Alan avoimet työpaikat

Suomen Tekstiili & Muoti julkaisee tällä sivulla alan yrityksissä avoimina olevia työpaikkoja. Hakuilmoituksen voi julkaista sivuillamme lähettämällä tiedot viestinta@stjm.fi. Muista liittää mukaan yhteystiedot ja ilmoituksen voimassaoloaika! Tietoja koostetaan myös verkosta. Ilmoitukset ovat yritysten omia, ja kyselyt paikoista voi kohdistaa suoraan ilmoittavalle yritykselle.

Halti: Tuoteryhmäpäällikkö Raiski-tuotemerkille

Halti on suomalainen urheilu- ja ulkoiluvaatetukseen sekä retkeilyvarusteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Söderkullassa. Vuodesta 1976 vetovoimaisena pysynyt Halti -tuotemerkki on yksi arvostetuimmista urheiluvaatebrändeistä Suomessa.

Ihmisen ja luonnon kunnioitus luovat pohjan kaikelle Haltin toiminnalle. Yrityksenä otamme vastuun sosiaalisesta, ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme.

Halti Oy:n toinen tuotemerkki on Raiski. Raiski on vuonna 1977 perustettu, suomalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut vaatettamaan erikokoiset ja -malliset naisvartalot. Raiski haluaa antaa jokaiselle naiselle koosta ja ulkonäöstä riippumatta, mahdollisuuden päästä liikkumaan, nauttimaan elämästä ja samalla näyttää hyvältä.

Haemme nyt Tuoteryhmäpäällikköä Raiski -tuotemerkille pääkonttorillemme Söderkullaan

Etsimme alan ammattilaista Raiski tuotekehitystiimin esimieheksi päätehtävänään rakentaa ja kehittää kaupallisia mallistoja sekä jatkuvasti parantaa tuotekehitysprosessiamme strategiaamme tukevaan suuntaan.

Hakemamme henkilö omaa jo kokemusta näistä tehtävistä ja tuntee alan omakseen. Hänellä on erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky johtaa ja ohjata tiimiään omalla esimerkillään laadukkaaseen ja tulokselliseen toimintaan. Päällikkönä ja tiiminjäsenenä hän on reilu, jämäkkä ja helposti lähestyttävä. Hän osaa nähdä laajoja asiakokonaisuuksia ja on innokas sekä idearikas toiminnan kehittäjä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi

– Tehtävään soveltuvaa koulutusta

-Ymmärrystä ja kokemusta toiminnallisten ulkoilu- ja urheiluvaatteiden liiketoiminnasta kattaen mm. tuotteen kustannusrakenteen hallinnan ja materiaalituntemuksen

– Työhistoriaa tuotekehityksestä yhdessä suunnittelijoiden ja tuotekehitystiimin kanssa

– Intohimoa ulkoiluvaatteiden ja sporttisten tuotteiden maailmaan

– Kokemusta vaatteiden ostotoiminnasta sekä tuotevalikoiman tehokkaasta hallinnasta

– Esimieskokemusta ja suunnitelmallisuutta

– ”Can do -asennetta” ja yhdessä tekemisen arvostamista

Raiski on tuotemerkkinä mielenkiintoisessa vaiheessa ja mikäli nyt tiedät ja tunnet, että tämä tehtävä on juuri sinulle, kannattaa hakea!

Meiltä löydät mutkattoman ja viihtyisän työilmapiirin, mukavat asiantuntevat kollegat, nykyaikaiset laitteet ja järjestelmät sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head Of Operations, Laura Roman puh. 09-852081, tiistaina 18.6. klo 8-10 ja keskiviikkona 19.6. klo 13-15

Käynnistämme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Hae tehtävää 3.7. mennessä tästä linkistä

 

Voglia: Freelancer-suunnittelija

Tule mukaan uudistamaan ja kansainvälistämään naistenvaatebrändi Vogliaa!

Haemme freelancer suunnittelijaa

Voglia on 35-vuotias innovatiivinen perheyritys, jo kolmannessa sukupolvessa, Lammilta. Liiketoimintamme muodostuu omasta myymäläketjusta ja verkkokaupasta sekä tukkumyynnistä. Tuotteiden valikoimasuunnittelua, kaavoitusta ja tuotekehitystyötä tehdään Lammilla. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Virossa kahdessa omassa tehtaassa. Lisäksi käytämme valikoituja alihankkijoita Euroopassa ja sen ulkopuolella.

