Pure Waste Textiles Oy

Pure Waste on suomalainen tekstiilikierrätyksen pioneeri, joka valmistaa kankaita ja valmisvaatteita täysin kierrätetyistä kuiduista. Oman malliston lisäksi tarjoamme yrityksille tuotteita ja tuotantoja, joiden hiilijalanjälki on 50-prosenttisesti pienempi ja vesijalanjälki 99-prosenttisesti pienempi kuin vastaavilla neitseellisistä materiaaleista valmistetuilla tuotteilla.

Tietoa yrityksestä

Pure Waste on suomalainen tekstiilikierrätyksen pioneeri, joka valmistaa vaatteita 100-prosenttisesti kierrätetyistä kuiduista, pääasiallisena raaka-aineena tekstiiliteollisuuden leikkuujäte. Kierrätysmateriaaleista valmistetut vaatteet kuluttavat 99-prosenttia vähemmän vettä ja niiden valmistaminen tuottaa 50-prosenttia vähemmän hiilipäästöjä verrattuna vastaaviin neitseellisistä materiaaleista valmistettuihin vaatteisiin. Ympäristöystävällisyyden lisäksi on vaatemallistossa panostettu kestävyyteen ja laatuun.

Tekstiilijätteettömän maailman tavoitteleminen edellyttää merkittävää muutosta kulutustottumuksissamme, taistelu jossa jokainen valinta merkitsee.

Yritys mukana näissä

Tekstiilin ja muodin palkinto Lapuan Kankureille, kunniamaininta Resterille

Novita, Finarte, Pure Waste ja Uhana mukaan Hiilineutraali tekstiili 2035 -sitoumukseen

Rester perustaa yritysten poistotekstiileille käsittelylaitoksen Suomeen

10 kovaa muodin ja lifestylen suomalaista kasvajaa

Tutustu myös näihin jäsenyrityksiin