Image Wear Oy

Suomen johtava työvaatevalmistaja Image Wear on valmistanut työasuja jo vuodesta 1959. Perheomistuspohjalla alusta asti toiminut yrityksemme on kasvanut lähes 5000 erilaista tuotetta valmistavaksi, useassa maassa toimivaksi alan edelläkävijäksi. Meiltä löydät työvaatteet kaikille toimialoille.

Tietoa yrityksestä

Alamme edelläkävijänä tuomme uusimman tekstiili- ja vaatetusteknologian asiakkaittemme käyttöön sekä panostamme laatuun ja vastuullisuuteen – niin tuotteissa kuin toiminnassa. Pidämme ammattitaitomme huipussaan ja autamme asiakkaitamme menestymään.  Image Wear toimii sertifioitujen ISO9001: 2015 laatu- ja ISO14001: 2015 ympäristöjärjestelmien mukaisesti.

Konserniin kuuluvat Tampereella sijaitseva emoyhtiö Image Wear Oy, Työasupalvelu-myymäläketju ja Virossa toimiva tytäryhtiö Image Wear AS, jolla on myyntiyksikkö Tallinnassa ja valmistusyksiköt Narvassa ja Viljandissa.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Image Wear Työasupalvelulle Avainlippu-merkin osoituksena suomalaisesta työstä sekä työ-, potilas- ja seniorivaatteille Design from Finland -merkin vahvasta suomalaisesta muotoiluosaamisesta.

Tutustu myös näihin jäsenyrityksiin