Tulevaisuuden Voglia uudistuu ja kansainvälistyy digitaalisuutta hyödyntäen. Haemme entistä laajempaa asiakaskuntaa ja kokonaisvaltaista ajattelua, jossa vastuullisen vaatesuunnittelun kulmakiviä ovat tuotteiden pidempi elinikä, harkitummat materiaalit ja vastuullinen vaatteen valmistamisketju. Hiotun valikoiman, mitoituksen ja palvelun avulla pyrimme tuomaan iloa, kauneutta ja hyvää oloa kaikille asiakkaillemme päivittäin. Ensisijaisesti odotamme suunnittelijalta:

 • Kokemusta ja näkemystä kansainvälisestä muodin suunnittelusta
 • Kaupallisen valikoiman/tuotteen ymmärtämistä
 • Positiivista asennetta, tiimityöskentelytaitoja, hyvää priorisointia ja itseohjautuvuutta
 • Vahvaa ymmärrystä vaatetekstiileistä, kulutuksesta, vastuullisuudesta
 • Ajankohtaisten trendien/ilmiöiden tunnistamista

Työskentelet kokeneen mallimestarin ja valikoimasuunnittelua koordinoivan tuotekehityspäällikön kanssa. Mallityöskentely tapahtuu Lammilla, mutta työ ei ole paikkaan sidoksissa. Vastaat sovitusta malliston osasta ja tuotemäärästä. Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, portfolio Pdf:nä ja CV osoitteeseen kristiina.virtanen@voglia.fi 20.6.2019 mennessä.
Lisätietoja saat numerosta 040 743 8263. Aloitamme haastattelut heti.

We want to make you feel special. Enjoy your life!

Emmy: Verkkokauppapäällikkö/-johtaja

Emmy on korkealaatuisten käytettyjen vaatteiden ja asusteiden markkinapaikka avaimet käteen -palvelumallilla. Annamme laatuvaatteille uuden elämän uusissa, arvostavissa käsissä, kaatopaikkojen ja polttolaitosten sijaan. Näin autamme vähentämään jätettä, ympäristöpäästöjä ja luonnonvarojen tuhlausta.

Emmy käsittelee tällä hetkellä noin 25 tuhatta vaatekappaletta kuukausittain. Liikevaihtomme kasvaa 5–10 prosenttia kuukausitasolla, ja odotamme vuoden 2019 liikevaihdon saavuttavan kolmen miljoonan euron tason. Toimimme jo Viron markkinoilla ja pitkällä tähtäimellä aiomme tulla merkittäväksi toimijaksi myös Euroopan suurilla markkinoilla.

Etsimme kiertotalouteen intohimoisesti suhtautuvaa VERKKOKAUPPAPÄÄLLIKKÖÄ/-JOHTAJAA jo liki 30-henkiseen porukkaamme. Taloudellisten etujen lisäksi tarjoamme merkittävää vastuuta, näköalapaikan kovaa vauhtia kasvavan startupin ytimessä sekä mainioita työkavereita!

Tulet osaksi johtoryhmäämme ja raportoit toimitusjohtajalle. Vastuullesi kuuluvat mm.:

Myynnin ja markkinoinnin johtaminen
Myynnin edistäminen valikoimaa optimoimalla
Valitut partnerisuhteet
Osallistuminen liiketoimintamallin kehittämiseen
Toimipisteemme on Lohjalla (jonne sinunkin odotetaan säännöllisesti pääsevän), mutta osittain voit tehdä töitä myös muualla. Toimipisteen perustaminen pääkaupunkiseudulle on meillä myös harkinnassa.

Edellytämme:

Analyyttistä ja suunnitelmallista otetta työhön
Kokemusta ja näyttöjä tulosvastuullisesta toiminnasta kaupan alalla
Jatkuvaa halua kehittyä ja kehittää liiketoimintaa nykyresursseja hyödyntäen ja uusia mahdollisuuksia hakien
Aktiivista asiakaskeskeistä toimintatapaa
Itsenäistä työskentelytapaa, paineensietokykyä ja joustavuutta
Arvostamme kokemusta vaatealalta, brandeistä sekä verkkokauppaosaamista

Lisätietoja saat soittamalla Emmyn vt. toimitusjohtajalle Pekka Koskiselle (+358 40 567 9592).

