Webinaari: Keskeiset IPR-oikeudet – Miten suojaat tuotteesi ja hyödynnät luovan työn tulokset bisneksessä?

Nyt sinulla on mahdollisuus oppia siitä, miten voit hyödyntää keskeisiä IPR-oikeuksia bisneksessä. Järjestämme marraskuussa tekstiili- ja muotialan yrityksille webinaarin aiheesta. Ilmoittaudu heti mukaan!

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n palveluyhtiö järjestää marraskuussa käytännönläheisen webinaarin aineettomien oikeuksien eli IPR – oikeuksien (Intellectual Property Rights) hyödyntämismahdollisuuksista luovalla tekstiili- ja muotialalla.

Koulutus on tiivis tietopaketti, jossa käsitellään keskeisiä IPR-oikeuksia (tekijänoikeudet, tavaramerkit, mallioikeudet, hyödyllisyysmallit ja patentit) ja sitä, miten niitä voi hyödyntää tekstiili- ja muotialan liiketoiminnassa.

Yritys voi suojata brändinsä ja tuotteensa kattavasti IPR-oikeuksien avulla. Lisäksi IPR-oikeudet tuovat yritykselle uusia liiketoimintamahdollisuuksia esimerkiksi lisensoinnin muodossa ja mahdollistavat tehokkaan puuttumisen tuoteväärennöksiin tai muihin oikeudenloukkauksiin.

Koulutus on suunnattu tekstiili- ja muotialan yrityksille ja sen kouluttajana toimii Suomen Tekstiili & Muoti ry:n lakimies Varpu Laankoski.

Tervetuloa kuulemaan ja oppimaan lisää IPR:ien hyödyntämisestä bisneksessä.

Aika:

Keskiviikko 17.11. klo 9.00-10.30

Paikka:

Webinaari

Hinta: 

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenet ja kumppanijäsenet

100 euroa + alv 24 %

Muut

200 euroa + alv 24 %

Ilmoittaudu mukaan webinaariin

Ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksu laskutetaan ilmoittautuneilta etukäteen. Mikäli webinaaria joudutaan siirtämään ylivoimaisen esteen, kuten kouluttajan sairastumisen vuoksi, on osallistujalla oikeus saada osallistumismaksu hyvitettyä, mikäli uusi ajankohta ei sovi hänelle.

Varpu Laankoski

Lakimies, TES- ja työlainsäädäntöasiat, lakiasiat (esim. IPR- ja sopimusasiat) (Perhevapaalla)

+358 44 531 4624
varpu.laankoski@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Työtuomioistuin vahvisti yksimielisellä lausunnollaan tekstiili- ja muotialan toimihenkilösopimuksen soveltuvuuden myymälähenkilökunnan työsuhteisiin

Hyötytietoa jäsenyrityksille: Saksan pakkauslaki velvoittaa myös verkkokauppatoimijoita

Uutishuone