North Outdoor – Pyka Oy

North Outdoor on merinovillavaatteiden huippuosaaja ja edelläkävijä Suomesta. Tinkimättömällä ammattitaidolla valmistetut tuotteemme testataan aina luonnon omassa laboratoriossa. Merinovilla on ekologinen huippukuitu, josta saadaan ominaisuuksiltaan lyömättömiä vaatteita. Valmistamme tuotteita, jotka toimivat takuuvarmasti kaikissa sääolosuhteissa ympäri vuoden.

North Outdoor on valmistanut aikaa kestäviä merinovillavaatteita oman tiensä kulkijoille jo vuodesta 2011. Jokainen vaatteemme, yksityiskohta ja käyttötarkoitus on suunniteltu Suomessa pohjoisen vaihteleviin olosuhteisiin. Me North Outdoorilla tiedämme, että luja usko merinovillaan ja omaan tekemiseen saavat aikaan ihmeitä. Teimme 2022 suomalaiselle vaatebrändille ainutlaatuisen investoinnin ja rakensimme oman neulomon Ouluun. Haluamme olla myös suunnannäyttäjiä alalla. Suomessa on vankka tekstiiliteollisuuden historia, johon me olemme nyt kirjoittaneet sivumme rakentamalla huipputeknologialla varustetun neulomon.

Meille on tärkeää suunnitella laadukkaita vaatteita, jotka ovat tyylikkäitä ja kestävät trendien vaihtelua. North Outdoor -mallisto on suunniteltu aktiiviseen elämään. Siksi vaatteet sopivat yhtä hyvin ulkoiluun, urheiluun kuin tavalliseen arkeen. On ilo valmistaa tuotteita, joista kiittävät yhtä lailla tyytyväiset asiakkaat kuin luontokin. Lue lisää osoitteesta: https://northoutdoor.com/

Tutustu myös näihin jäsenyrityksiin