Hakemukset sähköpostilla 5.7.2019 mennessä, pekka@emmy.fi.

Emmy: Kehittäjä - funktionaalinen Javascript - React & Ramda

Emmy on korkealaatuisten käytettyjen vaatteiden ja asusteiden markkinapaikka avaimet käteen -palvelumallilla. Autamme vähentämään jätekuormaa, ympäristöpäästöjä ja luonnonvarojen käyttöä varmistamalla laatuvaatteille uuden elämän uusissa arvostavissa käsissä kaatopaikkojen ja polttolaitosten sijaan.

Emmy käsittelee tällä hetkellä noin 25 tuhatta vaatekappaletta kuukausittain. Liikevaihtomme kasvaa 5-10 prosenttia kuukausitasolla, ja odotamme vuoden 2019 liikevaihdon saavuttavan kolmen miljoonan euron tason. Toimimme jo Viron markkinoilla ja pitkällä tähtäimellä aiomme tulla merkittäväksi toimijaksi myös Euroopan suurilla markkinoilla.

Etsimme kiertotalouteen intohimoisesti suhtautuvaa kyvykästä Javascript-kehittäjää avainhenkilöksi jo liki 30-henkiseen porukkaamme. Taloudellisten etujen lisäksi tarjoamme merkittävää vastuuta, näköalapaikan kovaa vauhtia kasvavan startupin ytimessä sekä mainioita työkavereita!

Kehittäjänä Emmyllä keskityt ensisijaisesti sisäisten ohjelmistoratkaisujemme frontend-kehittämiseen, mutta kykyjesi ja kiinnostuksesi mukaan voit tehdä töitä myös mikropalveluarkkitehtuurimme ja CI/CD-ratkaisujen parissa. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta mahdollisimman monesta keskeisesti käyttämästämme (ja haikailemastamme) teknologiasta:

 • Ramda / Fantasyland
 • Javascript (/ ES / TS / CS, …)
 • React + Redux
 • Git, Git flow, Semver
 • Node + tooling (babel, webpack, …)
 • Google Cloud Platform
 • Shopify, Heroku, Firebase, MongoDb
 • TDD / BDD

Emmy on hajautettu organisaatio, joka tapaa kasvotusten viikottain, mutta kommunikoi jatkuvasti. Kehittäjinä palvelemme paitsi prosessimme, myös asiakkaidemme ja liiketoimintamme tarpeita, joten hyvät kommunikaatiokyvyt tulevat tarpeeseen. Toimipisteemme on Lohjalla (jonne sinunkin odotetaan säännöllisesti pääsevän), mutta ensisijaisesti voit tehdä töitä missä haluat. Suunnittelemme toimipisteen perustamista Turkuun, joka myös on mahdollinen vaihtoehto asemapaikaksesi.

Aiemman lisäksi toivomme sinulta:

 • Mahdollisuutta ja halua tehdä etätyötä
 • Kommunikaatiokykyä eri kanavissa (puhelin, chat, video, ääni)
 • Leania asennetta
 • Halua jatkuvaan oppimiseen ja aiempaa paremmin tekemiseen
 • Taipumusta automatisoida asioita 🙂

Ohjelmistot näyttelevät keskeistä roolia miltei kaikessa mitä teemme, aina vaatteiden tietojen keräämisestä valokuvaukseen ja monikielisten verkkokauppojen käsittelyyn. Emme kuitenkaan ole likimainkaan valmiita. Näemme valtavia mahdollisuuksia esimerkiksi vaatteiden sopivuuden varmistamisessa, näppäimistöjen eliminoinnissa ja jos minkälaisissa keinoälyratkaisuissa. Siksi uskomme myös seuraavien aihealueiden olevan meille arvokkaita (ja laskemme niiden tuntemuksen myös eduksi hakijalle):

 • Koneoppiminen, data science
 • *aaS, erityisesti turvallisuuteen liittyvät (auth0, Vault, …)
 • IaC, CI / CD
 • Mikropalveluarkkitehtuurit, kontainerit
 • Avoimen lähdekoodin kehitys

Etsimme henkilöä, jolla on intohimo luoda korkeatasoista koodia, oppia ja parantaa jatkuvasti ja vähentää tarpeetonta työtä. Tiimimme kasvaessa tulevaisuudessa, voit kiinnostuksesi mukaan suuntautua esimerkiksi seuraavan tyyppisiin tehtäviin: lead developer, devops tai ai-spesialisti.

