ACG Nyström Oy

ACG Nyström Oy on Suomen Tekstiili & Muodin kumppanijäsen.

Tarjoamme tuotteita, tukea, huoltoa, koulutusta ja ratkaisuja eri aloille, kuten huonekalu- ja autoteollisuuteen, teknisten tekstiilien valmistukseen, tekstiilipainatukseen, kaavoitukseen, ompeluun, leikkaukseen ja tulostamiseen sekä niihin liittyviä tarvikkeita. Tarjoamme palvelua ja tuotteita kaikenkokoisille yrityksille; pienyrityksistä monikansallisiin yhtiöihin, kouluista pesuloihin.

Tietoa yrityksestä

ACG Nyström Oy on monipuolinen laite- ja palveluntarjoaja.

More than a machine!

Tarjoamme tuotteita, tukea, huoltoa, koulutusta ja ratkaisuja eri aloille, kuten huonekalu- ja autoteollisuuteen, teknisten tekstiilien valmistukseen, tekstiilipainatukseen, kaavoitukseen, ompeluun, leikkaukseen ja tulostamiseen sekä niihin liittyviä tarvikkeita. Tavoitteenamme on tehostaa asiakkaidemme tuotannon kehitystä ja taata sen erinomainen laatu. Tarjoamme palvelua ja tuotteita kaikenkokoisille yrityksille; pienyrityksistä monikansallisiin yhtiöihin, kouluista pesuloihin.

Kattavan varaosa- ja tarvikevalikoimamme ansiosta voimme vastata nopeasti asiakkaittemme tarpeisiin. Tarjoamme asiantuntevaa huoltoa kaikille ratkaisuillemme ja tuotteillemme. Meillä on valtakunnallinen ja kokenut asiantuntijoiden tiimi ompelukoneiden, brodeerauskoneiden, automaattileikkureiden ja ultraäänihitsauslaitteiden sekä höyry- ja painolaitteiden huollossa.

Olemme osa ACG Group-yhtymää.

Edustuksiamme mm: Eastmancuts automaattileikkurit, Optitex 3D mallinnus ja kaavoitus ohjelmistot, Juki ompelukoneet, Tajima brodeerauslaitteet ja Madeira langat.

 

Lisätietoja www.acgnystrom.fi

Yhteystiedot

Automaattileikkurit ja niihin liittyvät ratkaisut

Markku Lappalainen
040 5800 690
markku.lappalainen@acgnytrom.fi
Alavankatu 3
15160  Lahti

Ompelu- ja brodeerauskoneet, höyry- ja hitsauslaitteet

Guido Amoroso
040 530 4939
guido.amoroso@acgnystrom.fi
Hankasuontie 9C
00390 Helsinki

Tutustu myös näihin jäsenyrityksiin