Frenn Helsinki Oy

FRENN on vuonna 2013 perustettu helsinkiläinen vaatemerkki, joka helpottaa miehen arkea modulaarisella ja tutkitusti vastuullisesti valmistetulla mallistolla. FRENNin vaatteilla on elinikäinen valmistustakuu, ja niitä on helppo korjata ja kierrättää.

Tietoa yrityksestä

Antti Laitinen ja Jarkko Kallio perustivat FRENNin Helsingissä vuonna 2013 tarpeesta uudistaa suomalaista miestenvaatetta kohti rentoa tyylikkyyttä, rehellistä laadukkuutta ja läpinäkyvyyttä. FRENN on saanut parhaat pisteet Eetti ry:n vastuullisuuvertailussa kaksi vuotta peräkkäin vuosina 2020 ja 2021.

FRENN helpottaa modernin miehen elämää luomalla yhden monikäyttöisen vaatekaapin, joka toimii päivän eri tilanteissa. Laadukkaita ja pitkäikäisiä vaatteita on helppo yhdistellä keskenään formaalimmin tai rennommin. FRENNin vaatteita on mukava käyttää töissä, matkoilla ja ystävien kanssa vapaa-aikana. FRENN ei tee hetken trendejä vaan vaatteita, joita on ilo käyttää pitkään.

FRENNin jatkuvat ja ajattomat klassikkotuotteet ovat vaatekaapin perusta, johon on helppo yhdistellä kauden värejä ja esimerkiksi FRENNin suomalaisten taiteilijoiden kanssa yhteistyössä tehtyjä kuviollisia kauluspaitoja. Sertifioidut eurooppalaiset materiaalit, kuten GOTS-luomupuuvilla, konepestävät villasekoitteet ja ihoystävällinen merinovilla, on tarkoin valittu kuhunkin vaatteeseen sen käyttötarkoituksen mukaan. Laadukkaat materiaalit sekä ammattitaitoinen ja vastuullinen lähituotanto Baltian maissa takaavat sen, että FRENNin vaatteet näyttävät ja tuntuvat hyvältä pitkään.

Yritys mukana näissä

Kotimaisten muotimerkkien Finn Fashion Friday tarjoaa laatutuotteita – vaikka pehmeisiin joulupaketteihin!

Tekstiili- ja vaatetakuulla kohti tuotteen pidempää käyttöikää

“Ostolakon sijaan voit kannustaa parempaan”

5 syytä panostaa omaan kivijalkamyymälään verkon sijaan

Tutustu myös näihin jäsenyrityksiin