Ideaalitilanteessa käytät 30 % työajastasi koodaamiseen, 30 % laadunvarmistukseen ja 30 % työtapojen kehittämiseen. Soita Emmyn CTO:lle Eino-Antti Kuuskoskelle (+358 40 82 82 086) arkisin 15-17 ja kerro, miten näkisit jäljellä olevat prosentit parhaiten käytettävän. Jos et syystä tai toisesta kykene soittamaan, voit myös meilata antti@emmy.fi.

Kuulemisiin!

 

Yhteydenottojen aikarajat

Viimeiset yhteydenotot 16.6.2019.
Työn aloitusajankohta: 1.8.2019 (neuvoteltavissa).

Lue lisää

Emmy: työntekijöitä tuotteiden valokuvaukseen ja tilausten keräämiseen

Emmy on Suomen suurin verkkokauppa käytetyille naisten, lasten ja miesten merkkivaatteille, -kengille ja -asusteille. Lisäksi Emmy on “avaimet käteen” -myyntipalvelu, eli me hoidamme kaiken puolestasi kuvaamisesta lajitteluun ja myyntiin.

Toimintamme kasvaa koko ajan. Siksi toimipisteellämme Lohjan Pappilankorvessa työskentelevä huippuhyvä ja -mukava tiimi tarvitsee lisävoimia tuotteiden käsittelyyn.

Juuri nyt etsimme henkilöitä vastaamaan myyntiin saapuvien tuotteiden valokuvaamisesta sekä lähtevien verkkokauppatilausten keräilystä ja lähettämisestä. Työ voi sisältää myös saapuvien tuotteiden käsittelyä.

Aiemmasta valokuvauskokemuksesta sekä työskentelystä varastossa ja/tai asiakaspalvelutehtävissä on hyötyä. Aloittaessasi saat myös koulutuksen tehtävään.

Arvostamme erityisesti tarkkaa visuaalista silmää, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä, joka ei petä tiukassakaan työtahdissa. Lasten ja/tai aikuisten vaatteiden ja muodin merkkien tuntemus on plussaa.

Tarvitsemme henkilöitä täydentämään tiimiä sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti. Työ edellyttää mahdollisuuden tehdä sekä päivä- että iltavuoroja. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi välivuotta viettävälle tai opiskelijalle.

Jos olet oma-aloitteinen, ahkera, reipas ja sosiaalinen tiimipelaaja, jonka sydän sykkii muodin, kestävämmän kuluttamisen ja erinomaisen asiakaspalvelun puolesta, laita meille viestiä!

Työt alkavat elo-syyskuussa, mutta valitsemme sopivat henkilöt mahdollisimman pian jo nyt kesän aikana.

Yhteydenotot ja hakemukset: Hanna Autio, hanna@emmy.fi, p. 040 5739201

Emmy: 2–3 tuotetiedoista vastaavaa työntekijää tuotteiden prosessointiin

Emmy on Suomen suurin verkkokauppa käytetyille naisten, lasten ja miesten merkkivaatteille, -kengille ja -asusteille. Lisäksi Emmy on “avaimet käteen” -myyntipalvelu, eli me hoidamme kaiken puolestasi kuvaamisesta lajitteluun ja myyntiin. Toimipisteemme sijaitsee Lohjan Pappilankorvessa. Emmyn iloiseen ja rentoon tiimiin kuuluu tällä hetkellä noin 30 henkilöä, välivuotta pitävista nuorista aina alan rautaisiin ammattilaisiin.

Toimintamme kasvaa koko ajan. Siksi toimipisteellämme Lohjan Pappilankorvessa työskentelevä huippuhyvä ja -mukava tiimi tarvitsee lisävoimia tuotteiden käsittelyyn.

Juuri nyt etsimme 2–3 henkilöä vastaamaan saapuvien tuotteiden arvioinnista, hinnoittelusta sekä tuotetietojen syöttämisestä verkkokauppaan.

