Varpu Laankoski

Lakimies, TES- ja työlainsäädäntöasiat, lakiasiat (esim. IPR- ja sopimusasiat)

+358 44 531 4624
varpu.laankoski@stjm.fi

Profiili

Minulla on pitkä kokemus yritysten lakiasioiden hoitamisesta.  Olen työskennellyt sekä yksityisellä että julkisella puolella. Ennen liitossa aloittamista olin asianajotoimistossa töissä. Siellä konsultoin yrityksiä monipuolisesti heidän lakiasioissaan – kuten työoikeus- ja muissa yritysjuridiikka-asioissa – ja hoidin riita-asioita. Minulla on vahva kielitaito ja työskentelen sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi puhun hyvin ranskaa.

Töissä

Työni suola on mahtavien jäsenyritysten palveleminen ja neuvominen. Toimenkuvani on hyvin monipuolinen ja siihen kuuluu jäsenneuvonnan lisäksi edunvalvontaa, vaikuttamista ja sidosryhmien toimintaan osallistumista. Hoidan myös erilaisia erimielisyys- ja riita-asioita.

Työni vaikutus jäsenyritysten arkeen

Tuen jäsenyrityksiä ongelmien ratkaisemisessa ja pyrin löytämään heidän toimintansa kannalta hyviä ja juridisesti kestäviä ratkaisuja, jotka toimivat yrityksen arjessa.

Vapaa-aikana

Liikun paljon, musisoin ja tapaan ystäviä.

Tärkein tekstiilini

Laadukas villahuivi on syys- ja talviaikaan kaikkein ihanin tekstiili. Villahuivi lämmittää tuulisella säällä ja sitä voi käyttää joko shaalina tai kaulan ympärille kiedottuna.

Kysy minulta näistä

TES- ja työlainsäädäntöasiat, lakiasiat (esim. IPR- ja sopimusasiat)

Varpu mukana näissä

Vuoden 2022 vaikuttajaryhmien toiminta käynnistyy helmikuussa

Tule mukaan jäsenyritysten vaikuttajaryhmiin!

Työelämän poikkeuslait jatkuvat vuoden loppuun

Vaikuttajaryhmät aloittavat toimintansa, jäsenet valittu