Alan avoimet työpaikat

Suomen Tekstiili & Muoti julkaisee tällä sivulla alan yrityksissä avoimina olevia työpaikkoja. Tiedot työpaikoista voi lähettää osoitteeseen viestinta@stjm.fi. Muista liittää mukaan yhteystiedot, ilmoituksen voimassaoloaika ja mahdollinen linkki ilmoitukseen muualla!

Image Wear: Myyntipäällikkö

Haemme nyt Tornion Image Wear Työasupalveluun ammattitaitoista myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Image Wear Työasupalvelun myynnistä ja sen kehittämisestä yritysasiakkaille.

Lue koko ilmoitus Image Wearin sivuilta

Lapuan Kankurit: Toimistotyöntekijä

Lapuan Kankurit Oy on palkittu pellava-ja villakutomo. Kasvavalla ja kehittyvällä yrityksellämme on satoja jälleenmyyjiä lähes 30 maassa, kansainvälinen verkkokauppa sekä kaksi omaa myymälää.

Haemme Lapualle TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme rautaista toimistoammattilaista, jonka tehtäviin kuuluu tilaustenkäsittelyä, taloushallinnollisia tehtäviä, ATK järjestelmien ylläpitotehtäviä sekä muita yleisiä toimistotehtäviä. Olet tarvittaessa apuna puhelinvaihteessa ja asiakaspalvelussa.

Kansainvälisessä toimintaympäristössä tulet toimeen hyvin englannin kielellä. Muut kielet luetaan eduksi.
Olet positiivinen ja toimit itsenäisesti, mutta tärkeänä osana tiimiämme.
Sinulla on kaupallinen/taloushallinnon koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Työ edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti Microsoft Office – ohjelmien hallintaa. Muiden ohjelmien hallinta luetaan eduksi.
Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja halua oppia uutta.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä organisaatiossamme.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille 25.8.2017 mennessä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jaana.hjelt@lapuankankurit.fi

Nokian Neulomo: Ompelijoita

ETSIMME EDELLEEN LISÄÄ OMPELIJOITA NEULOMOON

Tarvitsemme sinua! Jos sinulla on alan peruskoulutus ja haluat kädenjälkesi suomalaisen muodin menestystarinaan.

Voit jättää vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@neulomo.com, kirjoita viestisi otsikkoon: ”Ompelija”.

Käymme läpi edelleen myös aikaisemmin saamiamme hakemuksia, mutta hakemusten suuren määrän ja hakijoiden muuttuneiden tilanteiden vuoksi toivomme sinun lähettävän hakemuksesi vielä uudelleen jos asia on osaltasi vielä ajankohtainen.

Nyt valittavilta edellytetään alan peruskoulutus. Valmistelemme myös oppimispolkuja uusien ammattilaisten kouluttamiseksi ensi vuoden alkupuolelta alkaen.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/nokianneulomo/