Anni Leiponen

Asiantuntija, viestintä

+358 50 345 3517
anni.leiponen@stjm.fi

Profiili

Olen koulutukseltani taloussosiologi, ja uskomatonta kyllä olen opiskellut aika tarkkaan asioita, joita nyt saan tehdä työkseni: viestintää, muotialaa, yrityksien yhteiskunnallista vaikuttamista tulevaisuusorientoituneella otteella. Aikaisempaa viestinnän kokemusta minulla on suomalaisen muotibrändin ja viestinnän järjestön parista.

Töissä

Teen liiton viestintää erilaisissa muodoissaan. Iso osa työtäni on sanoittaa ja yhdistää ilmiöitä ja ihmisiä toisilleen näkyväksi. Tekstiili- ja muotialalla tapahtuu paljon ja saan olla kertomassa niistä mm. tiedotteiden, uutiskirjeiden, sosiaalisen median, ja tapahtumien välityksellä.

Työni vaikutus jäsenyrityksen arkeen

Viestin alan ja liiton tapahtumista ja vuorovaikutan jäsenyrityksien kanssa suoraan kaikissa liiton yhteydenottokanavissa. Tänä keväänä olen saanut nostaa työssäni koko alan ja jäsenyritystemme ääntä kansainväliselle yleisölle Textile & Fashion Forum Helsinki -tapahtuman avulla.

Vapaa-aikana

Vietän paljon aikaa läheisten ihmisten parissa, kaupunkikävelyillä tai keittiössä.  Itsekseni viihdyn lenkkipolulla tai kierrellen kivijalkaliikkeitä, joihin tiivistyy minulle tärkeitä asioita: kohtaaminen, vastuullisuus ja kauniit asiat.

Tärkein tekstiilini

Niitä on liian monta listattavaksi. Valmistumiseni kunniaksi hankkimani éN Hats huopahattu on jo nyt todella tärkeä.

Kysy minulta näistä

Liiton viestintä & some, FAB, juttuvinkit

Anni mukana näissä

Ihminen voi kehittää osaamistaan läpi työelämän

Uusia jäseniä liittoon – tervetuloa mukaan!

Fashion in Helsinki tarjoaa kaupungintäydeltä muotia – STJM mukana tukemassa nuoria tulevaisuuden osaajia

Uutta osaamista liittoon: Tervetuloa jäsenasioiden koordinaattori Tarja Sagulin