Lisäksi ainakin toisen henkilön työnkuvaan sisältyy asiakaspalvelua, joka tapahtuu pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköpostin kautta suomen- ja englanninkielellä. Työ voi sisältää myös tuotteiden kuvaamista sekä verkkokauppatilausten käsittelyä ja lähettämistä.

Edellytämme, että sinulla on kokemusta vaatetusalasta sekä asiakaspalvelusta. Arvostamme erityisesti lasten ja/tai aikuisten vaatteiden, muotikaupan ja trendien, second hand -muodin tai muodin merkkien tuntemusta. Odotamme hakijalta myös hyvää ja tarkkaa suomen- sekä englanninkielen kirjoitustaitoa.

Työ on kokoaikainen, ja sinulla tulee olla mahdollisuus työskennellä sekä päivä- että iltavuorossa. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa. Aloitus voi olla heti tai viimeistään elokuussa.

Jos olet oma-aloitteinen, ripeä ja sosiaalinen tiimipelaaja, jonka sydän sykkii muodin, kestävämmän kuluttamisen ja erinomaisen asiakaspalvelun puolesta, laita meille viestiä!

Yhteydenotot ja hakemukset: Hanna Autio, hanna@emmy.fi, p. 040 5739201

Makia: Taloushallinnon osaaja

Suomalainen kasvava vaatealan yritys, Makia Clothing Oy hakee kasvavaan joukkoonsa taloushallinnon osaajaa pääkonttorilleen Helsinkiin. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset kehittämään omaa osaamistasi taloushallinnon alalla sekä tutustumaan alaan back officen kautta. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta!

KUVAUS

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan todella monipuolisesti kaikenlaisiin back office -tehtäviin. Työhösi kuuluu muun muassa osto- ja myyntireskontran hoitaminen sekä kirjanpidon avustavat tehtävät. Näiden lisäksi pääset olemaan mukana sisäisen laskennan projekteissa ja hoitamaan esimerkiksi tilausten käsittelyä. Työnkuvaa on myös mahdollista muokata tai laajentaa tulevaisuudessa osaamisen kehittyessä ja oman mielenkiinnon mukaan. Tarjoamme työpaikan loistavalla sijainnilla, mahtavilla työkavereilla ja hyvillä henkilökuntaeduilla!

Tarjoamme
* Rennon ja mukavan työporkan
* Joustavat työajat ja monipuoliset työtehtävät
* Hyvät työsuhde-edut mm. vapaa-ajan matkavakuutuksen

TYÖNKUVA

* Osto- ja myynti reskontran hoitaminen
* Kirjanpidon avustavat tehtävät esim. erilaisten raporttien koostaminen ja
sisäisen laskennan projekteissa avustaminen mm. tunnuslukuja seuraamalla
* Tarvittaessa myös tilausten käsittely ja asiakaspalvelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Tämä työ odottaa henkilöä, jolta löytyy kiinnostusta ja kehittymishalua taloushallinnon puoleen. Sinulla on oma-aloitteinen asenne työntekoon ja pyrit kehittämään omaa osaamistasi alalla. Luonteeltasi olet huolellinen ja haluat tehdä työsi niin hyvin kuin mahdollista. Työ vaatii myös yhteistyökykyisyyttä, sillä tulet olemaan tekemisissä useiden eri sidosryhmien kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Sopiva kaupallisen alan koulutus (esim. tradenomi)
* 1-2 vuotta työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
* Kokemusta Excelin käyttämisestä työelämässä

Eduksi katsotaan kokemus kaupan alalta, erityisesti B2B myynnin parista sekä muu kielitaito suomen ja englannin kielen lisäksi.

Muuta tietoa

* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 2 vuotta, jatko mahdollinen
* Sijainti: 00160 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Makia Clothing oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Makia Clothing oy On vuonna 2001 perustettu, Helsingin Punavuoresta alkunsa saanut katuvaatemerkki, joka valmistaa helposti lähestyttäviä ja yksinkertaisen tyylikkäitä käyttövaatteita, kestämään aikaa sekä kulutusta. Makian ensimmäinen mallisto tuli kauppoihin vuonna 2007 ja siinä oli kahdeksan tuotetta. Tällä hetkellä Makiaa myydään yli 20 maassa ja yli 400:n tuotteen mallistossa on kattava valikoima vaatteita sekä naisille, miehille että lapsille.

Lue lisää ja hae paikkaa