neulomoon Koivistonkylään.

Palkataan neuloja / neulojaoppilas vakituiseen työsuhteeseen – kolmivuorotyöhön.

CV:n ja vapaamuotoiset hakemukset voi osoittaa tuotantopäällikkö Kati Ahola-Hakalalle osoitteeseen: hakemukset@sidoste.fi